Şimdi Ara

Panasonic Plazma TX-P42GW30 arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Panasonic Viera TX-P42GW30 model televiyonum (siyah kasa-2011 model), açıp kapama tuşu basıldığında yeşil ışık 6 veya 7 kere hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ve güç kartındaki iki röleden ses ile yeşil ışıkda durup bekliyor ve açılmıyor. Normalde kırmızı ışıkda standby konumunda beklemesi ve uzaktan kuman ile açılması lazım. Ana kartı değiştirdim, yine aynı, güç kartındaki sigrotaları ve röleleri kontrol ettim herhangibir sorun yok. Tecrübeleriniz ile hangi kartta sıkıntı olabilir, yardımcı olabilir misiniz?

• Arkadaşım P42C10 model de benimkisi, sizinki ile benzer modeller. Bende kırmızı ışık 14 kez yanıp sönüyor ve tv açılmıyordu, sorun panel gibi gözüküyordu. Panasonic servise götürdüm. anakart arızası dediler tamir için 480 istendi. pazalıkla 400 e yaptırdım Aslında değmezdi ama plazma görüntüsünü sevdiğim için yaptırdım. İkinci elleri 600 cıvarında satılıyor zaten. Panasonic servis tespit için ücret istemiyor ancak tv yi sizin götürmeniz isteniyor. isterseniz yaptırmayabiliyorsunuz. Tv ağır olduğu için götürmekle ayrı sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 15 Mart 2016; 20:04:40 >
  • Ya bendeki de aynısı oldu. TV izlerken gitti görüntü. Kapattım, açtım. Yeşil led yanıyor önünde. Açtıktan 2-3 saniye sonra tık diye ses geliyor. Kumanda işlemiyor. Görüntü yok. Bişeyi bozuldu. Kime nasıl yaptırcağız. Ya da satmak lazım bu şekliyle. Gitti gül gibi televizyonum...
  • Hocam selam aynı durum şu an bende plazma Panasonıc aynı model izlerken bir anda kapandı. Yeşil ışık yanıyor görüntü yok. Işık kırmızı da olmuyor. Öyle duruyor. Senin durum ne oldu ben şu an ne yapmalıyım. Tecrübeni iletirsen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Panasonic TX-P42G20E
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.