Şimdi Ara

Pakistan Papağanı Alıştırma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldım 2 günlük onunla konuşuyorum falan aldığımdan beri ancak yanına gelince hala arkasına dönüp kafese tırmanıyor ben çıkınca yeniden çubuğuna geçiyor dün aç bırakıp yemliğini elimle tutarak yem vermeye başardım sakinleşince yedi ancak hala arkasına dönüyor adım adım ne yapmam gerekiyor şuan yemliklerini yine çıkardım elimden vermek için hiç güvenmiyor çok korkuyor benden ne yapmam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Arkadaşlar yeni aldım 2 günlük onunla konuşuyorum falan aldığımdan beri ancak yanına gelince hala arkasına dönüp kafese tırmanıyor ben çıkınca yeniden çubuğuna geçiyor dün aç bırakıp yemliğini elimle tutarak yem vermeye başardım sakinleşince yedi ancak hala arkasına dönüyor adım adım ne yapmam gerekiyor şuan yemliklerini yine çıkardım elimden vermek için hiç güvenmiyor çok korkuyor benden ne yapmam gerek

Ula deli ediyorsunuz beni gelde küfür etme.

daha 2 günlük kuş gereksiz yere eline sokma ömrü boyunca alısmaz. açta bırakma koca karı yöntemleri bunlar. daha acelen ne köpek kedimi boynunu atlayacak. zamanla alısacak sevmeye kalkma kafesine korkutma konuş arada yemini suyunu eksik etme en önemlisi evin içinde pencereyi kapat odanın kapısınıda kapat gitmesin yere ayna varsa ört üstüne sal ve alısma süreci hızlanacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Arkadaşlar yeni aldım 2 günlük onunla konuşuyorum falan aldığımdan beri ancak yanına gelince hala arkasına dönüp kafese tırmanıyor ben çıkınca yeniden çubuğuna geçiyor dün aç bırakıp yemliğini elimle tutarak yem vermeye başardım sakinleşince yedi ancak hala arkasına dönüyor adım adım ne yapmam gerekiyor şuan yemliklerini yine çıkardım elimden vermek için hiç güvenmiyor çok korkuyor benden ne yapmam gerek

Ula deli ediyorsunuz beni gelde küfür etme.

daha 2 günlük kuş gereksiz yere eline sokma ömrü boyunca alısmaz. açta bırakma koca karı yöntemleri bunlar. daha acelen ne köpek kedimi boynunu atlayacak. zamanla alısacak sevmeye kalkma kafesine korkutma konuş arada yemini suyunu eksik etme en önemlisi evin içinde pencereyi kapat odanın kapısınıda kapat gitmesin yere ayna varsa ört üstüne sal ve alısma süreci hızlanacaktır

Bende internetteki eğitim yöntemlerini deniyorum ilk günden başlayın diyorlar alıştırdım baya ayağını gagasını okşattırıyor neyse saol cevabın için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son durum nedir? Bende yavrubir pakistan almayı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Son durum nedir? Bende yavrubir pakistan almayı düşünüyorum

Hocam ben kurtuldum ondan o kadar uğraşa rağmen en ufak bir gelişim gözlemleyemedim yaklaşık 3 ayımı vermiştim bir muhabbet kuşu aldım hastaymış şansa öldü 2 aya falan sonra sağlıklısını aldım omzumda falan geziyor insan mutlu oluyor tavsiyem uysal bir tür almanız

• Kaçıncı yüzyılda yaşıyosun birader !
    Şu aldığınız hayvanları aç bırakmayın. Biraz empati yap kuş daha yeni gelmiş yeni bir ortam yeni insanlar. Gerçi ortam yenide insanlar yeni mi bilmem..

• quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Kaçıncı yüzyılda yaşıyosun birader !
    Şu aldığınız hayvanları aç bırakmayın. Biraz empati yap kuş daha yeni gelmiş yeni bir ortam yeni insanlar. Gerçi ortam yenide insanlar yeni mi bilmem..

Hocam benim çanalarımı ve ilgimi gözünüzle gördünüzmü ki böyle konuşabiliyorsunuz ,kusua bakmayın ama hatanın bende olmadığından emindim harika bakıyordum. Zaten satan adam beni dolandırdı binevi yabani bir türüymüş nasıl bişeyse diğer petshoplara götürdüm buna boşuna uğraşmıssın zaten dediler.İnan bana parasını bile almadım kuşun alamadım adam geri almadı dükkanın içine saldım geldim o sinirle neyse içimi döktüm sağol :) şu an ki kuşumdan çok memnunum sevgiden ilgiden anlayan bir türmüş muhabbet kuşları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.