Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar LifeDrive almaya niyetliyim ama birkaç sorum olacak. Cevaplayacak olan arkadaş yada arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

1) Hangi hafıza kartlarını destekler bu cihaz? Kendi hafızasının ne kadarı kullanıcıya ait?

2) Hangi müzik formatlarını destekliyor? Mp3 çaları nasıl? Ortalama bir mp3 çalar kadar ses veriyoru mu? Kulaklık girişi nasıl, herhangi bir 3.5 jack kulaklık takabilir miyiz?

3) Wi-fi çekişi nasıl? Daha önce eten m600+ aldım bir türlü wi-fiden bağlanamadım. Msn ve internet nasıl?

4) 7 yada 8 mp fotoğrafı açabilir mi?

5) Pili nasıl gidiyor?

6) Divx oynatır mı? Convert etmek gerekiyor mu?

Şimdilik bu kadar. Bide en önemlisi sıfır ve 2. el kaça bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar LifeDrive almaya niyetliyim ama birkaç sorum olacak. Cevaplayacak olan arkadaş yada arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

1) Hangi hafıza kartlarını destekler bu cihaz? Kendi hafızasının ne kadarı kullanıcıya ait?

2) Hangi müzik formatlarını destekliyor? Mp3 çaları nasıl? Ortalama bir mp3 çalar kadar ses veriyoru mu? Kulaklık girişi nasıl, herhangi bir 3.5 jack kulaklık takabilir miyiz?

3) Wi-fi çekişi nasıl? Daha önce eten m600+ aldım bir türlü wi-fiden bağlanamadım. Msn ve internet nasıl?

4) 7 yada 8 mp fotoğrafı açabilir mi?

5) Pili nasıl gidiyor?

6) Divx oynatır mı? Convert etmek gerekiyor mu?

Şimdilik bu kadar. Bide en önemlisi sıfır ve 2. el kaça bulabilirim?

Hemen cevaplara geçiyim..
    1) MMC SD CF ve micro SD kartlarını destekler bildiğim kadarıyla

2)mp3 waw ve birçok mp3 formatını destekliyor rahat olabilirsin.Orta sınıf bir mp3 playerdan çok daha iyi bir ses kalitesi var.normal 3.5 jack girişli her kulaklığı rahatlıkla kullanabilirsin.

3)Wi-fi çekişi son derece yeterli bu güne kadar en ufak bir sıkıntı çekmedim.Ek programları sayesinde MSN ICQ vs.. gibi uygulamalar kullanılabiliyor.Blazer internet tarayıcısına sahip birden fazla sayfa açamazsın tek sayfa üzerinden işlem yapıyorsun.Bu çoğu windows kullanıcısının alışık olmadığı bir işletim sistemidir (PALM) fakat kısa sürede zorlanmadan alışırsın.

4)yüksek çözünürlükte bir fotograf atıp hiç açmayı denemedim fakat açabileceğini düşünüyorum yinede kesin bir bilgim yok..

5)Pili çoğu PDA ya göre yeterli yaklaşık 7-8 saat kesintisiz film izleyebiliyorsun.ki film izleme en fazla şarj götüren uygulamaların başındadır.

6)çeşitli programlarla dvd deki bir filmi küçültüp kaliteli bir şekilde film izleyebilirsin şahsen birebir deneyip onayladım

7) yukarda yazdığım açıklamaları TX i göz önünde bulundurarak yazdım.Hepsiburada da TX in fiyatı 499 galiba ikinci elini 250-300 arası bulabilirsin.Bir ara vestel kampanya yapmıştı 200 YTL ye sattı bu cihazı fakat stokları tükendi ,geç kaldın

• @ PyRRhiC

Cevapların için tekrar teşekkür ederim dostum. Biraz daha araştırayım. Şu anda psp slim ile life drive arasında gidip geliyorum.
  • quote:

@ PyRRhiC

Cevapların için tekrar teşekkür ederim dostum. Biraz daha araştırayım. Şu anda psp slim ile life drive arasında gidip geliyorum.

ayıptır sorması ps slimler ne kadar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

@ PyRRhiC

ayıptır sorması ps slimler ne kadar ?

Valla 4 gb kartla sıfırı 400 e sıkı bi pazarlıkla alınabilir. 4 GB kartla en fazla 420 lira fln. Kartsız 310 liraydı sanırım.
  • psp ile LD arasında kalmak pek akıllıca değil çünkü ikisi farklı sınıfta psp ile oyun film müzik ve zor da olsa internet LD ile film müzik psp ye göre fıstık gibi internet ama LDde de psp gibi oyun oynayamazsın orası ayrı konu

bir de şu LD nin içinden hdd yi çıkarıp CF kart takma olayı beni baya meraklandırdı daha ayrıntılı bilgi sahibi olan ya da yabancı forumlardan link bulan varsa bizi bilgilendirsin sevinirim açıkçası şimdiden sağolun
  • şu munduyu sorunsuz kullanan bir arkadaş kurduğu dosyayı ve kurulum şeklini anlatabilirse çok güzel olur denemediğim mundu dosyası kalmadı
  • kardeş al sana mis gibi mundu ilk önce normal dosyayı atıp kuruyosun sonra patched olan dosyayı kuruyosun zaten patched olanı kurarken soruyo replace diyosun onu da hadi kolay gelsin
    http://rapid share.com/files/73141247/palm_kurulum.rar.html aradaki boşluğu kaldırın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_ka

kardeş al sana mis gibi mundu ilk önce normal dosyayı atıp kuruyosun sonra patched olan dosyayı kuruyosun zaten patched olanı kurarken soruyo replace diyosun onu da hadi kolay gelsin
    http://rapid share.com/files/73141247/palm_kurulum.rar.html aradaki boşluğu kaldırın

bu da olmamıştı programlar arası bi çakışma sözkonusu olabilir hard reset sonrası yeni bir kullanıcı ile sync yapayım bakalım

• e kurumuş kalmış burası hiç bişey payalaşacak insan yokmu ya da soru soracak kişi de olabilir
  • Merhabalar,

Forum super olmus.. Tam 16 sayfa..

Paylasım mukemmel olmus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vestelkonsept

Merhabalar,

Forum super olmus.. Tam 16 sayfa..

Paylasım mukemmel olmus.

Teşekkürler
    Nice paylaşımlara inşallah

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_ka

e kurumuş kalmış burası hiç bişey payalaşacak insan yokmu ya da soru soracak kişi de olabilir

yardım edebileceğimiz birşey olursa buralardayım Kuruyup kalmaz bu forum

• forumu hareketlendirelim biraz.
    Arkadaşlar documents to go 10 premium edition sürümünü kullananlar bilir. bu türkçe bazı karakterleri göstermiyor. nedenide programın kendi yazı karakterlerini program kurulumu sırasında cihaza kurup oradan okumasından kaynaklanıyor. windows mobie ppc kullndığım sırada bu program aynı şekilde türkçe bazı karakterleri göstermiyordu. bende cihazdan program files kılasörünün içine girip kurulum sırasında yüklenmiş fontları silip kendi istediğim türkçe karakterli fontları yerleştirdiğimde sorun hallolmuştu. Palm olayını tam çözemediğim için uzman arkadaşlar bir baksa fena olmaz.
  • Yok mu yeni program yada oyun bulan arkadaşlar ?

Worldmate pro - NR Deluxe gibi programların aktivasyon kodunu bilen varmıdır acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

http://hosted.filefront.com/PALMTX

Worldmate pro 2007

Bu program sayesinde şehrinizdeki hava durumunu , dünyadaki döviz kurlarını , dünya saatlerini , hava yolu şirketlerinin seferlerini öğrenebilir.
    uzunlukları birbirine çevirebilir ,yurt dışındaki kıyafet ölçülerini hesaplayabilirsiniz.
    Herkesiz cep bilgisayarında olması gereken bi program bence

Not : Aktivasyon kodunu bulursanız bana da iletin lütfen

Reg.-Code : PRUQLQCOLAB
    dene bir olmazsa biraz arastiricam

• hehe
    arastirmam sonucu WorldMate 2007 Professional Edition nun calisan kirilmis versiyonunu buldum.

buldugum versiyon tamemn kirilmis denenmis calisiyor
    fakat yapan firma serverden denetleme isini yapmaya baslamis yani sahte id leri iptal ediyoprmus otomatik..
    buyuzden eger calisiyorsa 30gun sonra kapanabilir..
    fakat bununda ilaci var
    onuda kiriyoruz
    30gun sorna eger kapanirsa, verdigim renew adli dosyayi kuracaksiniz tekrar acilacak.. cozumu bu yine kapanirsa tekrar... ama bircok kisinin kapanmamis bile..
    benim cihaz suan yanimda olmadigindan deneyemedim

ilk okudugum mesaj buydu ve
    PyRRhiC arkadasimiz istedigi icin arastirdim zaten uzun suredir forumdan uzak kalmistim
    tekrar geri geldim
    herkese selamlar

iste dosya
    http://rapitseyr.de/files/38004897/worldmate.rar.html linkteki duzeltmeyi yapipi indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 8 Aralık 2007; 23:26:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

hehe
    arastirmam sonucu WorldMate 2007 Professional Edition nun calisan kirilmis versiyonunu buldum.

buldugum versiyon tamemn kirilmis denenmis calisiyor
    fakat yapan firma serverden denetleme isini yapmaya baslamis yani sahte id leri iptal ediyoprmus otomatik..
    buyuzden eger calisiyorsa 30gun sonra kapanabilir..
    fakat bununda ilaci var
    onuda kiriyoruz
    30gun sorna eger kapanirsa, verdigim renew adli dosyayi kuracaksiniz tekrar acilacak.. cozumu bu yine kapanirsa tekrar... ama bircok kisinin kapanmamis bile..
    benim cihaz suan yanimda olmadigindan deneyemedim

ilk okudugum mesaj buydu ve
    PyRRhiC arkadasimiz istedigi icin arastirdim zaten uzun suredir forumdan uzak kalmistim
    tekrar geri geldim
    herkese selamlar

iste dosya
    http://rapitseyr.de/files/38004897/worldmate.rar.html linkteki duzeltmeyi yapipi indirebilirsiniz

/>

Çok teşekkürler kentacdis şuanda evde değilim ama en kısa sürede deniycem
    Paylaşımların devamını diliyorum

• Arkadaşlar yaklaşık 5 yıllık palm kullanıcısı olarak; palmden vazgeçmeyin derim... palm zire71 ile başlayan maceram zire72s ve son olarak da palm TX ile devam ediyor... palm de yapabilecekleriniz özet olarak: oyun oynamak, e-kitap okumak, kayıtlarınızı tutmak, mp3 dinlemek, film seyretmek, internete bağlanmak msn icq kullanmak ve daha nicesi... bu saydıklarımın hepsini çeşitli programlarla etkin olarak yapmaktayım... şimdi size hediye olarak ingilizce paketini sunuyorum... içinde en iyi 3 ad sözlük paket var (Türkçe -ingilizce dahil) bu daha başlangıç sayılır daha sonra paylaşımlarım devam edecek... :)
    http://rapid***.de/files/38010732/eng.rar.html (burdan indirebilirsiniz *** ların yerine share lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekbey -- 9 Aralık 2007; 19:20:11 >

• Evet buyrun size hazır chat paketi içinde 2 ad. prog var; 1. si ICQ diğeri ise verichat (biraz eski sürüm fakat sakın güncellemeyin :)
    http://rapid***.de/files/38010823/chat.rar.html (*** ların yerine share lütfen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekbey

Arkadaşlar yaklaşık 5 yıllık palm kullanıcısı olarak; palmden vazgeçmeyin derim... palm zire71 ile başlayan maceram zire72s ve son olarak da palm TX ile devam ediyor... palm de yapabilecekleriniz özet olarak: oyun oynamak, e-kitap okumak, kayıtlarınızı tutmak, mp3 dinlemek, film seyretmek, internete bağlanmak msn icq kullanmak ve daha nicesi... bu saydıklarımın hepsini çeşitli programlarla etkin olarak yapmaktayım... şimdi size hediye olarak ingilizce paketini sunuyorum... içinde en iyi 3 ad sözlük paket var (Türkçe -ingilizce dahil) bu daha başlangıç sayılır daha sonra paylaşımlarım devam edecek... :)
    http://rapid***.de/files/38010732/eng.rar.html (burdan indirebilirsiniz *** ların yerine share lütfen :)

Paylaşımlarının devamını dört gözle bekliyoruz dostum
    Aramıza hoşgeldin

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.