Şimdi Ara

## Palit'in İlk Anakartı Hazır: 945GC1066 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Palit'in İlk Anakartı Hazır: 945GC1066 ##

Ekran kartı üreticilerinin anakart dünyasına girişleri hızlı bir şekilde devam ediyor. Gainward'dan sonra Palit de anakart üretimina başladı. Hatta firmanın ilk anakartı hazır bile. Özellikle Sonic ve Super serisi ekran kartları ile ülkemizde ciddi bir pazar payına ulaşan Palit, Intel'in 945GC yonga setini kullanan ilk anakartı 945GC1066'yı duyurdu. İlk etapta ekonomik çözümler ile sektöre giriş yapacağına dair haberlerin geldiği Palit öncelikli olarak Asrock'ın pazar payını da kapmaya çalışabilir. Zira son dönemde Asrock ne kadar zengin özellikli ve uygun fiyatlı anakartlar hazırlamış olsa bile kullanıcıların önemli bir bölümünün sahip olduğu olumsuz marka imajını istediği anlamda düzeltebilmiş değil.

Palit'in yeni anakartı 945GC1066'nın genel özellikleri,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 4 Eylül 2007; 10:09:22 >

• Hayret bu sefer yeşil değil
    Her zaman olduğu gibi palit ürünlerinin alınmamasını tavsiye ediyorum.
  • anakart kutularının üstünede acaba gene kurbağa koyacak mı bence 945 gibi eski bir chipset gibi p35 gibi bir chipsetle elinden gelenin en iyisini yapıp kendini kanıtlamaya çalışsaydı iyi birşeyler yapsaydı bir anda bomba etkisi yapar adını duyurudu ama bu şekilde adını duyuracağını sanmam
  • Bende palit 7600gs sonic var,oldukça memnunum.
    Bu palitte en iyi çıkış yapan marka oldu.Bilgisayarcıların vga listelerine bakınca listenin yarısı palit marka.
    Anakart işine de girdi iyi oldu.Zaten çok extreme modeller beklemiyoruz palitten.F/p oranı iyi modeller üretsin yeter.Suya sabuna dokunmadan oc siz işlemci kullanacaklar için giriş seviyesi olarak fena kart sayılmaz.
  • yakında bu anakartın grafik işlemcisini overclocklayıp piyasaya çıkarır intel gma950 sonic+ diye.
  • FİYATI NEDİR BU KARTIN VE TAVSİYE EDERMİSİNİZ
  • Bu an akart için harcadığı paraya yazık diyorum.İnsan PCB ye baktığında içinin açılması lazım ama bu anakarta bakınca bir enkaz görüyorum.945g çipset kullanılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum heleki x38 çipsetler duyurulurken bunu yapması büyük yanlış.Bu kart 100 ytl den fazla olursa gerçekten kötü olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • palit mi geçiniz efendim geçiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

Bende palit 7600gs sonic var,oldukça memnunum.
    Bu palitte en iyi çıkış yapan marka oldu.Bilgisayarcıların vga listelerine bakınca listenin yarısı palit marka.
    Anakart işine de girdi iyi oldu.Zaten çok extreme modeller beklemiyoruz palitten.F/p oranı iyi modeller üretsin yeter.Suya sabuna dokunmadan oc siz işlemci kullanacaklar için giriş seviyesi olarak fena kart sayılmaz.

bir haftadır palit 8600 sonic+ arıyorum istanbulda, palit deyince bana tekrarlatıyolar kelimeyi, duymamışlar çünkü, bi yerde sonic buldum plus yok beh
  • Neden eski chipset kullanmış acaba?kim alırki hem palit hemde eski chipseti ilk üretimi diye belki yavaş yavaş piyasa yapcak diye düşündüm ama Gainway da ilk anakartında Intel in yeni cipsetini kullandı...http://forum.donanimhaber.com/m_17131216/tm.htm
    Haber için teşekürler...
  • bir işe başlamak yarısını bitirmek sayılır hayırlı olsun bence ekran kartlarıda oldukça başarılı aynı fiyat politikasını anakartlarda gösterirse ve kaliteyide yanında sunarsa ekran kartlarında olduğu gibi aranan marka olur
  • bu kadar anakart piyasaya sığmaz bence zor tutunur eğer piyasada iyi f/p olmazsa
  • Bence uzak durulması gereken bir anakart, palitin özellikle anakart gibi hassas konuda kalitesinden şüpheliyim.
  • Bence sektöre ilk giriş yaptığı için birde AMD cephesinden anakart çıkarmalı ki 690G çok iyi bir seçim olabilirdi.Zira 945 den daha çok tutuluyor.
  • Palit'ten memnun kaldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: melalcholic

yakında bu anakartın grafik işlemcisini overclocklayıp piyasaya çıkarır intel gma950 sonic+ diye.

Hakikaten çıkarır bunlar zuaahhahah
  • Palit, Intel P35 ve GeForce7025+nForce630 çipsetli anakartlarını da duyurmuştu.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=17001193

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 4 Eylül 2007; 19:48:28 >
  • hELAL OLSUN SONUNDA ANAKARTIDA YAPMIŞLAR YAKINDA X38 SONİC MODELİ ÇIKARSA ŞAŞIRMAYIN
  • pek başarılı olacağını sanmıyorum. çünkü piyasada Msi, gigabyte, asus gibi firmalar varken çok zor...
  • bence çok tutulur bu anakartlar bide promosyon yanına sonic ekran kartı verdimi tadından yenmez valla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.