Şimdi Ara

PAKET TUTARINI AŞMAYAN HESABINI BİLEN TARİFELER HUZURLARINIZDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
13.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

valla tarife güzel olurda geçemezsem kafayı yerim :D bıktım bu kontrata bağlı kalmaktan bico gibi her gün yazarım valla artık bende

Piyada Beni iki şey kısıtlıyordu

Birisi IOS , Ondan kurtuldum, özgürüm

Diğeri kontratı

14 ay kaldı

Daha da kontratlı bişi almam

Vf'da beni tutan 2 nedense;
    1-945 Kontratı-2013 Şubat son.
    2- Aylık cepnet
    Ayrılmama sebep olacak 2 nedense;
    1-Memlekette köylerde çekmemesi
    2-Konferans servisi olmaması.
    Avea diyorum hemde TAÇSIZ KRAL AVEA...

• Ana konu "Paket tutarını aşmak yok" . Bence limitleyici bir özellik gelecek, ek bi tarife olacağını sanmıyorum. Reklamda kız ve erkek sevgili olarak konu alıyor ama zaten gençlerin %70i sevgilisi olan tipler. Bunu dikkate alın derim.
  • Vakit tamam.
    Yok mu bir haber.. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Vakit tamam.
    Yok mu bir haber.. ?

Gece vodafone hayata açıklamaz sabaha ne kaldı bekleyelim bico

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 23 Ocak 2012; 0:39:43 >
  • quote:

quote:

Vakit tamam.
    Yok mu bir haber.. ?

Ben sabaha kadar mesaideyim.
    Ara ara girer kontrol ederim web'ten ve buradan.

• quote:

quote:

quote:

Vakit tamam.
    Yok mu bir haber.. ?

Ben sabaha kadar mesaideyim.
    Ara ara girer kontrol ederim web'ten ve buradan.

gündüz güncellenir muhtemelen belki mh i aranirsa onlar biliyor olabilir.
  • yıllar önce sevgili oaketi vardı telsim de..

2 kişide kontorlu hat vardı ama sadece 1 er numarayı sınırsız arıyorlardı hani :)

Öyle bişi olucak ama telefon değil sanırım sınırsız 1 yöne sms olabilir sınırsız derken hani 1000 tane vs de diyebilirler ii rakam gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

yıllar önce sevgili oaketi vardı telsim de..

2 kişide kontorlu hat vardı ama sadece 1 er numarayı sınırsız arıyorlardı hani :)

Öyle bişi olucak ama telefon değil sanırım sınırsız 1 yöne sms olabilir sınırsız derken hani 1000 tane vs de diyebilirler ii rakam gene

Cep partner cep aile ikisi de kraldi

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Cep partner cep aile ikisi de kraldi

aynen birader hatuna almıştım bendede vardı cep partner çok az para yüklerdik konuş babam konuş ohh :D
  • quote:

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/senle-ben-paketleri.php?default_id=senlebenpaketleri

• Duyduğumu aktarıyorum;

25 TL'ye Her Yöne 500 dk, 50 sms ve 50 MB!

Ama bomba olan kısım burası değil, ilk defa faturalı tarifede anlık kota sorgulaması var. Ayrıca paket bitince yenisi de alınabiliyor sanırım.

Emin değilim ama anladığım bunlar. Ancak tahmin ediyorum bunların haricinde 1-2 özelliği daha olacak bu tarifenin..

Yazdıklarım doğru çıkarsa süper olmasa da iyi bir tarifeye benziyor...
  • konu ile alakası pek yok ama bu tabletlerden haber yok mu hala ? hani bu vodafone markalı olanlardan ? aralık demişlerdi şubat oluyor bilgisi olan var mı ?
  • İPUCU- PAKETLER FATURALI, DAKİKA, SMS, VE DATA OLACAK. PAKETİNDEKİ DAKİKALAR BİTTİĞİNDE HAT SUSUP KONTORLÜYMÜŞ GİBİ TL YÜKLEMESİ YAPACAKSINIZ İSTEDİĞİNİZ KADAR DAHA SONRA HESAP KESİM TARİHİNDE TEKRAR FATURALI OLACAK.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

konu ile alakası pek yok ama bu tabletlerden haber yok mu hala ? hani bu vodafone markalı olanlardan ? aralık demişlerdi şubat oluyor bilgisi olan var mı ?

Sanırım o dünyada da beklenen zamanda çıkmadı, genel bir gecikme var gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

İPUCU- PAKETLER FATURALI, DAKİKA, SMS, VE DATA OLACAK. PAKETİNDEKİ DAKİKALAR BİTTİĞİNDE HAT SUSUP KONTORLÜYMÜŞ GİBİ TL YÜKLEMESİ YAPACAKSINIZ İSTEDİĞİNİZ KADAR DAHA SONRA HESAP KESİM TARİHİNDE TEKRAR FATURALI OLACAK.

İyiymiş.. Bu zaten BTK'nın da istediği bir şeydi sanırım, ilk Vodafone hayata geçiriyor gibi

Hep söylemişimdir, Türk insanı kafasının rahat olmasını sever, incik mincik hesap yapmak istemez. Zaten bu yüzden aylık cepnet bu kadar rağbet gömüştü. Çünkü bizim insanımız 500 mb kotalı yerine 100 mb'dan sonra edge hızında bile olsa sınırsızı tercih eder. Benzer bir tecrübeyi 3 yıl önce Avea Her Yöne sınırsızı çıkartınca da görmüştük, insanlar akın etmişti o tarifeye..

Operatörler bunu göz önünde bulundururlarsa daha doğru tarifeler çıkartacaklardır.. Özellikle data konusunda hesap yapmak zor olduğundan sınırsız ama yavaşlayan paketler en iyisi..

İşin özü bu tarife tutar

• quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

İPUCU- PAKETLER FATURALI, DAKİKA, SMS, VE DATA OLACAK. PAKETİNDEKİ DAKİKALAR BİTTİĞİNDE HAT SUSUP KONTORLÜYMÜŞ GİBİ TL YÜKLEMESİ YAPACAKSINIZ İSTEDİĞİNİZ KADAR DAHA SONRA HESAP KESİM TARİHİNDE TEKRAR FATURALI OLACAK.

Basın açıklaması saat kaçta olacak kobi. :)))
  • saat 9:30 daha açıklayamadılar. Kurumsal firmaya bak hele..bi de o kadar reklam vermiş sağa sola
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

saat 9:30 daha açıklayamadılar. Kurumsal firmaya bak hele..bi de o kadar reklam vermiş sağa sola

hocam öyle bi yazmissin ki sanki akşam 9 buçuk oldu :)
  • 500 dk her yone 444 dahil
    500 SMS
    500 mb

29 tl tadından yenmez

Zeki Muren de bizi görecek mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.