arkadaşlar ben çarşamba günü yolculuk yapıcam yaklaşık 10 saatlik yolum war film izlemek istiyorum palm da hangi formatları çalıştırır bide 1 film izlemede şarz bitermi teşekkürler şimdiden
ŞArj konusunda sıkıntın olmasın 4 film hiç durmadan izleyebilirsin ki bu da nerden baksan 8-10 saat yapar Ama filmleri küçültmeyi unutma forumun ilk sayfalarında bununla ilgili olarak program verilmişti.Önceki konuları inceleyip bulabilirsin
kardeş teşekkürler bide hangi formatları destekler acaba bide küçültürsek kalite bozarmı. teşekkürler şimdiden
Benim en beğendiğim format MP4 H.264 ile sıkıştırılmış olan fakat bunu TCPMP programı açamıyor açıyor ama takılma oluyor onun için Core Player programını tavsiye ederim diğer forumlarda psp için hazırlanmış filmler oluyo indirip izleyebilirsin. 480X272 H.264 ile sıkıştırılmış mp4 filmi sorunsuz acıyor.
bir arkadaşa sordurdum 250 liraya sıfır Vestel bayisinde görmüş alacağım sanırım isteyen varsa başka pm atsın onun için de baktırayım...
tx imde film izlemek icin hangi formata çevirmem gerekio?
Hangisini gormus 250 ytl'ye? lifedrive mi yoksa tx'mi? Istanbulda olsaydim bende isterdim am ankaradayim..
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
bir arkadaşa sordurdum 250 liraya sıfır Vestel bayisinde görmüş alacağım sanırım isteyen varsa başka pm atsın onun için de baktırayım...
fed_neil, yorumun icin cok tesekkur ederim, cok makbule gecti..
quote:
Orjinalden alıntı: fed_neil
quote:
Orjinalden alıntı: cnr0663
keske tx kampanyasii devam etseydi yaw:( onu kacirdik simdli lifedrive var onuda almaya cekiniyorum, kimisi iyi diyor kimisi sorunlu diyor... anlamadim gitti..
bir süredir lifedrive kullanıyorum ve burada yazan programları denemek için olsun aleti tanımak adına olsun bol miktarda kurcaladım. sorunlu ibaresi hem doğru hem yanlış. şöyle ki:
alete full türkçe paketini yüklerseniz resetlenme sayısı artıyor. tavsiyem eğer türkçe şart! demiyorsanız sadece lite tr paketini kurarak türkçe font desteği vermeniz, full pakete karışmamanız...
içerisinde gelen blazer web browser'ı arada bir sapıtıyor. alete reset atmaktan tutun da bağlı olduğunuz halde sayfalara girmemesi gibi problemleri mevcut. opera filan kurun. ama blazer'dan uzak durun.
yine içerisinde gelen versamail, mail çekerken okkalı tabir edilicek bi mail çekiyorsa (2 - 3 mb attachment'li bir dosya mesela) sapıtabiliyor. reset attığını görmedim ama mail çekimi sırasında kilitlenip geri kalan mailleri almadı. pc'den internete girip o mail'i sildim. versamail hepsini aldı efendi efendi...
özetlersek, son hard formattan sonra (sadece lite tr yüklü) yani yaklaşık bir haftadır (ki aleti alalı zaten 2 hafta filan anca oldu) yukarıdaki yazdığım konulara dikkat ettiğim için bir reset veya kilitlenme olmadı. gül gibi çalışıyor.
Not: Alette 1 GB Sandisk SD mevcut. mp3 ve video gibi izlerken, dinlerken hardiski yoracak dosyaları karta attım ordan çalıştırıyorum. tavsiyem bu şekilde kullanmanız.
225 miş 3 tane mi ne var dedi daha tam belli değil para ayarlıyorum TX modeli... isteyen olursa sordurabilirim dediğim gibi alır gönderirim isterseniz yani..
quote:
Hangisini gormus 250 ytl'ye? lifedrive mi yoksa tx'mi? Istanbulda olsaydim bende isterdim am ankaradayim..
quote:
quote:
225 miş 3 tane mi ne var dedi daha tam belli değil para ayarlıyorum TX modeli... isteyen olursa sordurabilirim dediğim gibi alır gönderirim isterseniz yani..
quote:
quote:
Bence 3 tanesini de kaçırma derim 225 e alıp 300 e satarsın en kötü ihtimal
quote:
Orjinalden alıntı: morkadin
ya arkadaslar palmde n1ntendo oynamak 1c1n l1nk asag1da ama alete kuramad1m sunu anlayan yada turkceye cev1reb1len b1 arkadas varm1 allah r1zas1 1c1n http://www.little-john.net/
cihaz ile gelen playerı kullanacaksan asf,mpg .tcmp(core)kullanacaksan MPEG-1,MPEG-4 (DivX and XviD), avi.
quote:
quote:
arkadaşlar 299 ytl ye lıfe drive aldım ama bu reset olayı çok kötü çıldırttı wifiden internete girip dolaşıyorum 1 saatte 10 kez reset çekiyor sonrada kilitleniyor alır almaz türkçe ye çevirdiğim için bu sorunlar ingilizce de iken oluyormuydu bilmem reset işi için servisi aradım reha bey cihazı gönderin bir proğram yüklüyeceğiz sorun ortadan kalkacak dedi bu gün kargoya verdim bakalım bekleyip göreceğiz aslında bu cihaz çok güzel sırf wifi için 600 ytl telefona ödemiştim bu o fiatın yarısına 4gb hafızası var iyibir mp3 player alsan 300 lira zaten gider o yüzden bu fiata bu cihaz çok iyi geldi bu cihazın yanında birde telefon kullanıyorum işlem tamam arkadaşlar yabancı sitelerde sd card şeklinde gps alıcıları gördüm bu cihazları türkiyede bulamazmıyız bilgisi olanlar paylaşalım lütfen
işte sd card gps alıcıları
bu da bazı cihazlara takılmış hali bu zımbırtının amerika fiatı 150$
Bildiğim kadarı ile bunlar pili sömürüyor, bluetooth olanları tercih edebilirsin. hem daha ucuz hem tr.de de bulmak kolay.
Cihazın kendisini zaten 200 YTL ye aldık.150 $ biraz fazla değil mi
öncelikle cihaz 200 değil 300 ytl birde bu sdcard gps ler sadece bizim cihazlar için değil mesala 1000 ytl lik dahili gps si olmayan bir cihaz için normal rakam olur şu anda bizim cihaz için kullanbileceğimiz bluettoth gps alıcısı türkçe navigasyonyazılımı ve haritalarla birlikte 340ytl yazılımsız buletooth gps ler 150 ytl......
Selam Arkadaslar...
Oncelikle herkese paylasımlarıdan dolayı tesekkürler...
Gecen gun bir arkadasım TX'imdeki bir mp3ü cok begendi ve istedi ama ne yazıkkı gondermeyi basaramadım.. bluetooth ile birşey gondermek istediğim zaman listeliyor gonderebileceğim seyleri kilit işareti olanlar gonderilemeyenler. Olmayanlar gonderilebilenler ama ne yazıkkı muzıkler bu listede gosterilmiyor sadece program gibi nesneler var listede.
Bu sorunu baska yasayan oldumu acaba? Butun dosyaları listeleyen bir program mı lazım (dosya yoneticisi gibi) veya Bu işin baska bi yolu mu var
quote:
Orjinalden alıntı: komplocu
öncelikle cihaz 200 değil 300 ytl birde bu sdcard gps ler sadece bizim cihazlar için değil mesala 1000 ytl lik dahili gps si olmayan bir cihaz için normal rakam olur şu anda bizim cihaz için kullanbileceğimiz bluettoth gps alıcısı türkçe navigasyonyazılımı ve haritalarla birlikte 340ytl yazılımsız buletooth gps ler 150 ytl......
Bir TX sahibi olarak ben cihazı 199 YTL ye aldım.. Sanırım sen LifeDriver kullanıcısısın.. 1000 ytl lik gps i olmayan bi cihaz almak ne derece mantıklı o da tartışılır tabiki ama bence TX yada LifeDriver dan çok da fazla birşey beklememek lazım sonuçta özelliklerini bilerek ve isteyerek aldığımız bir ürün.Cep bilgisayarına verecek daha çok param olsaydı daha kapsamlı bir cihaz alacağım kesin.Ama fiyat/performans olarak beni çok çok memnun eden bir ürün TX Bu seplerden dolayı ne kendinizi nede cihazınızı fazla üzmeyin derim