Şimdi Ara

panasonic klima (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: antısekurıt

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alptuğ56

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Biz ta en başta dedik te kimse takmadı arkadaş ne yapalım.Yaşayıp göreceksin.Ayrıca boru çapı değişikliğinden de akış sesi oluşmaz.bahane yapmışlar.Ha bu arada bahane yaptıkları konuda kendi yedikleri halt....

bugüne kadar uçan hiçbir cisim havada kalmamış

hızlı uçurulan da hızlı çakılıyor yani

Çocuk arkadaşım burda sorun cihazda değil serviste,yine soruyu anlamamışssın sen sınıfta kalırsın bu sene yine.

asıl senin hem okuma hem anlama sorunun var diyeceğim ama yaşın küçük olduğu için normal karşılıyorum

ben birol hocanın sözlerine karşılık cevap yazdım yoksa sadece cihaza yada servise özel değil

artık seni neredeyse tamamen çözdüm sayılır ,satıcı yada firma elemanı olmadığın gibi klima konusunda da fazla bilgin yok ama zannederim mühendislik gibi birşey okuyorsun ve küçük dağları ben yarattım havalarına giriyorsun

ha mühendislik okuduğundan da tam emin değilim çünkü sır gibi sakladığına göre o da şüpheli

daha büyük ihtimal bir tane panasonic klima aldın ona laf kondurtmak istemiyorsun ki bu da normal,aslında değil ama bu tür sahiplenmeleri hepimiz yapıyoruz

eğer ki bir satış elemanı olsan dünyanın en mükemmel cihazından bile nefret ettirir firmayı bile batırırsın

artık dikkat ettinse kızmıyorum bile aslına bakarsan tepkim yaşından daha ziyade tavrına yoksa ben 1-2 yaşındakilerle de anlaşmaya çalışırım ,gençleri severim ve yaşlılardan ziyade gençlerle daha iyi anlaşırım ama bazen senin gibi istisnalar da olabiliyor

Neyin çıkıp indiğini,ne anlatmaya çalıştığını herkez anladı lafı gebeleme boşuna.

sana cevap yazmıştım ama sonra vazgeçtim ,nedenine gelince sana cevap verirsek hoşuna gittiğinin farkına vardım ,artık kendin yazıp kendin okuyabilirsin

Evet Kemal bey bak kaç sene geçmiş mesajın üstünden marka emin adımlarla ilerliyor huuuuuu.
    2013 panasonic PKE özellikleri.

panasonic klima

Eee???? -15 dışında nke seisinden ne farkı var anlayamadım... (buda zaten günümüzde artık ekstradan sayılmıyor.pan gibi bir markada zaten olmalı)
    15btu olan için söylüyorum;
    nke serisinde eer(3,33) bunda (3,36)
    nke serisinde cop(3,68) bunda (3,71)

bu mu gelişme? dış ünite ebatlarından özelliklerine kadar herşey aynı.yoksa ben mi göremedim!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biz ta en başta dedik te kimse takmadı arkadaş ne yapalım.Yaşayıp göreceksin.Ayrıca boru çapı değişikliğinden de akış sesi oluşmaz.bahane yapmışlar.Ha bu arada bahane yaptıkları konuda kendi yedikleri halt....

Çocuk arkadaşım burda sorun cihazda değil serviste,yine soruyu anlamamışssın sen sınıfta kalırsın bu sene yine.

asıl senin hem okuma hem anlama sorunun var diyeceğim ama yaşın küçük olduğu için normal karşılıyorum

ben birol hocanın sözlerine karşılık cevap yazdım yoksa sadece cihaza yada servise özel değil

artık seni neredeyse tamamen çözdüm sayılır ,satıcı yada firma elemanı olmadığın gibi klima konusunda da fazla bilgin yok ama zannederim mühendislik gibi birşey okuyorsun ve küçük dağları ben yarattım havalarına giriyorsun

ha mühendislik okuduğundan da tam emin değilim çünkü sır gibi sakladığına göre o da şüpheli

daha büyük ihtimal bir tane panasonic klima aldın ona laf kondurtmak istemiyorsun ki bu da normal,aslında değil ama bu tür sahiplenmeleri hepimiz yapıyoruz

eğer ki bir satış elemanı olsan dünyanın en mükemmel cihazından bile nefret ettirir firmayı bile batırırsın

artık dikkat ettinse kızmıyorum bile aslına bakarsan tepkim yaşından daha ziyade tavrına yoksa ben 1-2 yaşındakilerle de anlaşmaya çalışırım ,gençleri severim ve yaşlılardan ziyade gençlerle daha iyi anlaşırım ama bazen senin gibi istisnalar da olabiliyor

Neyin çıkıp indiğini,ne anlatmaya çalıştığını herkez anladı lafı gebeleme boşuna.

sana cevap yazmıştım ama sonra vazgeçtim ,nedenine gelince sana cevap verirsek hoşuna gittiğinin farkına vardım ,artık kendin yazıp kendin okuyabilirsin

Evet Kemal bey bak kaç sene geçmiş mesajın üstünden marka emin adımlarla ilerliyor huuuuuu.

panasonic klima

aradan geçen 1 yıl sonunda bunu mu anladın pes doğrusu

ben orada panasonic klimaya değil senin insanla dalga geçer şekildeki tutumuna kızmıştım

tam artık bu arkadaş değişmiş ,güzel şeyler söylüyor diye düşünmüştüm ki yine benzer kelimeler etmişsin ,sen dalga geçebilirsin ama şahsen ben üzüldüm

çünkü amaç kavga veya dalga geçme olmamalı ,biz burada bildiğimiz kadarıyla bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz ama siz bir türlü objektif olamıyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

panasonic klima

aradan geçen 1 yıl sonunda bunu mu anladın pes doğrusu

ben orada panasonic klimaya değil senin insanla dalga geçer şekildeki tutumuna kızmıştım

tam artık bu arkadaş değişmiş ,güzel şeyler söylüyor diye düşünmüştüm ki yine benzer kelimeler etmişsin ,sen dalga geçebilirsin ama şahsen ben üzüldüm

çünkü amaç kavga veya dalga geçme olmamalı ,biz burada bildiğimiz kadarıyla bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz ama siz bir türlü objektif olamıyorsunuz

Yalnız sana neden çocuk olarak başlayan bir yazı yazdım onu anlayamadım eski mesajlarada baktım yok ya kaldırıldı yada silindi.Bu arada dünyanın en anlayışlı insanıyım desem yeridir durup dururken kimseyi aşağlamam bence silinen mesajları senden kontrol et.

• quote:

Yalnız sana neden çocuk olarak başlayan bir yazı yazdım onu anlayamadım eski mesajlarada baktım yok ya kaldırıldı yada silindi.Bu arada dünyanın en anlayışlı insanıyım desem yeridir durup dururken kimseyi aşağlamam bence silinen mesajları senden kontrol et.

geçmişi deşelemenin kimseye faydası yok ,boşverin geçmiş geçmişte kaldı
  • Panasonic klima izmir servis ve bayii leri.

ALO KLİMA

Uzaklik: 0 m
    Harita
    izlenecek yol başlangıç bitiş yolu ile
    252 Sk. No: 70/G, Bayraklı
    35030 İZMİR

Tel: 232-3470790
    E-mail: destek@aloklima.com
    ÖZAY KLİMA ISITMA SOĞUTMA

Uzaklık: 2.4 km
    Harita
    SAIR ESREF BULVARI NO: 60 / A ALSANCAK
    İZMİR

Tel: 232-4223553
    ADNAN BİLGİCİ LTD. ŞTİ

Uzaklık: 2.5 km
    Harita
    269 SOKAK NO:24/A OZKANLAR BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3477009
    SERAY KLİMA

Uzaklık: 2.7 km
    Harita
    1417 SOK. NO:8/A
    İZMİR

Tel: 232-4418213
    SERHAT KLİMA .LTD.STI.

Uzaklık: 2.8 km
    Harita
    MUSTAFA KEMAL CAD.NO:153/E BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3888913
    EGE IKLIM KLIMA LTD. STI.

Uzaklık: 3.4 km
    Harita
    M.KEMAL CADDESI 124/B BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3431290
    GÜNGÖRMÜŞ MÜH.ISIT.SOĞ.SİS.

Uzaklık: 4.5 km
    Harita
    1696 SOKAK NO: 22/A KARSIYAKA
    35570 İZMİR

Tel: 232-3649041
    KOÇAK KLİMA

Uzaklık: 4.8 km
    Harita
    574 SOKAK NO:4/A ESREFPASA
    İZMİR

Tel: 232-2285414
    NİSAN KLİMA

Uzaklık: 4.9 km
    Harita
    ATA CAD.FEVZİ ÇAKMAK CAD.
    İZMİR

Tel: 232-2779813
    E-mail: nisanklima@hotmail.com
    HAVA TEKNİK KLİMA

Uzaklık: 5.3 km
    Harita
    ATIFBEY MAH.5 SK NO:84/A
    İZMİR

Tel: 232-2525358
    E-mail: info@havateknikklima.net
    ŞAHİN İKLİMLENDİRME

Uzaklık: 5.8 km
    Harita
    INÖNÜ CADDESI NO:630 D:1 HATAY
    İZMİR

Tel: 232-2851100
    DENKA ISITMA SOĞUTMA

Uzaklık: 5.8 km
    Harita
    İNÖNÜ CAD. NO: 220/2-A
    İZMİR

Tel: 232-2508550
    E-mail: info@denkaklima.com
    TG İKLİMLENDİRME

Uzaklık: 6.4 km
    Harita
    ADATEPE MAH. 160 SOKAK NO:16 BUCA
    35400 İZMİR

Tel: 232-4405577
    İNTERALEV LTD. STI.

Uzaklık: 6.5 km
    Harita
    1713 SOKAK NO:46/26 KARSIYAKA
    İZMİR

Tel: 232-3642810
    E-mail: interalev@gmail.com
    KUTAY KLİMA

Uzaklık: 6.9 km
    Harita
    AKDOĞAN CADDESI NO:18/A
    İZMİR

Tel: 2324876343
    İZMİR KLİMA

Uzaklık: 7.4 km
    Harita
    ASIK VEYSEL MAH. YESILLIK CAD. NO : 325/B
    35110 İZMİR

Tel: 232-2532629
    NEVHAN ISITMA SOGUTMA

Uzaklık: 15.8 km
    Harita
    CATALKAYA MAH.EMEKCILER SOK.NO:27/A NARLIDERE
    35320 İZMİR

Tel: 232-2389000
    DF MEDİKAL LTD. ŞTİ.

Uzaklık: 16.3 km
    Harita
    HÜRR?YET MAH. BÜYÜK MENDERES CD. NO:236/A SARNIÇ
    İZMİR

Tel: 232-2812006
    E-mail: df.alkan@hotmail.com
    GENC IKLIMLENDIRME

Uzaklık: 29.4 km
    Harita
    YARHASANLAR MAH 2315 SOK NO 71/A
    45020 MANISA

Tel: 236-2388919
    SEZER SOGUTMA

Uzaklık: 38.0 km
    Harita
    B. BARATALI CAD. NO:92/B URLA
    İZMİR

Tel: 232-7544554
    MUT SOGUTMA

Uzaklık: 46.9 km
    Harita
    CUMHURIYET MAH. OZAN SOKAK NO:1/B
    45400 MANISA

Tel: 236-3139808

• Hayrola bayi listesi..Bayiye gerek yok yahu,heryerde var.Bu arada dağıtıcı firma Gaziemir e showrom açıyormuş.Pan. bayilerine hayırlı işler.
  • quote:

Hayrola bayi listesi..Bayiye gerek yok yahu,heryerde var.Bu arada dağıtıcı firma Gaziemir e showrom açıyormuş.Pan. bayilerine hayırlı işler.

dağıtıcı frima panasonic in kendisi mi başkamıydı.
  • panasonic klimalar satışı nerede yapılıyor satışı durdumu bilmiyorum,ancak bilenen bir gerçek varki markanın klimaları özellikle iç serpantin yapılandırılması harika yapılış,ısıtmanın ve soğutmanın anlık olması için büyük mühendislik çalışması yapılmış,hakkını sonuna kadar veren bir cihaz.panasonic klimalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyilmaztr -- 7 Nisan 2013; 14:47:06 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.