ya arkadaşlar sanırım bu son bölüm kırmızı dev bir yaratık var...hayalet oldğumda çıkıyor..öldürdüğüm tüm adamların ruhları falan geiyor umarım hangi bölümde olduğumu anlamışsınızdır..o kırmızı dev yeredığı nasıl öldürebilirim?yerdımlarınızı bekliyorum..
daha yeni basladım ama bilmiyorum grafikler haric serıous sam gibi bence tam anlamıyla bi konu yok paso adam geliyor.yani sevmedim desem yeridir.korkuttu beni biraz gece gece
ben yarıda bıraktım, azimliymişsin be hocam.
yaratığın ismi "lucifer"... görüntü siyah beyaza geçince de sürekli ona ateş edeceksin...4-5 defa siyah-beyazdan sonra ölüyor...ve oyun bitiyor...
Bende bu bölümde kaldım demon moduna geçince adamı görüyorum ayaklarına hep vuruyorum vuruyorum ama en az 10-12 kere demon olmama rağmen daha ölmedi,deli oldum,oyunu bitiren arkadaşa sordum git vur diyo 3 kereden sonra ölüyo diyo ama bende ölmedi...
Arkadaslar, Demon moda gectiginizde Lucifer size yukardan tas yagdiriyor ya iste o taslari Lucifer'e dogru firlatarak oldureceksiniz. Dusen taslarin altinda durup taslar tam sizinle Lucifer arasindayken ates etmeniz gerekiyor.
Bu arada oyunu Nightmare modunda bitirirseniz alternatif bitisi gorebiliyorsunuz soyleyeyim.
tamam arkadaşlar bu oyun finish tir...hele şükür bitti.Samhughe arkadaşımın dediği gibi yaptım yukarıdan taşlar gelince silah yardımıyla onun kafasına yönlendirdim kafası yarılmıştır herhalde beyin kanamasından olacak bir kılıcı fırlattıktan bir kaç atış sonra yığıldı yere ayı :D..finish güzeldi kız arkadaşını falan kucaklıyordu bizim arkadaş etrafında canavarlar falan filan...ama bi daha oynayacağımı zannetmiyorum pek SIKTI BENİ...herkse eyvallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme