Şimdi Ara

PANASONIC 42ST33E Conax Modül Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık bir hafta önce Teledünya uyumlu Conax modül aldım fakat bir türlü çalıştıramadım. TV'nin içinde receiver var Tv; DVB-S DVB-S DVB-T üçünü de destekliyor. Baya aradım internette kullanabilen çok insan var ama ben ayarları yapamadım bir türlü.
    NOT: TV modülü destekliyor taktığım zaman Teledünya logosu beliriyor ekranda ve sinyal yok diyor bu konuda sorun yok fakat sinyal olmayınca haliyle yayın da yok diyor.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yok mu yardım edecek kimse?
  • Aşağıdaki siteye göz atmanızda fayda var.

http://kabloteknik.com/teledunya-conax-modul.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitlessHD -- 5 Aralık 2011; 23:12:28 >
  • abonelik açılmamış olabilir mi?
    aynısından ben de aldım
    o şekilde baglanınca eve hat çekilmesine gerek kalmıyor mu?
    ücreti ne kadar şartları vs, yardımcı olur musunuz?
    teşekkürler
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar, eğer hattan gelen kablonuzun receiver'a takılan ucu lnb çıkışlı ise (ki öyle olması lazım), o ucu kesip normal uydu çıkışına(dişi olarak) çevirdiğinizde sorun ortadan kalkıyor. Eğer 42ST33e'niz var ve Teledünya kullanıcısıysanız mutlaka Conax modül kullanmanızı tavsiye ederim. Daha öncesinde açılmayan birçok hd kanal şimdi rahatlıkla izleniyor. TV'nin içindeki receiver'ın çok kaliteli olduğu da diğer sd yayın yapan kanalların eski haline göre çok çok daha iyi görüntü vermesinden ve kanal geçişlerinin hızlı olmasından anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassinate111 -- 18 Mart 2012; 22:14:15 >
  • Uydu anten girişinden eve gelen kablo tv kablosunu bağlaman gerekiyor.Ardından modülü takarsın teledünya da aktifleştirdimi kartını kullanabilirsin.
  • Şu ana kadar internette okuduğum tüm yöntemleri denedim fakat benim yaptığımı hiçbir yerde göremedim. Tek sonuç aldığım 2 üstte bahsettiğim gibi hocam başka bir yolu yok yani.
    Duyarlılığın için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Conax Modül Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    LG 42LM620S DTV KANAL SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.