Şimdi Ara

PAKET TUTARINI AŞMAYAN HESABINI BİLEN TARİFELER HUZURLARINIZDA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
13.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sworn

"Değerli abonemiz,Hesabini Bilen Midi tarifeniz dahilinde 30 gun gecerli 484 DK,48 SMS,48 MB hattiniza yuklenmistir.Tarife bakiyenizi *7999#'u arayarak anlik olarak sorgulayabilirsiniz. " Bu mesaj geldi bana ne alaka ya 500 değilde 484 dakika 50 değilde 48 sms ve net paketide eksik ?

hesap kesim tarihin muhtemelen ayın 21 idir. 2 gunluk kesinti var.ona göre gelir faturan.
  • Benim cihaz kampanyalarında ücretsiz gelen CEPNET paketim var. (100 MB + sınırsız)
    Acaba bu tarifeye geçersem bu paket iptal olur mu?
  • Evet, bir ilk olmuş bu tarife. Ancak beklentiler sanırım daha farklıydı. Hiç olmazsa bu tarifelerle birlikte iki kişi arasında bedava görüşme verilebilirdi. Çok şey mi istiyoruz ne :)
  • şimdi ben ayın 17-18'i gibi numaramı avea'dan vf'ye taşıyacağım. avea'da fatura kesimleri 23'ünde oluyor.

Benim anlamadığım ben vf'ye geçerken herhangi bir tarife seçmeyeceğim değil mi, sadece her ay bu paketi mi satın alacağım?

Not: faturalıya geçeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

şimdi ben ayın 17-18'i gibi numaramı avea'dan vf'ye taşıyacağım. avea'da fatura kesimleri 23'ünde oluyor.

Benim anlamadığım ben vf'ye geçerken herhangi bir tarife seçmeyeceğim değil mi, sadece her ay bu paketi mi satın alacağım?

Bu tarife faturalı olduğu için bu tarifeyi seçeceksiniz, her ay yeniden almak gibi bir şey değil yani. Siz numaranızı taşırken zaten bayidekiler yardımcı olurlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

şimdi ben ayın 17-18'i gibi numaramı avea'dan vf'ye taşıyacağım. avea'da fatura kesimleri 23'ünde oluyor.

bu zaten tarife , faturalı hesabını bilen tarife mini ve midi diye 2 ye ayrılıyor birini seçeceksiniz.
  • cevaplar için teşekkür ederim.
  • nurtopu gibi bir faremiz oldu
  • Benim cihaz kampanyalarında ücretsiz gelen CEPNET paketim var. (100 MB + sınırsız)
    Acaba bu tarifeye geçersem bu paket iptal olur mu?
  • avea nın super fikir tarifesine kendi faturalı müşterilerinin geçişini kapaması sonrası geçen ay karlı olmasa da vodafone a geçmiştim. vodafone da aynı şekilde kendi müşterilerine geçiş yasağı koysaydı gerisin geri aveaya dönecektim. en azından bu yönünü sevdim. tarife avantaj mini tarifesine gore cok iyi ki hemen geçiş yaptım. ancak avea nın süper fikir tarifesi ile yarışabileceğini düşünmüyorum. tarifenin en düşük ücret ayağı vasat kalmış. en azından 10 tl 100 dk 10 sms gibi bir opsiyonla başlasa daha yerinde olurdu.
  • arkadaşlar ben bu tarifeye geçicem ama aynı ay içinde iki fatura çıkmasın istiyorum. Yani hesabını bilen tarife gelecek aydan itibaren geçerli olsun istiyorum. nasıl yapıyoruz bunu internetten anlık oluyor malsef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

arkadaşlar ben bu tarifeye geçicem ama aynı ay içinde iki fatura çıkmasın istiyorum. Yani hesabını bilen tarife gelecek aydan itibaren geçerli olsun istiyorum. nasıl yapıyoruz bunu internetten anlık oluyor malsef.

sakın internetten yapmayın.m.hizmetlerinden yada cep merkezlerinden yapınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

quote:

arkadaşlar ben bu tarifeye geçicem ama aynı ay içinde iki fatura çıkmasın istiyorum. Yani hesabını bilen tarife gelecek aydan itibaren geçerli olsun istiyorum. nasıl yapıyoruz bunu internetten anlık oluyor malsef.

hocam telden telesekterle halledebilirmiyiz. yoksa müşteri temsilcisne talimatmı verecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

avea nın super fikir tarifesine kendi faturalı müşterilerinin geçişini kapaması sonrası geçen ay karlı olmasa da vodafone a geçmiştim. vodafone da aynı şekilde kendi müşterilerine geçiş yasağı koysaydı gerisin geri aveaya dönecektim. en azından bu yönünü sevdim. tarife avantaj mini tarifesine gore cok iyi ki hemen geçiş yaptım. ancak avea nın süper fikir tarifesi ile yarışabileceğini düşünmüyorum. tarifenin en düşük ücret ayağı vasat kalmış. en azından 10 tl 100 dk 10 sms gibi bir opsiyonla başlasa daha yerinde olurdu.

O zaman kimse ev telefonu kullanmazdı.. :D
  • Vaav hocam VF gerçekten çok güzel bir sistem uyguluyor.
    Eskiye hiç dokunmuyor bu çok güzel bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

quote:

İnternetten fatura kesim günü yada 1 gün öncesinde yapsa geçeceği paketin ücreti 1-2 günlük yansır yani tam ay yansımaz, ben hep öyle yapıyorum hiçte sıkıntı yaşamadım.Hata yapanlar fatura kesim tarihine 20 gün kala yapıyorlar o yüzden paketin ücreti 20 günlük yansıyor gözlerinde büyüyor bu sefer :)

Tarife esaslarında da var ilgili madde: Tarifeye geçiş yapılan ilk ay için aylık tarife ücreti ve aylık tarife paketleri geçiş tarihinden fatura kesim tarihine kadar olan süre ile orantılı olarak yansıtılır.

• reklam - tarife uyumsuzlugu :(
  • bende güzel 1 şey çıkacak sandım
  • Tarifenin istenirse aşım yapmaması, istenirse faturasız gibi lira yükleyerek devam etmesi, istenirse ek paket alması ve anlık sorgulaması çok güzel. Ancak paket içeriklerini beğenmedim. Bu kadar iddaalı gelince daha iyi seçenekler sunulabilirdi diye düşünüyorum.
  • turkcell churn kontratlının bitmesine 1 ay kaldı, vodanın üzerimde oluşturduğu tsunami şu an itibariyle yerini mutedil kıyı dalgalarına bıraktı...Yapsana kardeşim 1000+1000+1000=35 tl..Bu ızdırap son bulsun..İllaki sündürecekler
    Geçmiyorum ....bekleyecem işte.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.