Şimdi Ara

Palio Weekend Kullanan varmı?alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
18.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Station tarzı araç aramaktayım.vega sw,toyota sw derken palio weekend iyidir.parçası ucuzdur.donanimlidir dediler.bir bak dediler.kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?hangi modeli alınmalı-neye dikkat edilmeli-kaça kadar olursa alınmalı-hangi donanimlar oluyor-paçası nasıl-

• up
  • 2003 sonrası sw ler daha şık duruyor
  • hangi donanimlar ver ve ortalama kaça alınır?sorunlu mu?parçalar nasıl?
  • up
  • Bulabilirsen eğer 2.Nesil Palio Weekend bak parça konusunda sıkıntı yaşamazsın

• bu aracın 1.2 EL modelini kullanan,hakkında bilgisi olan varmı? yakıtı nasıldır,1.2 EL 16v çekiş nasıldır,rampalarda vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLUENCE ALINIR MI YARDIM?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bu aracın 1.2 EL modelini kullanan,hakkında bilgisi olan varmı? yakıtı nasıldır,1.2 EL 16v çekiş nasıldır,rampalarda vs...

1.2 8v 2004 Model Palio ile rampalarda,çekişinde bir sorun yaşamadıgıma göre 16v' de bir sıkıntı yaratacagını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

quote:

bu aracın 1.2 EL modelini kullanan,hakkında bilgisi olan varmı? yakıtı nasıldır,1.2 EL 16v çekiş nasıldır,rampalarda vs...

1.2 8v 2004 Model Palio ile rampalarda,çekişinde bir sorun yaşamadıgıma göre 16v' de bir sıkıntı yaratacagını düşünmüyorum.

araçta 4-5 kişi iken hiç rampada denediğiniz oldumu peki?
  • quote:

quote:

quote:

4 kişi denendi evet zaten modeli biliyorsanız 5 kişi rahatsız oturur,4 kişi idealdir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

4 kişi denendi evet zaten modeli biliyorsanız 5 kişi rahatsız oturur,4 kişi idealdir.

Yalnız bir konuyuda belirtmek lazım tabiki rampalarda yağ gibi gider demiyorum bir 1.6-2.0 motora göre,fakat yığılmada yapmaz.

• Eski bir Palio sahibi olarak tavsiyem, 1.6 16v + Sıralı sistem LPG şeklinde almanız. 103 BG gücünde klima+abs versiyon bulursanız en iyisi odur. 1.2 8v motoru çok yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Eski bir Palio sahibi olarak tavsiyem, 1.6 16v + Sıralı sistem LPG şeklinde almanız. 103 BG gücünde klima+abs versiyon bulursanız en iyisi odur. 1.2 8v motoru çok yakıyor.

Merhaba eski bir Palio sahibi oldugunuz için 1.2 8v motoru ne kadar yakıyordu acaba çok derken?
  • quote:

quote:

Eski bir Palio sahibi olarak tavsiyem, 1.6 16v + Sıralı sistem LPG şeklinde almanız. 103 BG gücünde klima+abs versiyon bulursanız en iyisi odur. 1.2 8v motoru çok yakıyor.

Merhaba eski bir Palio sahibi oldugunuz için 1.2 8v motoru ne kadar yakıyordu acaba çok derken?

Biliyorsunuz bu aracın fabrika verisi bile şehiriçi 8.8 litre. Araçların fabrika verilerinin çok iyimser olduğunu biliyoruz ama biz yine yuvarlak hesap 9 litre diyelim.100 km içinde mutlaka yüklenme ve yük durumları oldugu zaman bu yakıt daha çok artacaktır.. Tanıdığımın 1.2 8v MK1 paliosu vardı (aracı kullanmışlıgım var) yakıtından çok şikayetçiydi. Sıralı LPG taktırdı sonunda. Ama yine de sattı. Yakıt çok derken ise demek istediğim, bu araç 1.2 az yakar mantığıyla alınmamalı, 1.2 olduguna bakmayın; motoruna ve ağırlığına göre çok yakıyor. Aslında 1.6 versiyonuda çok yakıyor ama en azından yaktığı kadar hakkını veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: power003

Bulabilirsen eğer 2.Nesil Palio Weekend bak parça konusunda sıkıntı yaşamazsın

bu kasayı ilk kez görüyorm ama güzelmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

quote:

Orijinalden alıntı: power003

Bulabilirsen eğer 2.Nesil Palio Weekend bak parça konusunda sıkıntı yaşamazsın

bu kasayı ilk kez görüyorm ama güzelmiş...

bir önceki kasasından çok konforlu ve kullanışlı ama tutulmadı tüketici sedan ve hatchback'e yöneldi...

• quote:

1.2 EL modeli 16 valf diye biliyordum yanlışmı biliyorum o halde 1.2 16 valf de çokmu yakar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 27 Ocak 2012; 19:24:01 >
  • quote:

quote:

1.2 EL modeli 16 valf diye biliyordum yanlışmı biliyorum o halde 1.2 16 valf de çokmu yakar?

16v modeli daha yeni bir motor, daha fazla güce ve daha iyi bir ikinci ele sahip.. İki motor arasından seçim yapılacaksa 1.2 16v derim.

edit: aşağıda kullanma klavuzundan kesim ekledim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 27 Ocak 2012; 20:45:28 >

• Bu nesil benzinli Fiat motorlarından hiç biri az yakmıyor. 1.2 daha az tüketimli bir motor ama Weekend karöserli bir araçta bunun da sarfiyatı yüksek olacak. Ben yine de 1.6 16v almanızdan yanayım en azından performans olarak pişman olmazsınız.
  • 1.2 motorlu araba mı olur ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.