Bildirim
Palio SPoting mi 206 Roland Garos mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eğer temiz ise Sporting tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikisini de dene tarafını seç
Roland garros, Zamanında kullanıcısı Olduğum ve çok büyük keyif aldığım , donanımı inanılmaz zengin bir araç.
Donanım sizin için önemliyse kesinlikle Roland garros.
Roland Garros. Yılına göre efsane donanıma ve tasarıma sahip araç. -
Donanım konfor istiyorsan 206 ama performans istiyorsan kesinlikle sporting 2 yıl bindim çok sağlam kaçar
Performans illa önemli ama aracın masraf açmaması üzmemesi ve konforlu olmasıda önemli malum buranın yolları yokuşlu -
Palio iyidir ya,kolay kolay arıza vermez.LPG de var ise tadından yenmez...
Palio 120 bg arka frenler kampana bunuda göz önüne alın
206 da mükemmel donanımlar var ama buna orantılı olarak arıza verme olasılığı fazla :)
Bence palio ve 206 denenmeli karar verilmeli.
Palio Sporting uçar kaçar valla -
Roland Garros'u sıfır olarak almış ve yaklaşık 20.000 km. kullanıp satmıştım.
Bende çok güzel anılar bırakmış ve performans anlamında da gayet yeterliydi.. Konfor anlamında da bana kalırsa paliodan çok daha üstündür. Hele donanımları müthiş.
Ancak takdir edersiniz ki ikinci elde sorun çıkarma olasılığı her zaman vardır kaldı ki bu sıfır araçlarda da var olan bir risktir. Bence hangi araç olursa olsun iyi bir ekspertiz yaptırıp ondan sonra kararı veriniz.
Ama bana kalırsa Roland Garros... -
Roland garos. Hala daha hos
Garosun yeşiline birde tavanına hayran kaldım zaten yavaş yavaşta kayıyorum bir tek aklıma takılan insanların pejonun sorunlu demeleri -
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
Garosun yeşiline birde tavanına hayran kaldım zaten yavaş yavaşta kayıyorum bir tek aklıma takılan insanların pejonun sorunlu demeleri
Evet cam tavan, deri koltuk falan cok iyi. Ben soyle dusunuyorum. Dunya kadar 206 satildi. Etrafa bak ne kadar fazla oldugunu gorursun. Kronikligini bilmem. Ancak sorun cikmasi normaldir. O civarlarda araba bakiyor olsam almayi ciddi manada dusunurdum.
Altındaki araca bakıp, orta sınıf aile aracı ile atarlanan sürücüleri tokatlamak istiyorsan sportig.
Yaz aylarında tavanı açıp piyasa yapacağım dersen 206 CC.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X