Şimdi Ara

PALIO VAN alınır mı ? 2004 model 1.2 S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
20.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araba almak istiyorum bu aralar. bir ilan gördüm 2004 palio van. 1.2 s modeli.sizce bu araç alınır mı ? arka camlarını açtırıp ruhsata işletmiş.nelerine dikkat etmem gerekir ? ilanda yazan özellikleri ;

Araba Palio Van olup 2004 Modeldir, arabanın arka camlarını açtırmak için proje çizdirip ruhsata işlenmiştir.

Aynı şekilde arkaya 1 Adet koltuk koyabiliyorsunuz. Koltukta ruhsata işlidir. 1.2 Motor olup benzinlidir.

Kilometresi 120.000 e gelmektedir. Sigortası herşeyi yeni yapılmıştır. Arabada herhangi bir sıkıntı yoktur.

fiyat olarak da 7000 TL ye vereceğini söylüyor . ne dersiniz arkadaşlar bu aracı alsam satarken nasıl gider ? gerçi kendi kullanımım için alacağım. satma niyetli almayacağım. acil görüşlerinizi bekliyorum .benden haber bekliyor.

• benzinli için çok geldi bana ama bakımı yapılmış değişen bişeyi yoksa bence iyi 7000 bine verecekse
  • ayrıca bence en önemlisi koltukları ruhsata işletse bile bazı araçlar hala kamyonet diye geçiyor.hususi araç yazması lazım bunun en kolay anlaşılabilir yöntemi muayenesini sorun 2yılda bir ise sorun yok.birde 1.2 olduğu için biraz fazla yakar 1.3multijet öneririm ben
  • 1.2 Benzinli dahi olsa benzinde kullanılmaz(kullanmaya da değmez benzinle) devir saati bile olmayan bir araç. Eğer proje çizdirilip ruhsata işletildiyse problem çıkartmaz van olması. Eğer tek kapı araca sıcak bakıyorsanız problem değil. Arkadaşımda var aynı aracın 2005 modelinden şehirler arası da kullanıyor. 1.2'nin eğer 16valve modeliyse fiyat normal. 8valve olanıysa fazla. Güzel bir lpg sistemi ile oldukça ekonomik olabilir. Donanım, iç mekan kalitesi, konfor, yol tutuş olarak son derece vasat bir arabadır. Tek güzel yanı parça fiyatları ve ekonomik oluşu.
  • bu aracın sizden önceki sahibi km sinede bakılırsa toptancı yada şirket çalışanıdır.Onlar da pek düzgün kullanmıyorlar açıkçası
  • bende bu aracı almıştım 1 sene kullandım;
    Bende senin gibi kişisel kullanmak amacıyla araç alacaktım palio vanların ucuz olduğunu gördüm bende dedim ki arkasına koltuk cam bitti gitti,fakat
    1) Arkasına koltuk ve camı taktırdıktan sonra ruhsata işletmen gerekiyo onunla en az 2000 tl
    2) Sigortası,vergisi,alım satımı ve kaskosu normal araçlara göre iki kat daha fazla
    3) Birinci köprüden geçmek yasak
    4) Araç Her yıl muayeneye gitmek mecburiyetinde
    5) Motoru masrafsızsa gel gözüme yumruk at çünkü van tipi araçlar aşırı kilometre yapar ve hor kullanır
    6) bu kadar çok kullanıldığı ve şirkette yapancı eller tarafından kullanıldığı için çok kaza yapmış ve çok değişeni olan araçlardır

Bu sebeblerden dolayı 10000 tl lik arabanın van olanını 7500 e bulabilmen normal girmeyin derim
  • helal olsun 8 aylık hort
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsa 1.7 DTI 2003 alınır mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede uygun :)
  • Bende almak istiyorum Antalya'da çok temiz bir araç okuduğum yorumlarda olumsuz fazla birşey yok sanırsam alıcam sezon sonu satıcam çabuk satılabilmesi iyi olduğu için almak istiyorum. Gerçi konuyu hortlattım 2 kere ama
  • 7 bin iyi fiyat. 6 bin e zorlayın olmassa yine alın.
  • Arkadaşlar bende düşünüyordum ama van sorunludur, ticari geçer, heryıl vize yaptırmak zorundasın, vergisi daha fazla ve 1.köprüden geçmek yasak,
    aynı ayarda eski kasa fiesta bakıyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrgraphic

Arkadaşlar bende düşünüyordum ama van sorunludur, ticari geçer, heryıl vize yaptırmak zorundasın, vergisi daha fazla ve 1.köprüden geçmek yasak,

Ya arkadaşlar nelerden bahsediyorsunuz? Bende 2006 model corsa van var 1.3cdti. 6 aylık vergisi 170 tl. ful+ful kaskosu 900tl(istersen tanka çarp farketmez)Aracımda cam koltukvar ruhsata işli değil. Hiç bir sıkıntı yaşamadım polis çevirmelerinde falan.(2000tl vermeye gerek yok) 1. köprüden geçmek yasak falan değil. Uydurmayın. İstanbul trafiğinde çok rahat. Aracın tek sıkıntısı senede bir muayene. Eski model şahinlere, hondalara veya neyse artık benzinli eski modellere 10 -15 bin tl vereceğinize yakıtı az olan van alırsınız kafanız rahat olur. Ama yinede 1.2 benzinli değilde 1.3 multijet almanı tavsiye ederim. 5.2lt yakışı var. Kafan çok rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: user16

quote:

Arkadaşlar bende düşünüyordum ama van sorunludur, ticari geçer, heryıl vize yaptırmak zorundasın, vergisi daha fazla ve 1.köprüden geçmek yasak,

Ya arkadaşlar nelerden bahsediyorsunuz? Bende 2006 model corsa van var 1.3cdti. 6 aylık vergisi 170 tl. ful+ful kaskosu 900tl(istersen tanka çarp farketmez)Aracımda cam koltukvar ruhsata işli değil. Hiç bir sıkıntı yaşamadım polis çevirmelerinde falan.(2000tl vermeye gerek yok) 1. köprüden geçmek yasak falan değil. Uydurmayın. İstanbul trafiğinde çok rahat. Aracın tek sıkıntısı senede bir muayene. Eski model şahinlere, hondalara veya neyse artık benzinli eski modellere 10 -15 bin tl vereceğinize yakıtı az olan van alırsınız kafanız rahat olur. Ama yinede 1.2 benzinli değilde 1.3 multijet almanı tavsiye ederim. 5.2lt yakışı var. Kafan çok rahat olur.

Heryıl aynı masrafı yapıp vize kuyruğunda beklemek sorun değilse birde 1.köprüden geçerken polis çevirmesin diye stres yapmıyorsanız "geçiş yasak çünki, araştırın" ve ödediğiniz vergilerinde aynı motordaki araçtan 2kat olmasındanda rahatsız değilseniz, içinizin rahat olması normal tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: user16

quote:

Heryıl aynı masrafı yapıp vize kuyruğunda beklemek sorun değilse birde 1.köprüden geçerken polis çevirmesin diye stres yapmıyorsanız "geçiş yasak çünki, araştırın" ve ödediğiniz vergilerinde aynı motordaki araçtan 2kat olmasındanda rahatsız değilseniz, içinizin rahat olması normal tabi

vize kuyruklarında beklemek kalmadı artık randevu sistemi mevcut. Vize masrafı ve vergi masrafı senelik 500 tl gibi cüzi miktarı vereceksiniz. O fiyatlara (10-15 bin) eski modellere binip komforsuz ve yakıt masrafı çekiceksiniz. bunların dışında motorlarda eski olduğu için dahada masraf çıkartacak. 2000modeli 2006 modele mi tercih ediceksiniz? fiyat performans açısından alınacak bir araç türüdür van modelleri.

• ya bakın arkadaşlar bende 2004 tek kapı palıo 1.2 var bide mercedes c180 var ben genelde palıo yu kullanıyorum çünkü:

1. km de 18 - 25 kr yakıyo oldukça az bir rakam bugun en az yakan bi şahin doğan bile kmde sehir dışı 35 kr yakıyor zaten bir senede yakıttan hem muayene hemde vergisini çıkarıyosunuz. bide üstüne para kalır. ne zaman yakıt koyduğumu unutuyorum.
    2. arabada abs var frene bastınmı araç normal bir şekilde durabiliyo
    3. hidrolik direksiyon ve cok yumuşak hiç yormuyo
    3. yol tutuşu çok güzel
    4. hiç masraf çıkarmıyor.
    5. arabanın eski bi görüntüsü yok araçta yeni arabalar gibi görüntü var
    6. koltuklar işli değil ama polis daha hiç sorun çıkarmadı
    7. araba 180 yaptım

yani kalkıpta bugun 90 model 95 model abs siz hidroliksiz eski motor araçlara binmektense 2004 model palıo binmeyi tercih edin bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.