Şimdi Ara

10 Günde 345 TYT Matematik Bitirme Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
4.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • problemleri ve parabol,polinom konularını boş geçicem.günde 1 ünite bitirip 10 günde kitabın pestilini çıkarıcam.

sayılarla ilgili 266 soru var.çene çalmaya gerek yok akşam editlerim.

1.GÜN=Gerçel sayılar 1-2 yi temizledim.toplamda 183 soru.baya yordu yani şimdi biraz ara verip ödevi hazırlayayım ardından faktöriyelide bitireceğim.38 soru varmış saydım :).bir konu anlatım dinler onlarıda parçalarım.gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar editleyecem.

2.GÜN=gece dayanamadım yattım.az önce faktöriyel sorularını temizledim.şimdi bir dışarı çıkıp geleceğim ardından basamak kavramını temizleyip bugün ki asıl konuma geçeceğim.

-sonunda 1.bölümü temizledim şimdi 2.bölüme geçip görsel zeka ile ilgili 24 soruyu tamamlayıp nargile içip geleceğim.gecenin ilerleyen saatlerinde 2.bölümüde bitireceğim.

-Sayısal-Sözel Mantık sorularıda(15 soru) bitti.biraz kafa dağıtıp örüntülü sayı gruplarınıda bitireceğim.

-24 soru kaldı yeter aklım durdu.38/2 nin kaç olduğunu bulamadım o derece uçtum.yarın kalkıp direk kalan soruları temizleyip denklem ve eşitsizliklere geçeceğim.sevdiğim konular ve biraz göz attım fazla yormayacak sorular var.geceye kalmadan bitirmem lazım.
    (bimin vip kahveleri 5 para etmezmiş.2 bardak içtim dokunmadı bile)

3.GÜN=örüntülü sayı grupları sorularınıda bitirdim yemin ediyorum işkence gibi sorular.bir an boşverip atlamayı düşündüm ama zar zorda olsa baktım çözümlerine öyle geçiştirdim illet bir konu.şimdi 3.gün konularına geçiyorum 1 ve 2 bilinmeyenli denklemlerle ilgili 60 soru var.youtubeden hatırlatıcı niteliğinde 1 2 soru çözüm videosu izleyip kitaptaki soruları parçalamaya başlayacam.

-denklemlerdeki 60 soru bitti.eşitsizlikleri yarın sabahtan temizleyecem sabahlayınca öküz gibi uyuyorum.

4.GÜN=Eşitsizlikleri bitirdim(76 soru).biraz kafa dağıtıp mutlak değere girişecem ama hepsini bitiremem gibi.klasik testleri bitirip yatarım.

-Klasik testleri bitirdim şimdi yatışa geçebilirim.

-mutlak değeri komple bitirdim.

//FİNALLERE ÇALIŞTIĞIM İÇİN VE FİNALLERLE UĞRAŞTIĞIM İÇİN BİR SÜRE ARA VERMEK DURUMUNDA KALDIM BUGÜN TEKRAR BAŞLADIM.
    5.GÜN=Mikail hocadan üslü sayıları dinleyip 108 soruyu çözdüm.bir süredir çözmediğim için biraz hamlamışım 108 soruyu çözmek zulüm geldi.yarın daha iyi olacağımı ümit ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux07 -- 14 Ocak 2019; 23:8:54 >

• bileğine guvvet
  • haber et
  • Ben de çarpanlara ayırmaya kadar günde 10 sayfayla gelmiştim sonra yavaşladım

Bu arada osym tarzi problemler ve orijinal problemlere de bakmanı öneriyorum

Başarılar dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuenta -- 26 Aralık 2018; 18:31:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende deneyeceğim hasta oldum elendim sanırım :( kalkamıyorum yerimden
  • Ben de boyle hallettim hocam. Sadece oruntulu, tanimli sorular ve problemler kaldi. Simdi hangi kaynagi cozeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuenta kullanıcısına yanıt
    problemleri apotemiden götürüyorum şimdilik.apotemi bittikten sonra soru bankalarındaki problemleri rahat temizlerim gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • devam ediyorum yılmayacam.
  • excalibur_007 E kullanıcısına yanıt
    valla hocam biraz araştırdımda acil,3d,supara falan dediler bana benim niyetim karekökdü ama bakalım.son 8 gün kaldı kitabın bitmesine bitirdikten sonra araştırmaya giderim kitapçıya.
  • devam ediyorum yılmayacam.
  • ben suan klasikleri bitiriyorum enson o orjinal ve osymlere bakicam cok zaman aliyo onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veniquen03 -- 28 Aralık 2018; 20:59:37 >
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    Supara ve 3d bilmem ama acile bir goz ucuyla baktim sinavinda ustundeymis gibi geldi. Problemlerde apotemi baya zorlamisti ve beni gelistirmemisti. Bilgi sarmalini almayi dusunuyorum

• devam ediyor.
  • Hocam öncelikle kolay gelsin.Aynı tür bir programı Acil TYT için yapayım dedim,yemedi bende Ama iyi gidiyorsun sanırım tam gaz devam
  • Gravity- G kullanıcısına yanıt
    eyw hocam.yarın en zorlu gün geçecek.4 saatlik konu+soru çözüm videosu izleyip 229 soruyu çözmem gerekecek.

aşağı yukarı 8-10 saat çalışacam hayırlısı.
  • Dostum bende bitirdim kitabın klasik soruları değilde ösym tarzı diye bi kısmı vardı sanırsam o sorular gayet güzel bence onları sakın atlama iyi çalışmalar

• Üstat yanlış veya boşları kitap bittikten sonra mı kontrol edeceksin?

• Aviato kullanıcısına yanıt
    Yanlis veya bos soru birakmiyorum.

Klasik testlerde sorun olmuyor.osym tarzi sorular orta sekerli geliyor, orijinal sorular bazen kan aliyor

• Final dönemi geldi geçti çözmeye kaldığım yerden devam ediyorum.
  • Kasmayın şu tyt yi gerçekten yazık etmeyin kendinize,10 günde 345 AYT bitirme günlüğü yap,tyt için deneme çöz yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.