Şimdi Ara

palme sosyal bilimler 20'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Fem kapsülü bitirdim şimdi bunu almayı düşünüyorum elinde olan varsa bilgilendirebilir mi güzel sorular var mı?

• hocam bende var şuan 7.denemedeyim sanırım Tarih kıvamında kolay orta sorulardan oluşuyor ama her denemede muhakkak 1 2 bilgi içeren soruda oluyor coğrafyadan şuana kadar hep full yaptım ama coğrafyam zaten çok iyidir coğrafyadada zor sorular yok bence tadında olmuş orjinal güzel sorular. felsefe kısmı resmen benim için felaket normalde felsefeden max 2 yanlış olurken palmede yarı yarıya felsefe kısmı nerdeyse. Din kısmındada güzel sorular var 1 tanesi bilgi 4 ü yorum oluyor genelde bence din kısmıda orta ve üstü genel olarak çözülebilir deneme 32-36 aralığında netlerim
  • Türkçesiyle sosyalini alsam, iyi olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

Türkçesiyle sosyalini alsam, iyi olur mu?

hocam bende 2side varda türkçede moralin bozulabilir resmen 1 sayfada 2 soru oldugu denemelerde vardı mesela kapsülde ben 37-38 yapıyorum karekök 35-37 palme 29-34 arası şuana kadar eğer belli bir seviyedeysen türkçede paragraf konusunda bence ufkunu açar kesinlikle ygsden kat ve kat zor mezun oldugumdan biliyorum. dil bilgisi kısmı ise normal bence dedigim gibi paragraf ve anlam bilgisi soruları ufkunu baya açar çöz derim :)
  • Arkadaşlar palme ve karekökün türkçe bölüm denemelerini çözen biri olarak şunu demek istiyorum.
    Palme:sorularının uzun olduguna bakmayın cogu kendini ilk satırda ele veriyor.Yukarıdaki arkadaşa inanma 25-30dk rahat bitiyor.(dil bilgisi soruları idare eder.)
    Karekök:bir kere soru dagılımı birkac deneme dısında rezalet.(15 dil bilgisi var.Dolayısıyla süreyle cözüp kendini kandırmaya gerek yok.25dkda rahat bitiyor.)(sayısal arkadaslar ygs turkce adına s.b fazla cozmediginden bu kitabı şişirip duruyorlar.Bunlara aldanmayın.)

• ananas32 A kullanıcısına yanıt
    Coğrafya için ne yapıyorsunuz? Bir türlü düzeltemedim. Hep 5-6 yanlış çıkıyor. Sözelciyim

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Coğrafya için ne yapıyorsunuz? Bir türlü düzeltemedim. Hep 5-6 yanlış çıkıyor. Sözelciyim

Hiçbir konuyu bitirmeden diğer konuya geçme, Coğrafya bir zincirin halkaları gibi, en basitinden bir örnek veriyim, Yağmur oluşumunu anlamak için, Bulutluğu, Bulutluluğu anlamak için Nem konusunu, Nem için Sıcaklığı, Sıcaklık için Atmosferi .... bu zincir böyle gider. Eğer sıralamaya uygun gidersen her konuyu hakkını vererek çalışırsan hiç problem kalmaz. Daha vakit var halledebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar PALME 10 lu çözen var mı yorumlarını merak ediyorum. Okyanus, Ekstrem gibi yayınlar hakkında da bilgi topluyorum varmı çözen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

hocam coğrafyadan epey soru bankası bitirdim Kavram, Palme, Fem , Ateş, ( Bence en iyisi ) bence ne kadar çok soru çözersen o kadar iyi kavrıyosun mesala ilk soru bankasını çözerken epey yanlışım çıkardı çünkü konuları aşırı detaylı çalışmazdım ama seri seri çözmeye devam ederdim yanlışlara bakardım en sonunda baya alışıyosun soru çözdükçe hem konu kavrıyosun hemde soru tipi görüyosun bence bol bol soru çöz .
  • Nasil iyimi palmenin sosyali ??

• sorular hatali din bilgisi sorulari mantiksiz diyebilirim aldigima cidden cok pisman oldum tarih sorularindada hata var korfez ve palme cop final nispeten daha iyi .. Palmede cok hatali soru var

• quote:

Orijinalden alıntı: Şad35

sorular hatali din bilgisi sorulari mantiksiz diyebilirim aldigima cidden cok pisman oldum tarih sorularindada hata var korfez ve palme cop final nispeten daha iyi .. Palmede cok hatali soru var

Peki netlerin ne durumdaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Şad35

sorular hatali din bilgisi sorulari mantiksiz diyebilirim aldigima cidden cok pisman oldum tarih sorularindada hata var korfez ve palme cop final nispeten daha iyi .. Palmede cok hatali soru var

Ne öneriyorsun yani final mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.