Şimdi Ara

PAKET TUTARINI AŞMAYAN HESABINI BİLEN TARİFELER HUZURLARINIZDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
13.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faturalı olacak..

Çünkü isterse ek ücret gelmeyecek diyor ..

VOdafonedan cacık olmaz bence
  • Vodafone hesabını bilen tarifenin ismi 1 hafta önce değişti saten
  • Merak ettim şimdi. Bol dakikalı bir şey olsa gerek.
  • Bana göre;
    Ayda 20 TL'yen seçilen bir numarayla xx dakika ve xx adet sms.
    yanında her yöne xx dak.+ xx sms paket 5 TL.
    Gibi bir şeyler..
  • reklamda faturalı olduğu belli zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

faturasiz hesabini bilen tarife var zaten.
    faturali versiyonu cikacak.

turkcell kontrol sende paketi veya avea super fikir tarifesi gibi bisey olacak sanirim.

detaylari bekliyoruz...

Ben de böyle düşünüyorum.

Şöyle de bişey olabilir, seçilen 2 numara arası sınırsız konuşma + mesaj. Diğer yönlere xx dakika xx mesaj. Böyle olursa işime gelir yani
  • vodafone daki suan icin en buyuk eksik faturasiz da avea da oldugu gibi net+dk+sms iceren 3 lu bal paketlerin olmayisidir benim fikrim,

Zaten kobi de

"DAHA ÖNCE EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ TARİFELER"

Yazmis baslikta

Birden fazla tarife yada paket ler olacaktar tahminim,

tcl deki nar paketlerde hediye tl ile sms ve dk olarak kullanilabiliyor, ama yillardir net yok !... vdf da numara tasiyanlara ayni ni yapmaya calisti hatta paket almak icin tcl deki gibi 2222 ye sms atiyorsun,

Yapsana suna avea daki gibi dk+sms+net te seninki de farkli esnek olsun,

Isteyen istedigi ay istedigi kadar 3 lu paketini alsin,

sonra hem faturali olsun, hem faturasiz olsun bu paketler tarife bagimsiz,

benim fikrim suan icin en buyuk acik budur vdf da.

Farkli olmakta, yapilmayini yapmakta fayda var.

hem mevcut hemde yeni musterin icin =D =D

• tarife 15 lik ve 25 lik paketlerden oluşacak .içeriğini tahmin edemiyorum muhtemelen dakika olur.paket aşımı olmadan kesinti olucak.abone isterse extradan paket alabilecek.bu pakette olanlar müşteri hizmetlerini ücretsiz arayacak.bunlar sadece duyum her zamanki gibi.kesin bilgi değildir.
  • kombinasyon seklinde olursa iyi olur. sadece dakika cok az kisiye hitap eder.
  • 2 hat kullamıyorum
    1- freezone + özgür cep
    2- hesabını bilen.
    Anlıkları hesabını bilenle kapatıyorum
    Uuzun sürelileri diğeriye :)
    Gerçekten çok güzel bir tarife.
    Ama bununla ilgili yenilik yapmalarıda çok güzel hem ucuz hemde yenilik yapıyorlar :)
  • mevcut tarifemize ek mi olacak yoksa yeni bir tarife mi olacak iphone kontratım olduğundan malum çıkamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

mevcut tarifemize ek mi olacak yoksa yeni bir tarife mi olacak iphone kontratım olduğundan malum çıkamıyorum

yeni tarife olacak belli mustafa kardeş. Ben o yüzden cihaz kampanyasında desire s i seçtim ne uygun olursa ona kaçıcam :) şuan 25 lik tarife yetiyorda artıyor.
  • vodafone eski heyecanı vermiyor artık.
  • quote:

mevcut tarifemize ek mi olacak yoksa yeni bir tarife mi olacak iphone kontratım olduğundan malum çıkamıyorum

Atamıyorum.
    Atamıyorum.
    Kendimi riske
    Atamıyorum.
  • valla tarife güzel olurda geçemezsem kafayı yerim :D bıktım bu kontrata bağlı kalmaktan bico gibi her gün yazarım valla artık bende
  • quote:

valla tarife güzel olurda geçemezsem kafayı yerim :D bıktım bu kontrata bağlı kalmaktan bico gibi her gün yazarım valla artık bende

çok abartı birşey olacağını sanmam, sadece belli gruba hitaben iyi bir tarife olacaktır bence.Şuanki düzenin ekonomik ve memnunsan çok şurdan çıkayım düzenimi bozayım demezsin yani öyle birşey olacağını beklemiyorum.Sen hangi tarifedesin ?

Benimde desire s taahhütüm var ama zaten tarife ve ek paket mevzusundan ötürü önceden beridir kitliyim :) yeni cep aile paketini kullanıyorum haliyle gelecek tarife eklenmeyeceğinden banada hitap etmeyecek, taahhüt olmasa bile geçmeyeceğim düzenimden memnunum.Ancak iyi birşey çıkarsa eşe dosta tavsiye ederiz okadar.

• avea'nin harbi tarifesi gibi patlamasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

avea'nin harbi tarifesi gibi patlamasin

+1
    edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fb -- 22 Ocak 2012; 14:36:09 >
  • quote:

valla tarife güzel olurda geçemezsem kafayı yerim :D bıktım bu kontrata bağlı kalmaktan bico gibi her gün yazarım valla artık bende

Piyada Beni iki şey kısıtlıyordu

Birisi IOS , Ondan kurtuldum, özgürüm

Diğeri kontratı

14 ay kaldı

Daha da kontratlı bişi almam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.