Şimdi Ara

panasonic klima (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de kilima almak istiyorum. Okuduğum kadarıyla, klima ile ilgili hangi markalar üst gruptur, hangileri orta karar, hangileri çöp belli bİr konsensus oluşmamış insanlar arasında.
    Mesela birisi 5-6 marka saymış, en iyileri bunlardır demiş ama aralarında Sharp yok; bazısı da Sharp en iyi diyor.

Okuduklarımdan, bir kaç arkadaşımın tecrübesinden, taVsiyesinden bende oluşan imaj şu:

Sharp en iyisi.
    Panasonic buna çok yakın.

Daikin'in esas ve tek işiymiş bu sanırım, ama hiç bilmediğim ve markaya da ne reklamlarda, ne de insanların tavsiyelerinde maruz kalmadığımdan dolayı bana pek de iç açıcı bir izlenim vermiyor (tamamen algısal, en iyi klima da olabilir bir iddiam yok)

Arçelik için genellikle iyi şeyler duyuyorum, en azından servis konusunda. Ama servis kültürü ülkemizde yerlerde süründüğünden bir malı alırken servisinin yaygınlığı pek de bana bir şey ifade etmiyor. Servisin yadsınamaz ve bence tek faydası parça temini. Servis, özellikle garantideyken abuk subuk sebepler öne sürerek kıvırmaya çalışıyor çoğu zaman. Yani haklı olmama rağmen servisle cebelleşiyor bir yere varamıyorsam, en kötü durumda parayı bastırıp çözüme kavuşabilme ihtimalim saklı kalmalı. Uğraşırım o ayrı.

Sanırım Sharp ya da Panasonic alacağım. Muhtemelen Sharp. 18000 BTU inverter split.

Not: Bir de Mitsubishi denmiş yukarıda iyiler arasında ama bilmiyorum ben.

Not: Edit'le imla hatalarımı düzelttim, notu ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 25 Mayıs 2011; 23:09:43 >

• Panasonic düşünenlere tek tavsiyem Ucuz seride uzak durun.Etherna alınır bir model....
  • 30 yılı aşkın deneyimi olan ve dünyanın 120’den fazla ülkesine ihracat yapan Panasonic, tartışmasız olarak klima sektörünün de önde gelen firmalarından biri. 95,025’ten fazla patent, 294 tesisi ve 100 000 000 kompresör üreten Panasonic klima yada Panasoni'ğin marka güveni ve kalitesi 2*3 klimacı tarafından not verilip tartışma konusu olması KOMİK :)))
  • Ya arkadaş bırak edebiyatı,bu çinli model beş para etmez.Panasonic klimanın ne olduğunu ben çok iyi biliyorum.Japonundan,Malezyasına kadar.Bu çinli bu markaya yakışmıyor,zaten markayı sevdiğimiz ve beğendiğimiz için bu yorumu yapıyoruz...
    quote:

Orijinalden alıntı: Boreddd

30 yılı aşkın deneyimi olan ve dünyanın 120’den fazla ülkesine ihracat yapan Panasonic, tartışmasız olarak klima sektörünün de önde gelen firmalarından biri. 95,025’ten fazla patent, 294 tesisi ve 100 000 000 kompresör üreten Panasonic klima yada Panasoni'ğin marka güveni ve kalitesi 2*3 klimacı tarafından not verilip tartışma konusu olması KOMİK :)))
  • Panasonic çin olan seri inverter zibronun change olan serisinden bin kat daha güzel.Hiç değilse üreten belli.
  • Daikin'den şaşmasın en iyi ve sorunsuz ürün isteyen.

Panasonic bugün vardır yarın yok olabilir piyasadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antısekurıt

Panasonic çin olan seri inverter zibronun change olan serisinden bin kat daha güzel.Hiç değilse üreten belli.

Asıl sıkıntıda orada işte, Zibro yada Airfel i kimin ürettiği belli,ama Panasonic çinli modeli kimin ürettiği belli değil.
    Ben Panasonic i tanıyorsam çinde de olsa okadar kötü bir mal üretmiş olamaz.Bence kesinlikle fason ve kötü bir üretim.Zaten çok kısa süredede bu hatadan döneceklerdir.Türkiye ye o malı ithal etmeyeceklerdir.Şuan bayiler Etherna serisini satıyorlar zaten....Gerçek Panasonic te odur bence....
  • www.bertunklima.com aradığınız sorulara cvp verebilir bu site.

Ayrıca neden Panasonic?

Panasonic, farklı çeşitlerdeki klima ve ısıtma/soğutma sistemleriyle evlerin yanı sıra orta ve büyük ölçekteki binalarda idealhavanın yaratılması için etkin çözümler sunuyor. Akıllı teknolojiyi kullanan Panasonic, çevre dostu ürünleriyle pazardaki benzerlerinden ayrılıyor.

2010 itibarıyla 1,5 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan ve sadece geçenyıl 722 bin split klima satılan Türkiye klima pazarının % 85'ini mono ve multi split klimalar oluşturuyor. Split klimaları, % 8 satış oranıyla değişken debili soğutucu akışkan klima sistemi (VRF) izliyor. 2010'da satılan VRF sayısı ise 12 bin civarında. Pazar payıyla Avrupa klima pazarında önde gelen şirketlerden Panasonic, Türkiye pazarına da iddialı giriyor. Dünya çapında klima ve kompresör üreticilerinden Panasonic, toplam 7 ARGE merkezi ve 9 fabrikası ve 7 milyon klima ve 15 milyon kompresör üretim kapasitesi ile Türkiye'de Mayıs-Ağustos ayları arasında artan yoğun klima talebini rahatlıkla karşılayabilecek durumda. Panasonic Türkiye'de 5 sene içerisinde klima sektöründeki ilk 3 Japon markasından biri olmayı hedefliyor.
    JAPON DEVİ PANASONIC KLİMA 5 YIL ARADAN SONRA TEKRAR TÜRKİYE PİYASASINA ÜRETİCİ FİRMA OLARAK, İTHALATÇI FİRMA KULLANMADAN, YAYGIN SERVİS VE BAYİİ AĞI İLE ÇOK GÜÇLÜ GİRDİ...

HEDEF : 2011 YILINDA DOĞAYA EN AZ ZARAR VEREN, ECO DENGEYİ KORUYAN EN TASARRUFLU, TEKNOLOJİDE VE YENİLİKTE LİDER OLAN PANASONİC KLİMALARININ, AVRUPA DA OLDUĞU GİBİ TÜRKİYE KLİMA SEKTÖRÜNDE DE LİDER OLMASIDIR...

Neden Etherea ...

Gevşeme; İçi ışıkla dolu rahat ve açık bir oturma odası bir çeşit dinlenme atmosferi yaratabilir. Klimanın pürüzsüz ön paneli dışarıdaki ağaçların arasından geçip odanızı dolduran ışığı yansıtır ve gevşeme hissini artırır. Zarif eğimli biçimi, bir tekne yelkeninin rüzgarlı havada aldığı şekilden esinlenmiştir. Klimadan odaya yayılan serinliği sembolize eder. Konfor; En sevdiğiniz mobilyalarla çevrili rahat bir oda. Panasonic klimaları buraya da harika bir şekilde uyum sağlar. Ev içi dekorasyona getirdiği sıcak yaklaşımla ve zarif tasarımıyla rahat yaşam alanları yaratır. Yeni modeller ferahlatıcı, gösterişli ve kapalı bir ön panele sahiptir. Çok yönlü tasarımına ek olarak panel temizlik ve bakımı kolaylaştırmak için toz birikmesini önler. Ön panel ayrıca yıkanmak için yerinden kolayca çıkarılabilir. Lüks; Mermer taban ve deri kanepeli masraftan kaçınılmamış bir oda. Panasonic klimaları böyle lüks oda dekorasyonlarına bile kusursuz bir uyum sağlar. Tasarımı vurgularken yeni Patrol Sensörünün odanın havasını kontrol ettiğini söylemeden olmaz. Güç tüketiminde %64’e kadar enerji tasarrufu; Panasonic Inverter klimaları sektörün en üt sıralarında yer alan olağanüstü enerji tasarrufu performansına sahiptir. Bu özelliğiyle elektrik tüketimini ve karbon salınımını hatırı sayılır derecede azaltır, çevre dostu bir kullanım sağlar. A: EN VERİMLİ; Yeni modellerimiz en yüksek enerji performansı sınıfı olan A Sınıfına üyedir. Bunun anlamı modellerin tümünü elektrik faturasını dert etmeden her gün kullanabilmenizdir

Maksimum Konfor... Yeni Etherea serisiyle saf verimlilik, saf sağlık ...

Kesintisiz serinlikten vazgeçmeden enerji tasarrufuna önem vermek isteyenler için en iyi çözüm Eco Patrol. Uzaktan kumandayla devreye alındığı andan itibaren Eco Patrol’un sensörleri odadaki insan varlığını ya da hareket seviyesini algılayıp sıcaklığı buna göre ayarlar. Böylece klimayı açık mı yoksa kapalı mı bıraktığınızı ya da sıcaklığı fazla mı yoksa az mı bıraktığınızı hatırlamaya çalışma derdinden kurtarır ve bunu yaparken elektrik giderlerinizde de %30 oranına kadar tasarruf sağlar. İşte Eco Patrol’un bu kadar muhteşem olmasının sebepleri Kişilerinin hareketlerini algılar: İnsanları “infrared ışınlar + hareket”le tanır ve hareket miktarını saptar. Panasonic’in yeni Etherea üniteleri her anlamda en yüksek verimlilik sunuyor. Tüm odayı gerçek zamanlı olarak algılar: Odadaki insan hareketlerini düzenli olarak kontrol eder ve değişikliklere hızlıca adapte olur. Yüksek Hassasiyetli Algılama: Geniş görüş alanı ile 7 metreye kadar olan uzaklıkları yüksek hassasiyetle algılayabilir. Maksimum Enerji Tasarrufu Aralıklarla kullanılan bir odada klimayı açık bırakıyorsanız, Eco Patrol özelliğinin enerji tasarruf avantajının daha da arttığını görebilirsiniz. Örneğin oda 2 saat kadar boş kaldığında, klimamız sıcaklığı 3°C oranında artırarak %30 oranında enerji tasarrufu sağlar. Birisi tekrar odaya girdiğinde klima önceden ayarlanmış sıcaklığa geri dönerek kesintisiz bir serinlik sağlar. Isıtma esnasında toplam tasarruf: %74 (Inverter: %64 + Eco Patrol: %10) Soğutma esnasında toplam tasarruf: %65 (Inverter: %50 + Eco Patrol: %15) Eco Patrol özelliğine sahip bir Inventer model ile Eco Patrol bulunmayan ve Inventer olmayan bir modelin karşılaştırılmasıdır. Her ikisi de 2 saat boyunca çalıştırılmıştır. Eco Patrol Sensör Teknolojisi: farklılaşan objeler Hareketin boyutu, sıcaklığı, hızı, titreşimi gibi faktörler kullanılarak insan becerisinin yerine getiremeyeceği hareketler azaltılır ve böylece çalışma hatası riskleri azaltılır. 1) Eğer bir evcil hayvan insanınkine benzer şekilde hareket ederse Eco Patrol odada insan hareketi algılar ve buna göre çalışır.

Süper Sessiz: Konfor için Panasonic teknolojisi

Piyasadaki en sessiz klimalardan birini yaratmayı başardık. İç mekan ünitesi düşük fan hızıyla sessiz bir şekilde çalışır. Uzaktan kumandanızdaki Sessiz Modu butonuna bastığınızda çalışma sesi 20 desibele inerek daha da azalır. 20dB ses,bir kır ortamında gece vakti hissettiğiniz sessizliğe eşittir! Odanın en sessiz anında bile sizi rahatsız etmeyecek, sessiz sakin klimalar üretiyoruz. SÜPER SESSİZ MOD En son üretim kompresörü ve ikiz ağızlı fanı sayesinde açık hava ünitemiz piyasanın en sessiz ürünlerinden biri. İç mekan ünitesi, hissedilmesi neredeyse imkansız 23 dB’lik ses üretiyor. Üstelik gürültü 3dB daha azaltılarak ses seviyesi neredeyse duyulmaz bir noktaya gelebiliyor.

A+: EN VERİMLİ

Panasonic Inverter: üstün performans, az enerji tüketimi Klima seçerken en önemli etken enerji tasarruflu olmasıdır. Panasonic’in inverter klimaları enerji tasarrufu konusunda birinciliği elinde bulunduruyor. Bu özellik, cebiniz için olduğu kadar, gezegenimiz için son derece büyük bir önem taşıyor ve yine aynı nedenle Panasonic Inverter, piyasadaki en başarılı klima olarak biliniyor. Yeni inverter+ ısıtırken %64, serinletirken ise %50 tasarruf sağlıyor 1) Ortam sıcaklığına ulaşmak üzere ısıtılırken gerçekleşen toplam elektrik tüketimi karşılaştırması (Panasonic ev ortamı karşılaştırması) Test koşulları: Mekan içi ve dışı Sıcaklık: 7º C/ Ortam Sıcaklığı: 25º C / Fan hızı: Yüksek. 2) 8 saat soğutma süresi içinde gerçekleşen toplam elektrik tüketimi (Panasonic ev ortamı karşılaştırması) Test koşulları: Başlangıçtaki oda sıcaklığı: 35º C/ Ortam sıcaklığı: 25º C Inverter+ klima ile her zaman rahat hissedeceksiniz. Ayarlanan sıcaklığa çabucak ulaştıktan sonra güç, (A) sıcaklığı sabit tutmak için (B) yavaş yavaş kendi kendini ayarlayacaktır ve böylece ani sıcaklık iniş çıkışları olmayacak ve siz de enerji tasarrufunda bulunmuş olacaksınız. (C) Çıkış gücünün çok yüksek olması ise, odadaki insan sayısı sürekli değişse bile, her daim istenen sıcaklığın elde edilmesini garanti eder. Böylece Inverter+ klimalar, non-inverter modellere oranla çok daha keskin bir sıcaklık kontrolü sağlar. INVERTER+ AVANTAJLARI • Ayarlanan sıcaklığa göre, diğerlerinden yarısı kadar zamanda, ısıtma ve soğutma özelliğine sahiptir. • Panasonic’in Inverter+ klimaları oda sıcaklığını, sabit bir hızda çalışan modellerden çok daha iyi kontrol altına alır. • Bir Inverter+ klima, sabit bir hızda çalışan modellerle karşılaştırıldığında %64 daha verimli ısıtma kapasitesine sahiptir. • Odanın ısınması için gereken enerjiden daha fazlasını sağlar. • Inverter+ modeller, elektrikli radyatörlere oranla daha geniş bir alana ılık havayı yayabilirler. Parafinli (gazyağı) ısıtıcılar gibi odanın havasını kirletmezler. Yakıtlı ısıtıcılarda görülen yangın riski burada yoktur. Klimalar, ısıyı odaya transfer eder ve hem güvenli hem de pratiktir. • Yapılan testler Panasonic Inverter+klimalarının, non-inverter modellere göre yarı yarıya daha az elektrik tükettiğini göstermiştir A+: EN VERİMLİ Yeni modellerimiz, en yüksek enerji performans sınıfı olan A sınıfı içinde yer almaktadır. A sınıfı en yüksek enerji tasarrufunu ifade eder. Bunun bir diğer anlamı da, bu modelleri her gün gönül rahatlığıyla, elektrik faturası kaygısı taşımadan kullanabileceğinizdir. Akıllı alışveriş: Enerji verimli uygulamalar

Patrol (Devriye) Sensörü

Hava klimanın hem çalıştığı hem de kapalı olduğu esnada gözlenmeye devam eder. Herhangi bir toz ya da kir tespit edildiğinde hava arıtma fonksiyonu anında devreye girer ve odanın havasını temizler. Aktif e-iyonlar hava yoluyla yayılan bakteri ve küfleri yakalayıp etkisiz hale getirir. Algılama Sensör havanın kirliliğini ölçer ve belli bir seviyenin üzerine çıkıldığında havanın kirli olduğuna hükmeder. Gözetleme Eco Patrol ile ilgili sıkça sorulan sorular ve yanıtları Eco Patrol sensörü durmaksızın mı çalışıyor? Eco Patrol sensörünü uzaktan kumandayı kullanarak açabilir ya da kapatabilirsiniz. Klimanın her kapatılışında uzaktan kumandayı kullanarak yeniden açmanız gerekir. Eco Patrol sensörünü açtığımı nasıl anlarım? Sağ alt panelde bir adet LED ışıklı gösterge bulunmaktadır. Eco Patrol sensörü çalışıyor olduğunda LED ışığı Yeşil renkte yanar. Bu sensör hiç bozulmaz mı? Klima uygun olmayan bir yere kurulduğunda sensör tüm odaya hakim olamayabilir. Bu durumu önlemek için klimanın odanın merkezine yakın olarak konuşlandırılması en doğru seçenek olacaktır. Sensör odada yalnızca evcil hayvanlar bulunduğunda odanın boş olduğunu mu varsayacak? Hayvanlar arada sırada hareket ettiği sürece, Klima “Normal” modda çalışacaktır. (Daha sonra Eco Patrol sensörü koşulların normal olduğuna hükmedecektir.) Eco Patrol sensör fonksiyonu devreye girdiğinde uzaktan kumanda üzerindeki sıcaklık ayar göstergesi değişiyor mu? Hayır, gösterge değişmiyor. Ayarlı sıcaklık aynı kalıyor. Uyuduğumuz anlarda odada kimse olmadığı şeklinde yanlış bir hükme varabilir mi? Eco Patrol Sensörü 15cm boyutundaki ufak hareketleri bile algılayabilir. İnsanlar uyuduklarında tamamen sabit kalamayacaklarından odanın boş olduğu varsayımında bulunmaz. Eğer öyle olsa bile o kadar kontrollüdür ki, uzaktan kumandadan ayarlanan sıcaklık derecesi yalnızca 2º C artar ve soğutma esnasında da 28º C’yi aşmaz, böylece oda da çok ısınmamış olur. Etherea ürünleri A+ Enerji Tasarrufu Sağlıklı Hava Patrol Sensörü 24 saat boyunca havanın kalitesini kontrol eder Mükemmel nem oranı için “Hafif Kuru” fonksiyonu Alerjiden korunmak için Alleru-Buster filtresi Sensör klimanın açık ya da kapalı olması fark etmeksizin havadaki kiri devamlı olarak gözetlemeye devam eder.

E-ion Plus (Sağlıklı Hava )

Aktif e-iyonlar etkili bir toplama için toz parçacıklarını eksi yükler ve zararlı virüs, bakteri ve küfü %99 oranında ortadan kaldırır. Sonuç sağlıklı bir oda havasıdır. Olağanüstü oranda daha hızlı toplama için tozları eksi yükleme Aktif e-iyonlar daha etkili bir toplama işlemi için toz parçacıklarını eksi yükler. Mega E-iyon filtresi Artı ve eksi yükler arasındaki çekim gücünü kullanan -her zamankinden yedi kat daha büyük ve daha ince- e-iyon filtresi toz parçacıklarını etkili bir şekilde yakalar. Daha büyük boyut, daha ince filtre - Filtre tüm panjur alanını kaplar. Elektrik yükleme - Elektrikli endüksiyon lifleri, yükleme esnasında filtrenin tüm bölgelerinde büyür. Yeni E-ion plus hava arıtma sistemi her zamankinden 5,8 kat daha verimli! Duman toplama testi olağanüstü arıtma performansını ortaya koyuyor

panasonic klima

• Standart duvar tipi 18000 btu panasonic aldım.Almaz olaydım.çok pişmanım.Evimde hazır tesisat var.Tesisat 24 binlik klimalar içinmiş.Servis montaj yaparken bunu söylemedi.Sonradan sorun çıkıp bakım için geldiklerinde söylediler.Sorun şu:Boru çapları uyumsuz olduğu için gaz akış sesi denilen,buzdolaplarında olan su sesi gibi bir ses var,rahatsız edici.Benim tesisatın boru çapları 3/8-5/8 miş.Klimanın boru çapları farklıymış.Bundan dolayı bu ses giderilemezmiş.Böyle bir şey olabilir mi?Bu nedenle kimayı değiştirecem.Bu boru çaplarına uygun sigma ya da midea nın 24 lük klimaları var.Onlardan birini düşünüyorum.Bir de panasonic klima çok soğutmuyor gibi geldi.Gerçi evi hergün kullanmıyorum,sürekli yaşanılan bir ev değil,bundan olabilir mi?Geçen gün 1 saat 28 de çaıştırdım 30 m2 alanı soğutmadı istedim kadar.Bana yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiderman07

Standart duvar tipi 18000 btu panasonic aldım.Almaz olaydım.çok pişmanım.Evimde hazır tesisat var.Tesisat 24 binlik klimalar içinmiş.Servis montaj yaparken bunu söylemedi.Sonradan sorun çıkıp bakım için geldiklerinde söylediler.Sorun şu:Boru çapları uyumsuz olduğu için gaz akış sesi denilen,buzdolaplarında olan su sesi gibi bir ses var,rahatsız edici.Benim tesisatın boru çapları 3/8-5/8 miş.Klimanın boru çapları farklıymış.Bundan dolayı bu ses giderilemezmiş.Böyle bir şey olabilir mi?Bu nedenle kimayı değiştirecem.Bu boru çaplarına uygun sigma ya da midea nın 24 lük klimaları var.Onlardan birini düşünüyorum.Bir de panasonic klima çok soğutmuyor gibi geldi.Gerçi evi hergün kullanmıyorum,sürekli yaşanılan bir ev değil,bundan olabilir mi?Geçen gün 1 saat 28 de çaıştırdım 30 m2 alanı soğutmadı istedim kadar.Bana yardımcı olur musunuz?

servis hatası bu, iklimsa cihazı ise hemen müşteri ilişkilerine şikayet edin, olmaz böyle bir şey.

• İyi günler

1-Önce lafım şu bertun denen satıcımı-servismi-bayimi her neyse bu kişiye;kardeş bırak sallamayıda,o kağıt üstü bilgilerinide itele gitsin!!

Pany Klimaların Çin malı olanlar iyi değil!!! Etherea ise hayal kırıklığı gibi!!! kısaca cihazlar öyle senin yazdığın katalog bilgileri
    gibi uçmuyor

Eskiden PANATEK in getirdiği düz/on-off Pany klimalar ise çok çok iyi idi,bizim koko69 da iki tane vardır 10/12 senedir tık demeden
    çalışmaktadır!

Bu yeni Pany ler ise biraz hikaye!!

2-Yukarıda arkadaşın başına gelen kaza ise tam komedi yaw,bertun denen üye yani satıcı-bayi kişi önce bunu cevaplasın,firma reklamı yapacağına!

3-Böyle uyanık geçinen firmalar DH den iş koparırız v.s düşünüyorlarsa,bu iş öyle kolay değil!!! bunlar önce burada nasıl "iş tutulur" bunu öğrenecekler
    sonra gelip ahkam kesecekler,yoksa aynen böyle girişiriz,çakallık ve uyanıklık yapmanın alemi yoktur!!

Yada git DH nin ilgili Bölümü vardır oradan malınızı satın veya yemleyin millete!!!

++

• Biz ta en başta dedik te kimse takmadı arkadaş ne yapalım.Yaşayıp göreceksin.Ayrıca boru çapı değişikliğinden de akış sesi oluşmaz.bahane yapmışlar.Ha bu arada bahane yaptıkları konuda kendi yedikleri halt....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Biz ta en başta dedik te kimse takmadı arkadaş ne yapalım.Yaşayıp göreceksin.Ayrıca boru çapı değişikliğinden de akış sesi oluşmaz.bahane yapmışlar.Ha bu arada bahane yaptıkları konuda kendi yedikleri halt....

• quote:

Biz ta en başta dedik te kimse takmadı arkadaş ne yapalım.Yaşayıp göreceksin.Ayrıca boru çapı değişikliğinden de akış sesi oluşmaz.bahane yapmışlar.Ha bu arada bahane yaptıkları konuda kendi yedikleri halt....

bugüne kadar uçan hiçbir cisim havada kalmamış

hızlı uçurulan da hızlı çakılıyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptuğ56

quote:

Çocuk arkadaşım burda sorun cihazda değil serviste,yine soruyu anlamamışssın sen sınıfta kalırsın bu sene yine.

• quote:

quote:

quote:

Çocuk arkadaşım burda sorun cihazda değil serviste,yine soruyu anlamamışssın sen sınıfta kalırsın bu sene yine.

asıl senin hem okuma hem anlama sorunun var diyeceğim ama yaşın küçük olduğu için normal karşılıyorum

ben birol hocanın sözlerine karşılık cevap yazdım yoksa sadece cihaza yada servise özel değil

artık seni neredeyse tamamen çözdüm sayılır ,satıcı yada firma elemanı olmadığın gibi klima konusunda da fazla bilgin yok ama zannederim mühendislik gibi birşey okuyorsun ve küçük dağları ben yarattım havalarına giriyorsun

ha mühendislik okuduğundan da tam emin değilim çünkü sır gibi sakladığına göre o da şüpheli

daha büyük ihtimal bir tane panasonic klima aldın ona laf kondurtmak istemiyorsun ki bu da normal,aslında değil ama bu tür sahiplenmeleri hepimiz yapıyoruz

eğer ki bir satış elemanı olsan dünyanın en mükemmel cihazından bile nefret ettirir firmayı bile batırırsın

artık dikkat ettinse kızmıyorum bile aslına bakarsan tepkim yaşından daha ziyade tavrına yoksa ben 1-2 yaşındakilerle de anlaşmaya çalışırım ,gençleri severim ve yaşlılardan ziyade gençlerle daha iyi anlaşırım ama bazen senin gibi istisnalar da olabiliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

asıl senin hem okuma hem anlama sorunun var diyeceğim ama yaşın küçük olduğu için normal karşılıyorum

ben birol hocanın sözlerine karşılık cevap yazdım yoksa sadece cihaza yada servise özel değil

artık seni neredeyse tamamen çözdüm sayılır ,satıcı yada firma elemanı olmadığın gibi klima konusunda da fazla bilgin yok ama zannederim mühendislik gibi birşey okuyorsun ve küçük dağları ben yarattım havalarına giriyorsun

ha mühendislik okuduğundan da tam emin değilim çünkü sır gibi sakladığına göre o da şüpheli

daha büyük ihtimal bir tane panasonic klima aldın ona laf kondurtmak istemiyorsun ki bu da normal,aslında değil ama bu tür sahiplenmeleri hepimiz yapıyoruz

eğer ki bir satış elemanı olsan dünyanın en mükemmel cihazından bile nefret ettirir firmayı bile batırırsın

artık dikkat ettinse kızmıyorum bile aslına bakarsan tepkim yaşından daha ziyade tavrına yoksa ben 1-2 yaşındakilerle de anlaşmaya çalışırım ,gençleri severim ve yaşlılardan ziyade gençlerle daha iyi anlaşırım ama bazen senin gibi istisnalar da olabiliyor

Neyin çıkıp indiğini,ne anlatmaya çalıştığını herkez anladı lafı gebeleme boşuna.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyin çıkıp indiğini,ne anlatmaya çalıştığını herkez anladı lafı gebeleme boşuna.

sana cevap yazmıştım ama sonra vazgeçtim ,nedenine gelince sana cevap verirsek hoşuna gittiğinin farkına vardım ,artık kendin yazıp kendin okuyabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 14 Ocak 2012; 0:55:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sana cevap yazmıştım ama sonra vazgeçtim ,nedenine gelince sana cevap verirsek hoşuna gittiğinin farkına vardım ,artık kendin yazıp kendin okuyabilirsin

Evet Kemal bey bak kaç sene geçmiş mesajın üstünden marka emin adımlarla ilerliyor huuuuuu.
    2013 panasonic PKE özellikleri.

panasonic klima

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.