|
|

1 Mobil
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt38 -- 27 Ağustos 2019; 6:45:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
hocam merhaba . bıcak ve elek almak istiyorum aliexpresden yalnız ES-LV65 İCİN wes9170y mi yoksa wes9173y mi uyumlu oluyor ?? |
|
tesekkur ederim hocam bilgilendirme icin.. |
|
|
|
|
Merhaba. Bu makineyi almama vesile olan konu sahibine teşekkür ederim. 2020 Ocak ayından bu yana kullanıyorum, kullanıcı tecrübesi merak eden arkadaşlarıma tavsiye; günlük sinek kaydı tıraş olmak zorundaysanız bu makineyi hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Alırken yanında yedek folyo bıçak seti de alın diyicem ama işin ilginç tarafı bıçakları öyle çabuk deforme olan birşey değil sanırım. 2020 Ocak ayından bu yana Cumartesi-Pazar hariç kesintisiz her iş günü kullandım, sakallarım sık ve sert olmasına rağmen hala aynı bıçakla devam ediyorum. İlginç ama güzel, hayatım boyunca satın alıp her yönüyle memnun kaldığım ve beni pişman etmeyen yegane üründür. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 11 Haziran 2022; 22:46:46 > |
|
|
|
Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
|
|
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim sayın @tt38 . Bu makine ile ilgili merak ettiğim tek konu; batarya değişim zamanı gelince ne yapacağım? Bu konuda bilginiz/tavsiyeniz olursa çok sevinirim. |
|
Merhaba @TimeBoy. Sık ve sert sakalları olan, permatikle kendini kurbanlık koyun gibi doğrayan ve permatikle tıraş sonrası yüzünün yanmasını geçirmek için krem kullanmak zorunda olan, Permatik vb. bırakıp Gillette Mach 3 ve 5 alıp kullanan birisi olarak şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; Makinenin bıçak kullanım süresi, fiyatı, konfroru ve tıraş kalitesini düşününce inanın ucuza bile geliyor diyebilirim. Tabii seyrek sakallı, hafta 1-2 defa tıraş olan ve permatikle tıraş olmayı başarabilen insanlar için bu makine hem fiyat hem kullanım amacı olarak uygun değil. Bu arada hatırlatmak isterim belki okuyan bir arkadaşın bu bilgiye ihtiyacı olabilir; Panasonic ES-LV 65 modeli özellikle günlük tıraş olanlar için ideal bir makine. Hani sakalları uzatayım, arada sırada keserim diyenler bu makineyi almasın, çünkü makinenin kullanım alanı uzun sakal değil. İyi günler dilerim. |
|
|