Şimdi Ara

PAckard Bell Easynote TK85-JO-005TK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar mediamrtket in ilaninda gordum,nasildir?Diger PB ler gibi ses cizirdiromudur?

-i5-480m
    -3gb ram
    -320gb hdd
    win 7 home basic
    -gt540m

1299tl.

• bu notebook iş yaparmı ekran kartı 5650ye göre nasıldır ?
  • yok öyle bişi cızırtı falan yalan hep kaç tane packart bell kullandım tık demedi geri dönüşü en az olan marka şu an
  • Bios update yapmak istiyorum doğru bios güncellemesini nasıl bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: old

Bios update yapmak istiyorum doğru bios güncellemesini nasıl bulurum

http://www.packardbell.co.uk/pb/en/GB/content/download

Yukarıdan adım adım modelini seçip bios kısmında indirebilirsin.
  • teşekkürler inşallah bir hata yapmam
  • Bu modelin bios update'i var mı arkadaşlar ben aldım mediamarkt kampanyasından memnunum ama bios bilgilerini bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Bu modelin bios update'i var mı arkadaşlar ben aldım mediamarkt kampanyasından memnunum ama bios bilgilerini bulamadım.

notebook-->easynote--->en tk85
    seçtikten sonra bios sekmesinden en son biosu indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Bu modelin bios update'i var mı arkadaşlar ben aldım mediamarkt kampanyasından memnunum ama bios bilgilerini bulamadım.

notebook-->easynote--->en tk85
    seçtikten sonra bios sekmesinden en son biosu indirebilirsiniz.

Hocam bu model dimi kesinlikle sakata gelmeyelim sonra . Mesela benim masaüstünde gigabyte in bios update programı var çokl kolay update yapılıyor ama bunda öyle bir program göremedim.

• Dün bios update yaptım . Update sonrası oyunları üstünde bir yazı gözükmeye başladı . Pilini çıkarttım bekledim tekrar takdım düzeldi . Şu an sadece google earth directx modunda çalışmıyor sadece opengl de çalışıyor başka bir sorun yok. O sorunu araştırıyorum oyun oynarken bir sorun yok
  • merhabalar ben de bu modeli haftasonu medya markt açılış indiriminden 1099 tl ya aldim ürün f/p cok ii gibi bi sorum olack arkadaşlar bluetoth dosya gönderme ve alma işlemini yapamıyorum yardımcı olursanız memnun olurum simdiden sagolun
  • yarın almayı düşünüyorum . çok araştırdım f-p en iyi leptop bence mediamarkt kentpark 1199 tl Güncel
  • alacak arkadaslara tavsiye edilir hele fiyatı çok uygun i5 işlemci li bir çok markadan da üstün ü
  • Bu notebooku alanlar deneyimlerini paylaşalarını rica ediyorum.öte taraftan ses sitemi nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigborsaci
    Bu notebooku alanlar deneyimlerini paylaşalarını rica ediyorum.öte taraftan ses sitemi nasıl

arkadaşım öncelikle f/p oranı çok ii özellikler'ne göre özellikler'ne gelince bluetoth a kadar var ses seviyesi düşük biraz idare eder diyelim ekrani süper led şarj süresi de tatmin edici 3 saat kadar nette dolaştım daha oyun yükleme yapmadim ama bu donanımla oynamayacağı oyun yoktur yani bu fiyata böyle kalite ve özellikte bulmak zor
  • Yarın itibariyle Mersin Media Markt'ta 1099 tl olucakmış.Ne dersiniz alınır mı ?
  • Arkadaşlar cihazı yaklaşık olarak 3 aydır kullanıyorum. Aldığımda kampayada idi, 1399 TL den 1299 TL düşmüştü o zaman almıştım, daha sonra 1199TL ye şimdi de bugün 999 TL ye düşmüş öncelikle bu durum beni psikolojik olarak yıprattı.. :) Ne yapalım sağlık olsun... Ha anladımki bu cihazın ederi 1000 TL dir arkadaş...

Birkere malzeme olarak parlak yada kaygan bir zemin falan değil mat bir yapısı var tuşların arasında epey bir boşluk olduğu için içi mutlaka tozlanacaktır. Ekranın altındaki Packardbell yazısının bulunduğu bölüm ekrana tam yapışmamış arası boşluk elimde yazıya vurunca aradaki boşluktan ekranın altına çarparak ses geliyor...

Ha hız olarak canavar zaten bu özelliğinde packard bell ile bir alakası yok arkadaşlar malum işlemci ekran kartı hdd sini falan bu firma üretmiyor...

Cihazda 3 usb bir monitör birde hdmi çıkışı var, başka extra bir çıkış veya giriş yok... Ses düzeni olarak ise streo çıkış ve mikrofon girişi var. Önceki kamerası web cam olduğu için çok çok dandik hiç koymasalar bence çok daha iyiydi özellikle cam e çok moralim bozuldu...

Ses olayında ise cihazın kendi üzerinde tek bir hoparlör var arkadaş yok böyle birşey!!!! ben winampta müzik dinliyorum balance ayarını sağa çekiyorum ses gelmiyor sola çekiyorum güç düğmesinin yanındaki tek hoparlörden ses geliyor... Ha yukarından bakın yeri var ama adamlar takmamış, bu konuyla ilgiili sadece yazık çok yazık diyorum....

Diğer bir taraftan ise diyelimki cihazın kendi kolonlarından bile diyemiyorum tek sol tarafa bağlanmış kolondan müzik dinlemeye çalışıyoruz. Müziği dinlerken aynı anda kulaklık taktığınızda ses tam olarak kulaklığın iki hoparlöründen eşit bir şekilde gelmiyor bilgisayardan bakıyorsunuz balance % 50 de ama birinden fazla diğerinden az geliyor neyseki bunu düzeltmek için ana ses ten bir kere sesi açıp kapatmak gerekiyor bunu yapınca düzeliyor ancak her seferinde aynı sorunu tekrar ediyor...

Cihazda motor var güç var ancak konfor maalesef bana göre yok... Toshiba olsun dell yada asus un bazı modelleri boşuna boşuna 1400 TL nin altına inmiyor arkadaşlar gidin bir kez onlara bakın zaten aradaki farkı anlayacaksınız... Ucuz eti yahnisi hiç birşekilde olmuyor... Ha şimdi bu cihaz 999TL benim param yok 1400 TL ye veremem diyen arkadaşlar alabilir...

Birde dün sol usb ye logitech mouse un alıcısını bağladığım sağ a 16GB kingston takıyorum flash belleği görmüyor. usb aygıtlardan biri çalışmıyor diye hata veriyordu. Önce flashı takıp sonra logitech in alıcısını bağlayınca buda düzeliyor...

İnceleme isteyen arkadaşlar için performans konusunda en son re 5 i denemiştim banamısın demiyor ancak işlemcinin havalandırmasından çok sıcak hava geliyordu ileride problem olurmu bilmem neyseki oyun ihtiyacımı konsollarda gideriyorum oyun için pc yi pek kullanmıyorum...

Son olarak bu cihaza max 999 TL ye verir bunlarıda kabullenerek kullanırım diyen arkadaşlar alıp kullanabilir ama tek hoparlörü olunca ayıp be arkadaş neyse bunu sonradan öğrendim bende zaten yoksa orada bilsem kesinlikle uzak dururdum makineden... Ha bir daha alıcak olsam toshiba hp veya asus un piyasasını araştırır birazdaha fazla para verir olması gerektiği gibi alır paşa paşa kullanırdım çünkü herşey performans işlemci ram değil...

Sorusu olan arkadaşlarım varsa yanıtlayabilirim. İncelemeden fazla birazda dert yandım ama kusura bakmayın lütfen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi
    Yarın itibariyle Mersin Media Markt'ta 1099 tl olucakmış.Ne dersiniz alınır mı ?

Bu ürünü adana medya market acilisindan 2 ay önce aldim ve marka hakkında uzman kişilerden olumlu dönütler aldım amerika mali oldunu belirteyim öncelikle f/p ve karsilastirma yapayim kısaca ben fiyat olarak bunun hakkı 1400-1600 civari götü boklu acere bak aynı özellikte olan fiyatı 1400 üyesi o da sana en adı markayı söyledim diğerlerini sen Düşün artık. şimdi ayrıntılı bir özet yapayim 3gb ram var yeterli düzeyde en ağır oyunlarda bile takılma yok tabi şunu da not düşelim sadece oyun oynarken fazla ısınıyor bunu normal kabul ediyorum tüm markalar böyle muhtemelen ekran kartı ati 1gb harici bu da harika zaten işlemcisi core i5 söylemeye gerek yok buna ek olarak turbo bost var tam performans için başka bluetooth var webcam tabi ki. yani bu fiyata kacmaz adana da da kampanya yapmışlar mağazanın acilisinin yıldönümü serefine alacak olanlar kaçırmasın derim ne diyeyim ki ben çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 25 Mayıs 2011; 9:19:54 >

• bende uzun uzun araştırmalar yaptım arkadaşlar,hangi modele bakarsanız bakın mutlaka kullanıcılardan gelen şikayetler var,google dan istediğiniz modeli araştırabilirsiniz kanıtı ortada zaten,gelelim bu modele,bende 2 saat önce bu bilgisayarı media markttan babalar günü özel indiriminden aldım 999 tl 10 taksite,zaten beğenmezseniz 2 hafta içerisinde iade garantiniz var,kafaya takıcak bir durum yok yani,yukardaki arkadaşlara kesinlikle katılıyorum,hatta ben pc lere bakarken adamın biriside oğlu için alacakmış ve casper a bakıyordu,i5 460m işlemci,gt320m ekran kartı diğer özellikler aşağı yukarı aynı sadece casper da ram 6gb dı,ama fiatı 1299 tl idi,adama durumu anlattım cep telefonumdan nete girip ekran kartı sıralamasına baktım ve adamada göstedim bizim bu pc nin 60 kusurlarda casperinki 140 kusurlarda,ve bunun işlemcisi 480m kategorisi casperda 460m,fiyat farkı ise 300 tl,sizce sadece marka diye bu para verilip daha düşük özellik daha yüksek fiyata alınırmı?şuan daha pc yi denemedim asus laptopum var şuan ondan yazıyorum,karşılaştırma için bunu açmıştım birazda nette araştırma yapayım dedim,genel olarak kullanıcı yorumları arkadaşın yukarda bahsettiği hoparlör dışında pekte öyle göze batan bir sorunu yok alan herkes memnun gibi gözüküyor,bende araştırıp devamını buraya yazacağım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.