başlıktaki arabanın koyu mavisini almaya çok yakınım. tanıdıktan olduğu için teknik bir sorun yok. aklıma takılan noktası rengi. Koyu-Mavi araba almak iyi olur mu emin değilim? fikirleriniz neler, ne düşünüyorsunuz rengi hakkında? Ayrıca arabayla ilgili tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız, uyarılması gereken nokta varsa uyarırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
satarken renk oldukça önemli bence. bir alıcı olarak düşündüğümde 2-3 renk dışına çııkamıyorum mesela.
Bahsettiğin arabanın aynısını kullanıyorum. Kırmızısı daha fazla tutulmakla birlikte neptün maviside aslında gayet güzel bir renk. Beyaz jantla çok daha güzel duracağına emin olabilirsin. Benim kullandığım aracın rutin bakım masrafları dışında hiç bir masrafı olmuyor, yakıt tüketimi makul, vergisi ve kasko gideri düşük, bu yüzdende değiştirmeyi düşünsemde kıyıpta satamıyorum.
Bahsedilen aracı 2004 yılında 0 km almıştım halende sorunsuz kullanıyorum.Ben rengi için almıştım belki inanmazsınız Alışveriş merkezinde aracı kaybetmezsiniz ben burdayım diyor.20 defa benzincisi yıkamacısı tamircisi rengini sordu.Sıradan paliolardan farklı duruyor bu gerçek. Kliması cd çaları vergisi sorunsuzluğu bakımı parça maliyeti seriliği park kolaylığı vs vazgeçemiyorum.
Şehir içi için ideal bir araçtır.3 sene önce alıp sattık 3 sefer.Biri kırmızı,diğer 2'si mavi renkliydi.Tavsiye ederim.Abs'li ise alacağınız araç daha iyi olur.
cevaplar için teşekkür ederim ancak başka bir beyaz palio da karar kıldım. Renk konusu tekrar satışta sorun olur mu diye içim rahat etmedi. İzmir'de açık renk arabalar her zaman revaçta diyerek beyaz palio aldım.