Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hobbs

ben de 2 farklı markanın 4gblik sd kartlarından aldım ama ikisi de calismadı.durum boyle olunca mecburi 2gblik standart sd kart kullanmaya basladim.

Hangi markaları aldın dostum ?
  • ilk once kingston,sonra stormax almıstım.onları iade edip yerine 2tane 2gb Kingston sd aldım ve mutlu sona ulastım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbs -- 23 Kasım 2007; 22:42:42 >
  • quote:

ilk once kingston,sonra stormax almıstım.onları iade edip yerine 2tane 2gb Kingston sd aldım ve mutlu sona ulastım:)

ya bende iade etmeyi düşünüyorum ama paketi falan attım sadece içinden çıkan garanti belgesiyle fişi duruyo..Bide ufak esnaftan almadığım için hatırlama gibi bişey söz konusu değil.Gidip götürsem mi acaba ?
  • sansınızı denemenizde fayda var
  • Yarın bi gidip bakiyim o zaman..
    CF 4 GB lık kartı kesinlikle destekliyor değil mi ? Yeniden gibip yanlış birşey almayalım
  • en iyisi kartı satın almadan once, makine kartı desteklemezse iade etme imkanı olup olmadıgını ogrenmek sanırım.hatta makineyi de yanınızda gotururseniz anında iade imkanı olur.bu arada cf formatını destekliyor mu makine acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbs -- 23 Kasım 2007; 23:18:06 >
  • quote:

en iyisi kartı satın almadan once, makine kartı desteklemezse iade etme imkanı olup olmadıgını ogrenmek sanırım.hatta makineyi de yanınızda gotururseniz anında iade imkanı olur.bu arada cf formatını destekliyor mu makine acaba?

palmın kendi sitesinden bi araştıralım bakalım CF hakkında birşey diyor mu
  • hem tx hem lifedrive icin sd/sdio/multimedia card dgenisleme yuvası mevcut diyor. sdio hangi kart turune destek saglıyor?
  • quote:

hem tx hem lifedrive icin sd/sdio/multimedia card dgenisleme yuvası mevcut diyor. sdio hangi kart turune destek saglıyor?

sdio hakında bir bilgim yok fakat bende başka bir forumda 4GBlık kartın özel bir programla formatlandıktan sonra cihazda çalıabileceğini okudum
  • biraz riskli gibi geldi ama yapılabiliyorsa ne guzel
  • quote:

biraz riskli gibi geldi ama yapılabiliyorsa ne guzel

Neyse yarın bi değiştirmeye çalışalım geri almazlarsa son çare bu yolu deneriz
  • en kotu ihtimal fotograf makineniz icin oldukca genis bir hafıza kartınız olur
  • quote:

en kotu ihtimal fotograf makineniz icin oldukca genis bir hafıza kartınız olur

Evet zararı olmaz bi köşede dursa da.
    Yanında birde card reader var usb girişli flash bellek olarak bile kullanılabilir..
    Ama olmuşken hem TX için hem foto makinesi için olsaydı daha iyi olurdu.
    Gerçi bana her halukarda 4 GB yetmiycek
    Yolculuklarda film izlemek için alıyorum hafıza kartını aslında.Bir film küçültüldüğünde yaklaşık 400-500 mb oluyor. buda 8-10 filmlik bir arşiv demek.Sanırım benim için eterli olacaktır

• forumbrighthand sitesinde bu konu işlenmişti sanırım. TX'te 4gb'lere erişim hızı 2gb'lere göre daha yavaş ve formatın da fat olması gerekiyor (fat32 değil). Hız mı kapasite mi diye değerlendirince 2 adet 2gb tercih edilebilir diye düşünüyorum. Ancak LD için bakıldığında 4gb CF kart hd'ye göre daha hızlı diye okumuştum. Karar sizin.
  • tam tahmin ettiğim gibi..
    Bugün 4 GB Sandisk SDHC hafıza kartını aldığım yere götürdüm fakat değiştirme yapamıyacaklarını söylediler..
    Neyse artık bu kartı Fotograf makinesinde yeni alacağım 2 GB lık hafıza kartını da TX de kullanıcam
  • palm icin kucuk fotograf makinesi icin buyuk bir adım oldu o zaman bu durum:)
  • quote:

palm icin kucuk fotograf makinesi icin buyuk bir adım oldu o zaman bu durum:)

onu bunu bilmem de bana baya bi pahalıya patladı bu durum
    75 YTL + 39 YTL = 114 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

palm icin kucuk fotograf makinesi icin buyuk bir adım oldu o zaman bu durum:)

onu bunu bilmem de bana baya bi pahalıya patladı bu durum
    75 YTL + 39 YTL = 114 YTL

Ben iki adet kingston 2gb kart aldım mavi bilgisayardan çok memnunum sorunsuz birşekilde çalışıyor.Daha çok görüntülü(film,kamera görüntüsü vs)dosyalarla uğraşıyorum,hızında vs hiç bir sorun yok.

• bende 4 gb sd kart var bi sorun çıkmadı tx de ilk sayfalarda da konusuldu sanıırm bu konu. geçmiş olsun arkadaşım başka bi yerde kullanırsın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

bende 4 gb sd kart var bi sorun çıkmadı tx de ilk sayfalarda da konusuldu sanıırm bu konu. geçmiş olsun arkadaşım başka bi yerde kullanırsın artık

Evet normalde SD kartları destekliyor fakat benim aldığım 4GB lık SDHC formatında bir kartmış..Ziyanı yok hafıza kartı herzaman lazım
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.