Şimdi Ara

PAKET TUTARINI AŞMAYAN HESABINI BİLEN TARİFELER HUZURLARINIZDA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
13.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

Yuh! Avea da tarşfe geçişleri sırasında faturalar günlere oranlanarak yansıtılırdı, vodafone iki faturayı birden yansıtmış güncel faturaya! sanki abonelikten çıkılmış gibi işlem yapılmış.
    tarife değiştircekseniz fatura kesim tarihinize dikkat edin!

vf ilk tarifeyi peşin yansıttığından haliyle tam alıyor ama 2. tarifeyi kalan gün sayısına oranla alıyor.Fatura kesim tarihiniz kaçıysa o gün veya 1 gün önce tarifeyi değiştirirseniz sıkıntısız atlatırsınız, konu içerisinde aynı şeyi yazmıştım.

İşlemi ondan önce yapmıştım, kaldı ki ben onu abone geçişleri için sanıyordum. 10 yılda onlarca kez aveada tarife geçişleri yaptığım ve böyle bişeyle karşılaşmadığım için aklıma bile gelmedi. aveada hem eski tarifeniz hem de yeni tarifeniz oranlanıyor.ve ortaya iki tarifenin de ortalaması bir ücret çıkıyor faturada. faturamın üstünden bir haftalık bir geçme ile vodafoneda nurtopu gibi 2 faturam oldu.
    belki halihazırda vodafonelular için sıradan bir bilgi ama benim için nahoş bir hoşgeldin süprizi oldu!

quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

avea nın super fikir tarifesine kendi faturalı müşterilerinin geçişini kapaması sonrası geçen ay karlı olmasa da vodafone a geçmiştim. vodafone da aynı şekilde kendi müşterilerine geçiş yasağı koysaydı gerisin geri aveaya dönecektim. en azından bu yönünü sevdim. tarife avantaj mini tarifesine gore cok iyi ki hemen geçiş yaptım. ancak avea nın süper fikir tarifesi ile yarışabileceğini düşünmüyorum. tarifenin en düşük ücret ayağı vasat kalmış. en azından 10 tl 100 dk 10 sms gibi bir opsiyonla başlasa daha yerinde olurdu.

O zaman kimse ev telefonu kullanmazdı.. :D

ev telefonunu telefon olarak kullanan, bırakın kullananı kablonun ucunda bir telefon takılı olan kaldımı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Bico

S.volkan
    Faturalı cepneti olan biri bu tarifeye geçebilirmi.
    Eğer evetse ve cep aile dahil olursa işimi görür yani;
    Hy 500 Dk+HY 50 SMS+Aylık cepnet+Grup içi ücretsiz : 35 TL süper olurdu

bico bu tarifede sadece 100 mb lık paket alınabiliyor.geçiş yaptığında cepnet sonlanabilir.m.hizmetlerine danış bence.
  • bugun bu tarıfenın 750 ve 1000 dakıka olanınında olması gerektiğiyle ilgili mesaj yazdım vodafone.gerçektende 50 mb çok az bari 250 veya 500 mb olsaymış.bakalım ne cevap verecekler.aslında 1000 dakıka 100 sms ve 1 gb internet çıkarsın 40 tl ye mukemmel olur ama nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

500 dk her yone 444 dahil
    500 SMS
    500 mb

29 tl tadından yenmez

Zeki Muren de bizi görecek mi

444 dahil değil, ek paketsiz aranamıyor ve ek paketle 10kr/dk olarak ücretlendiriliyor. 4440542 is 40kr/dk olarak farklı ücretlendiriliyor. 542 is ücretsiz. Çok ilginç ve tuzak gibi.

• Avea'nın bal paketlerinin değerini bilelim diye açıklanmış bir tarife daha.
    Bal 250 fanatiğiyiz ailecek ;)
  • Aslında en iyi 3 'lü tarifeler avea da . Fakat en avantajlı tarifelerini numara taşımada kullandırıyor. Eski müşterileri olarak ancak gıcık oluyorsunuz. Sırf bu yüzden ben bu ay vodafone geçiyorum. Süre geçtikten sonra yine avea ya geçmeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemsul -- 24 Ocak 2012; 15:15:14 >
  • Başka bir vodafone tarifesinden, bu tarifeye geçenler ilk faturalarına ek ücret gelecek mi? (Yeni hat alanlar değil)

"Faturanızda göreceğiniz hizmetler:
    Aylık tarife ücretiniz,
    (varsa) almış olduğunuz kadar Ek Paket ücreti,
    (varsa) almış olduğunuz seçenek ücretleri,
    BTK kullanım vergisi, ruhsat ücreti,
    (hattınızı yeni açtırdıysanız) yeni hat tesis vergileri,
    (varsa) ücretli sair işlem ücretleri,
    (varsa) temel yan servis ücretleri,
    (varsa) bağış servisi ücretidir.

Cep Lira yüklediğinizde ödemesi önden yapıldığı için faturanıza yansımaz."
  • limitsiz cepnet veren vodafone şimdi 50 mb veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle 750 Dk her yöne + 1,5 Gb internet = 35TL aylardır böyle bir tarife çıksa diye bekliyorum. Sayılar oynayabilir biraz.
  • dün bu tarifeyle ilgili e mail atmıştım vodafoneye.dün akşam beni aradılar.tarifeyi olduğu gıbı anlattılar bende bu tarıfenın 750 ve 1000 dakıka olanınında olması gerektiğini ve verilen internet paketinin çok az olduğunu söyledim bunu üst yönetime ileteceklerini söylediler belkide zamanla o tarıfelerde cıkar
  • Arkadas simdi her sey internet :)
  • up
  • 2. Fragman yani reklam daha saçma olmuş kız dakikam bitti hemen dk ekleyip konuşmaya devam edeyim diyor mesela.
    Bir kere sevgili tarifesi yapacaksan en az 2bin dk vereceksin ki bedava konuşsunlar birbiriyle
  • arkadaşlar paket değişikliği yaparak bu pakete geçmek isteyenler dikkatli olsunlar lakin mevcut opsiyonları nın (cepnet,sms vs.) hepsi sonlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

limitsiz cepnet veren vodafone şimdi 50 mb veriyor

50 mb sonunda ücretlendirmemi yapılıyor yoksa net kesiliyormu.
  • Net kesiliyor
  • 30 liraya 500 dk, 500 sms, 500 mb internet olsa süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

30 liraya 500 dk, 500 sms, 500 mb internet olsa süper olacak.

+1.

1000 lik versiyon 60 lira.

yarısı yarı fiyatına sunulmalı artık.
  • quote:

Genç avantaj cepnet kombosunun rakibi yok 33 lira ama kafa rahat hiç fazla fatura gelmedi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Genç avantaj cepnet kombosunun rakibi yok 33 lira ama kafa rahat hiç fazla fatura gelmedi daha

Beni almadılar o tarifeye, 1 hafta ugraştım :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.