İşte benim kullandığım en iyi programlar serisinden bi demet buyrun tepe tepe kullanın... intertype(Türkçe desteği kazandırır, beceremeyenler için diğer bir alternatif) fileprog (palm ve sd kartınızı yönetmeye yarayan dosya ve kalsörler içinde kopyala kes sil gibi işlemler yapabileceğiniz bir program mutlaka kurun) isilo ( e kitaplarınızı okuyabilirsiniz :) ve scrnbtn (bu programla en sık kullandığınız programları tek bir tuşa 'scrnbtn programına' atayabilirsiniz... http://rapid***.de/files/38011677/palm1.rar.html (*** lar yerine share lütfen :)
quote:
Orjinalden alıntı: tekbey
Arkadaşlar yaklaşık 5 yıllık palm kullanıcısı olarak; palmden vazgeçmeyin derim... palm zire71 ile başlayan maceram zire72s ve son olarak da palm TX ile devam ediyor... palm de yapabilecekleriniz özet olarak: oyun oynamak, e-kitap okumak, kayıtlarınızı tutmak, mp3 dinlemek, film seyretmek, internete bağlanmak msn icq kullanmak ve daha nicesi... bu saydıklarımın hepsini çeşitli programlarla etkin olarak yapmaktayım... şimdi size hediye olarak ingilizce paketini sunuyorum... içinde en iyi 3 ad sözlük paket var (Türkçe -ingilizce dahil) bu daha başlangıç sayılır daha sonra paylaşımlarım devam edecek... :) http://rapid***.de/files/38010732/eng.rar.html (burdan indirebilirsiniz *** ların yerine share lütfen :)
Programın adını verir iseniz inceleyerek indirip indirmeyeceğimize karar verebiliriz.
Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: erdc
quote:
Arkadaşlar yaklaşık 5 yıllık palm kullanıcısı olarak; palmden vazgeçmeyin derim... palm zire71 ile başlayan maceram zire72s ve son olarak da palm TX ile devam ediyor... palm de yapabilecekleriniz özet olarak: oyun oynamak, e-kitap okumak, kayıtlarınızı tutmak, mp3 dinlemek, film seyretmek, internete bağlanmak msn icq kullanmak ve daha nicesi... bu saydıklarımın hepsini çeşitli programlarla etkin olarak yapmaktayım... şimdi size hediye olarak ingilizce paketini sunuyorum... içinde en iyi 3 ad sözlük paket var (Türkçe -ingilizce dahil) bu daha başlangıç sayılır daha sonra paylaşımlarım devam edecek... :) http://rapid***.de/files/38010732/eng.rar.html (burdan indirebilirsiniz *** ların yerine share lütfen :)
Programın adını verir iseniz inceleyerek indirip indirmeyeceğimize karar verebiliriz.
Teşekkürler
Arkadaşım indir indir çekinme :) zaten boyutları küçük... verdiğim tüm programlar bence elinizin altında bulunsun pişman olmazsınız... palmciler için genelde sorun olabilecek şeyleri gideren programlar hepsi...
Merhaba Herkeze iyi forumlar dilerim
Palm Tungsten TX hakkında bu kadar geniş bilgiyi bize sundugunuz için arkdaşlara teşekürler güzel bir topic olmuş ne ararsan var maşallah bende Tungsten TX sahibi olarak aradıgım prg leri burda buldum....
Ayrıca Palm Tungsten TX Almak isteyipde stokların tükenmesi ile Palm Tungsten TX bulamayan arkdaşlara alması konusunda yardımcı olabilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: Surfersez
Palm Tungsten TX hakkında bu kadar geniş bilgiyi bize sundugunuz için arkdaşlara teşekürler güzel bir topic olmuş ne ararsan var maşallah bende Tungsten TX sahibi olarak aradıgım prg leri burda buldum....
Ayrıca Palm Tungsten TX Almak isteyipde stokların tükenmesi ile Palm Tungsten TX bulamayan arkdaşlara alması konusunda yardımcı olabilirim.
Hep birlikte bu topiği daha ileriye taşıycaz inşallah Aramıza hoşgeldin Surfersez
quote:
Orjinalden alıntı: PyRRhiC
quote:
Orjinalden alıntı: Surfersez
Hep birlikte bu topiği daha ileriye taşıycaz inşallah Aramıza hoşgeldin Surfersez
Eğer açıklarsan almak isteyen arkadaşlar var iletebilirim. Lütfen özelden mesaj atın demeyin, daha önce başka birileri havale yapın ben gönderirim demişti bi daha da buralarda da göremedim arkadaşı. Gerçi havale de yapmamıştım...
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler
Arkadaşım indir indir çekinme :) zaten boyutları küçük... verdiğim tüm programlar bence elinizin altında bulunsun pişman olmazsınız... palmciler için genelde sorun olabilecek şeyleri gideren programlar hepsi...
İndirmeye değil de kurmaya çekinebilirim. İsim var ise ve vermende mahzur ise yok internetten diğer prog.lar ile karşılaştırabiliriz. Zira daha önceden burada LINGOSOFT programı verildi. Bu daha iyi değil ise hiç uğraşmayalım...
EVET ARKADAŞLAR şimdi de sıra geldi oyunlara vereceğim pakette 16 parça oyun var ve hepsi sorunsuz :) satrançtan brice, tavladan stratejiye... mutlaka elinizin altında bulunsun... teşekkürler için şimdiden güle güle kullanın diyorum :) http://rapid***.de/files/38027130/gamespalm.rar.html ( *** yerine share lütfen)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: PyRRhiC
Eğer açıklarsan almak isteyen arkadaşlar var iletebilirim. Lütfen özelden mesaj atın demeyin, daha önce başka birileri havale yapın ben gönderirim demişti bi daha da buralarda da göremedim arkadaşı. Gerçi havale de yapmamıştım...
Hoşbulduk PyRRhiC nete işimden dolayı pek gündüzleri giremiyom geceleri online pek insan olmuyo bir Palm Tungsten TX üyesi olarak elimden geldigi kadar topige bende katkıda bulunurum.
gelelim Palm Tungsten TX almak isteyen arkadaşlara daha önce bir vestel bayisinde çalışmıştım Palm Tungsten TX i de yine oradan aldım ama kampayadayken almıştım.gecenlerde gittigimde ellerinde hala stokta Palm Tungsten TX ve Life Drive oldugunu gördüm,ve topicde baya Palm Tungsten TX hayranı var stokların bitmesi ile alamayanlarında oldugu gördüm.lafın kısası Palm Tungsten TX ve Life Drive alamayan ve almak isteyen arkdaşlar için gidip tekrar konuşayım (malum Palm Tungsten TX Kampanyası bitti) bayii sorumlusu tanıdığım fiyat konusunda konuşmadan ne desem yalan olur.Almak isteyen Arkadaşlar için Fiyatı Konuşur Yine burdan Size Söylerim iyi forumlar.
tx nasıl olsa bulunur ama onemli olan fiyatı 200veya civarına satılırsa yine stoklarda kalmaz
arkadaşlar herkese merhaba. 1 lifedrive aldım ama henüz gelmedi. merak ettiğim şey şu; bluetooth ile çalışan GPS navigasyonlar var. iyilerden biri navia. ama navia da windows mobile ile çalışır diyor. blootooth la lifedrive a bağlanıp navigasyon işi görecek bir ürün varmı bildiğiniz?? yada denemiş olan?
TomTom var. GPS forumunda bulabilirsin. Ama Türkiye haritası eski ve sadec bir-kaç il var.
cevap için teşekkürler. demekki her zamanki gibi ayrı bir alet almak daha mantıklı.
quote:
Orjinalden alıntı: vshancer
arkadaşlar herkese merhaba. 1 lifedrive aldım ama henüz gelmedi. merak ettiğim şey şu; bluetooth ile çalışan GPS navigasyonlar var. iyilerden biri navia. ama navia da windows mobile ile çalışır diyor. blootooth la lifedrive a bağlanıp navigasyon işi görecek bir ürün varmı bildiğiniz?? yada denemiş olan?
amazon.com da bluetooth GPS palm yaz arat orda kullanıcı yorumlarıda var ve en cok satanı filanda gorebilirsin... bunun dışında buldugun cihazların sitelerine gir ve hangi cihaz ve yazılımları destekledigini ogren mesela palmos desteklemesi yetmez treo destekliyordur Ldrive desteklemiyordur calisabildigi palmos(yazılım) un versiyonu ve cihazın modeli onemli.
tomtom hem ppc hem palm cihaz destek veriyor ve kit halinde satılaibliyor buyuzden kullanisli sehir konusunu bilmiyorum ama baska gps destekleyen haritalarla kullanılıyor olması lazım bu durumu kurtarır.. ayrica bluethooth yerin kablolu gps olanlarıda dusunebilirsin hem daha dusuk fiyata alabilirsin hemde pilden tasarruf edersin.. bunun dışında birde farklı markaların sd-gps cihazları var sdio dan vs araştırmak lazım. buarada az once tomtomun kendi sitesinde palmos cihazlarını destekledigini gordum http://www.tomtom.com
kolaygelsin
Hadi canlanın biraz TX ve LD kullanıcıları
Arkadaşlar palm tx Türkçe desteğini palmclubturkiye.com veriyordu fakat 2 haftadır kod için cevap alamadım... palmturk.com resmi site olmuş bilgisi olan var mı???
[senkronizasyon için desktop ile alaka kurulamadı diyip duruyor bu alet arkadaşlar yav. program kurmak için galiba qick install un içine atıp kurmam lazım ama senkronizasyonu yapamadım ben daha! ne yapmam lazım? yardım lütfen. bu arada kutudan türkçe destek ve dil dönüşüm cd si çıktı. ekleyeyimmi bi yere, lazım olan varmı?
bi alet insanı bu kadarmı özürlü hissettirir ya! windows ne hale getirmiş beni.
senkronizasyon olayını çözdüm. film atıyım diyorum alete. super programını indirdim fakat çözünürlük olayında sorun yaratıyor. önerebileceğiniz başka bi prog varmı? çözünürlüğü normal makinenin çözünürlüğüne getiriyoruz değilmi?