Şimdi Ara

PAKET TUTARINI AŞMAYAN HESABINI BİLEN TARİFELER HUZURLARINIZDA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
13.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    avea her yöne 500 dk 1000 sms 1gb net süper bencee avea ile devammm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane19901990

ben beğenmedim
    avea her yöne 500 dk 1000 sms 1gb net süper bencee avea ile devammm :D

yani mantıken..

ama 1.5 yıldır kullandığım avea, sen kazık tarifelerde kal biz onları yeni aboneler için yaptık derse kusura bakmasın.
  • bukadar reklam bu tarife içinmi fos çıktı bence avea tarifelerinin yanından bile geçemedi
  • bu arada kimse ayrıntılardan bahsetmemiş.,
    vergiler ne oluyor.
    açılış vergisi,telsiz vergisi v.s derken aylık ücret 15+5, 25+5 olabilir.
  • tarife dışardan gelenler için değil de kısmen mevcut vodafon abonelerinin işine yarar bi tarife olmus.
  • Olmamış. 20 Mb- 50 Mb internet nedir öyle????
  • kim ne derse desin gayet hesaplı. avea turkcell falan hepsi fos. burda fiyat içerik yarışmaları yapmayın
  • kullanim icerigi tatmin etmesede Bir cok acidan basarili bir tarife.

Bir cok ilkleri barindiriyor icerisinde ilk once bu tarifeyi yapanlari kutlamak gerekir.

Turkiyede faturali hatlarda Ilk defa anlik sorgulama.
    Ilk defa paket iceriginden hangisi biterse o hizmetin kisitlanmasi sadece ek paketler ile acilmasi.yani paket asimi imkansiz.
    Ilk defa faturali hatta kontor yukleyebilme ve kullanabilme.
    Ilk defa bir tarifede musteri hizmetlerini aramanin ucretsiz olmasi.

Benim icin su dort hizmetin verilmesi paketteki dk-sms-data miktarlarindan cok daha onemli.

Muhtemelen kullancilara" bir tarifede dk-sms-data haric ne olmasini isterdiniz" sorusuna verilen ilk dort cevaptir yukaridaki 4 madde ve bu tarife.

Umarim bu bir baslangic olup faturali hatlarin tamamini kapsayacak bir devrim olur

Ayrica vodafone'un bu tarifeyi hazirlarken su kadar dk verelim,avea bu kadar dk veriyor biz ondan daha fazla verelim turkcell'den daha ucuz olalim dusuncesi hic olmamaistir kanimca o yuzden diger operatorlerin tarifeleriyle karsilastirmak mantiksiz.Tek dusunceleri yapilmamis birsey yaparak" ilk biz yaptik" demek istemeleridir ve bunu da basarmislardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 24 Ocak 2012; 0:41:56 >

• Anne ve babayı cep avantaj 15 liraya 150 dk dan
    15 liraya 200 dakikaya gecirmek gerek, iyi oldu.
  • Tarifeler neden beğenilmedi ben anlamadım aslında.

Açıkcası faturanın durması muhteşem ötesi bişey olmuş..

Sadece 500 dk 25 tl bile kötü fiyat değil. Taahhüt yok cart curt yok..

Ayrıca gelişen mobil internet olaylarından sonra sms in önemide bitti sayılır..

İnternet paketi az olmuş bu gerçek ama..

Yinede bence çok çok başarılı bir tarife olmuş..

Ancak,

Hatalar devam ediyor bazı konularda..

Reklamda sevgilileri birleştirmekten bahseden Vodafone bu tarifelerle sevgililerin nasıl sms atıp mesajlaşacağının bize bir açıklamasını yapabilirmi merak ediyprum..

Madem böyle bir tarife yapıyorsun mutlaka ek 5 tl gibi rakamla 1 numar aile sınırsız görüşme ve sms hakkını tanıki alan genç secgilimle rahat konuaşyım desin..

Bunu geçtim Genç Avantajda bile yok..

Yada bunlara tek bir çözüm var

UNUTTUKLARI CEP AİLEYİ TÜM TARİFELERE AÇMALARI LAZIM..

Bu kadar net..

• S.volkan
    Faturalı cepneti olan biri bu tarifeye geçebilirmi.
    Eğer evetse ve cep aile dahil olursa işimi görür yani;
    Hy 500 Dk+HY 50 SMS+Aylık cepnet+Grup içi ücretsiz : 35 TL süper olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 24 Ocak 2012; 0:53:52 >
  • Cepneti olan geçer bicocum neden geçmesin

Ama aile dahil değil işte

Odun insanları oraya koyuyorlar daha tarifelerinden haberdar değiller..

Müşteri hizmetlerini arıyorum cep aile durumu hakkında kızcağızın yemin ederin bu tarifeden haberi yok. Cep Aileden bahsediyorum..

Şaka gibi..

Kızın suçu değil tabi bu. Bunların yöneticileri suçlu. Eğitim kavramı yok, Cep Aileyi müşteriye anlatma yok..

İddiaa ediyrum günde en az 500 telefon alır Vodafone "hattımı taşıyacağım ne bu doğru dürüst sevgilimle konuşamıyorum" diye arayan müşleri.Ve bunların belkide %1 ne bile önerilmiyor CeP aİLE..

Dinamizm diye bir kavram yok. SÜrekli geliştirme diye bişey yok. Yapıyor ve öyle kalıyor ömür boyu..

Kardeşim aç işte şunu herkese.
  • Bence de gayet güzel olmuş.
  • ilkler iyi güzelde net kullanan biri için hayal kırıklığı. Gündüz bilgisayardan hızlıca inceledim bu tarifelerde net paketi bile alınmıyor. Madem net paketi alınmıyor küçügüne 100 mb büyügüne 250 mb versene be kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutluoner

ilkler iyi güzelde net kullanan biri için hayal kırıklığı. Gündüz bilgisayardan hızlıca inceledim bu tarifelerde net paketi bile alınmıyor. Madem net paketi alınmıyor küçügüne 100 mb büyügüne 250 mb versene be kardeşim.

detaylarına bakmadım ama eğer internet paketi alınamıyorsa evet dediğin gibi kötü olmuş.Ancak pek netle smsle işi olmayanlara hitap eder gençlik tarifesinden ziyade emekli tarifesi gibi anneme babama tam uyar misal ama cep aile paketine dahil olmadığından düzeni bozamam şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Olmamış. 20 Mb- 50 Mb internet nedir öyle????

+1. tek kullanimlik internet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutluoner

ilkler iyi güzelde net kullanan biri için hayal kırıklığı. Gündüz bilgisayardan hızlıca inceledim bu tarifelerde net paketi bile alınmıyor. Madem net paketi alınmıyor küçügüne 100 mb büyügüne 250 mb versene be kardeşim.

seçeneklere bak.
    9 liraya 100 mb internet satın alabiliyorsun.
    .

Bu pakete abone olmak için:

ABONE NET 100 yazıp 3636'ya ücretsiz gönderebilirsiniz;
    Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayabilirsiniz;
    Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542 'yi ;diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 4440542'yi arayarak ulaşabilirsiniz.
    Online Self Servis'ten İnternet Paketlerim adımından hemen satın alabilirsiniz.
    Bakiyenizi sorgulamak için BAKIYE NET 100 yazıp 3636'ya ücretsiz gönderebilirsiniz.

Hesabını Bilen Tarifeler'e özel Aylık 100 MB İnternet Paketi'nin özellikleri:

Paketin geçerlilik süresi alınma tarihinden itibaren 30 gündür.
    30 gün sonrasında otomatik olarak yenilenmez, talep ederseniz yeniden satın almanız gerekmektedir.

• Yuh! Avea da tarşfe geçişleri sırasında faturalar günlere oranlanarak yansıtılırdı, vodafone iki faturayı birden yansıtmış güncel faturaya! sanki abonelikten çıkılmış gibi işlem yapılmış.
    tarife değiştircekseniz fatura kesim tarihinize dikkat edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

Yuh! Avea da tarşfe geçişleri sırasında faturalar günlere oranlanarak yansıtılırdı, vodafone iki faturayı birden yansıtmış güncel faturaya! sanki abonelikten çıkılmış gibi işlem yapılmış.
    tarife değiştircekseniz fatura kesim tarihinize dikkat edin!

vf ilk tarifeyi peşin yansıttığından haliyle tam alıyor ama 2. tarifeyi kalan gün sayısına oranla alıyor.Fatura kesim tarihiniz kaçıysa o gün veya 1 gün önce tarifeyi değiştirirseniz sıkıntısız atlatırsınız, konu içerisinde aynı şeyi yazmıştım.
  • arkadaşlar ben şimdi 150dk 15tl den bu tarifeye geçmek istiyorum da peki dk lar bitince kullandırtmıyor mu ne yapmak gerekiyor anlıyamadım anlatabilir misiniz teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.