Şimdi Ara

panasonic fun clup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar baktımda forumda panasonic le alakalı bir topic gormedim

bundan sonra koşemiz bu kose olabilir
    panasonic hakkında soyleyebileceklerim sunlar

goruntusu cok iyi (aynı ozelliklerdeki tlf lar için)
    daima incelige zerafete onem veriyor.
    sıradısı modeller sergiliyor

kullandıgım panasonic tlf lar
    x100 ,sc3,x300
    kullanmak istedigim tlflar
    x300(tekrar) g60 ,vs6,gd87

evet şimdide sıra sızde goruşleriniz yazın herkes okusun

• Forumda panasonic kullanan varmıki
  • Benim eşimde var modeli 500lü bişey tam hatırlamıyorum.Şimdi internetten bakıp tam ismini yazarım
  •  panasonic fun clup

panasonic fun clup

Telefon bu.Eşim çok memnun ve telefonunu kimseye elletmiyorBir bayan telefonu olarak ideal sanırım

Boy (boy X en X gen.) 85 x 47 x 22
    Ağırlık 96 gram
    Konuşma Süresi 420 dakika
    Bekleme Süresi 200 saat
    Ekran 128x128
    Zil 20 polifonik
    Melodi Programlama Var
    Hesap Makinesi Var
    Tarih Var
    Saat/Alarm Var
    Telefon Hafızası 4 MB
    Dahili Modem Var
    İnfra-Red Göz Yok
    Değişebilir Kapak -
    Şebeke GSM 900/1800 Tri band
    Son Aranan Numaralar Var
    Cevaplanan Çağrılar Var
    Cevaplanmayan Çağrılar Var
    Titreşim Var
    Oyun Var
    Pil Türü Li-On
    Sesle Arama Var
    WAP Var
    BlueTooth -
    GPRS Var
    Sesli Komutlar Var
    Radyo -
    Ajanda Var
    SD/MMC Kart Yuvası -
    Entegre Kamera Var
    Akıllı Metin Girişi (T9)

• Cep telefonu kavramını G500 ile öğrenmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Gan-g-ster--

Forumda panasonic kullanan varmıki

niye olmasınkı
    panasonic kullandıktan sonra diger tlf ların menulerine alışmak zor oluyor acıkcası
  • GD90 kullandım 2 sene. Gerçekten de harika bir telefondu şimdi evde yatıyor yeni batarya aldım ama şarzı en çok 1 gün gidiyor :) Güzel bir model çıkartsa alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ###DH Olympus Fan Club###
    18 yıl önce açıldı
    Most life club üyeliği
    4 yıl önce açıldı
    DH 4 JOB FAN CLUP
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi güsel panasoniclerde piyasada bulunmuyo.geçenlerde mx700 aradım müthiş bi telefon herşeyi war kendisi yok.türkiyeye hiç gelmemişbende kullandın gd90 şarj sorunu yüzünden bıraktım
  • piyasada panasonic pek tutulmuyor telefon pazarı neredeyse nokia uzerine işliyor gibi .
    aldıgınız nokia tlf fiyatından biraz taviz vererek satabilirsiniz ama aynı sey panasonic için gecerli degil.
    zerafet kamera goruntusu vs ozelliklerde panasonic onde oldugunu dusunuyorum
  • x700 kullandım sıfır telefonun sarjı bir gün bile gitmiyordu hep yarı yolda bıraktı.Benimle olan beraberliği 2 haftayı bulmadı zararına sattım.panasonic türkiyeye önem vermiyor bence yeni modellerin hiçbiri yok .Yabancı sitelerde gayet iyi telefonları oldugu gözüküyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: scan

GD90 kullandım 2 sene. Gerçekten de harika bir telefondu şimdi evde yatıyor yeni batarya aldım ama şarzı en çok 1 gün gidiyor :) Güzel bir model çıkartsa alırım

zaten sıfırının ne kadar gidiyordu ki şarjı.
    panasonic güçlü bir marka ama bence ismini kullanıp, satmalı,. isim hakkını piaysadaki marka olamamış ama üretim kapasitesine sahip firmalara ismini kiralasa ya.
    aynen inter in raks, birdun sagem, tcl nin alcatel, cect in philips i kullandığı gibi
  • duyduguma gore panasonic 2007 de tlf uretimini durdurmuş 2008 de bomba gibi doneceklermiş
  • Merhaba arkadaşlar madem burası panasonic fun clup bende biraz dert yakinim uzun süredir temiz sc3 arıyorum varsa elinizde satmayı düşünen arkadaşlarım irtibata geçerseniz sevinirim özel mesaj atarsanız ben size dönerim herkeze iyi forumlar...
  • ilk telefonum panasonicdi.gd serisinden biriydi ama modelini hatırlayamıyorum.30 veya 90 olabilir.
    2 yıllık başlıkmış yahu.Güzel bir hort oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 10 Ekim 2009; 13:35:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.