Şimdi Ara

PAckard Bell Easynote TK85-JO-005TK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet arkadaşlar dün gece uzun uzun zaman ayırdım,sistemi kurdum,sıcaklık olarak asus notebook boşta ve altında soğutma tablası varken 45 derecede çalışıyor,bu pc 22 ile 30 arası soğutma tablası olmadan çalışıyor,sistem yedeğini alırken,net açıkken,dosya upload ederken ve online oyun açıkken en fazla 45 dereceyi gördü,bu arada 3 adet dvd ye aldım yedeklemeyi,genel başarım olarak çok iyi,tuşalarda herhangi bir çökme yok,hız olarak zaten süper,kesinlikle harika bir makina,beğenmediğim yönlerine gelince,işlemcinin sıcak hava çıkışı pc nin sol kısmında ve elini sürekli sol ağırlıklı kullananlar için sıcaklığı hissedecek şekilde konumlandırılmış olması,birde küçük parmağınızı aşağıya sarkıtırsanız tam havalandırma çıkışına geliyorsunuz,çıkış arka kısma konumlanabilirdi ki arka kısım komple boş,diğer kısımlarda sıcaklık hissetmiyorsunuz,şuan 22-25 derece arası çalışıyor,dün akşam wriless mause bağlantısını usb üzerinden gerçekletirip aynı zamanda diğer usb dende hafıza kartı tanıtıp programları yükledim,herhangi bir sorun çıkarmadı ama bu sabah pc yi açtıktan sonra aynı porta usb belleği takınca biçimlendirmemi istedi bende çıkarıp diğerine taktım sorunsuz açtı,ses olayına gelince cızırtı yok ve yukarda arkadaşın belirttiği gibi tek hoparlör koymuşlar,benim gibi asusun hoparlörüne alışkınsanız ses size biraz tuhaf gelebilir,derinden geliyor ve ve son seste dahi çok fazla bir ses alamıyorsunuz fakat dediğim gibi benden kaynaklı olabilir diğerine alışık olduğum için,h.disk tek bölüm olarak ayrılmış,289gb ayrıca sistem için 100mb ve ayrılmış 14 gb olarak görünüyor,tuşları ses yapmıyor ve yumuşak bir kullanımı var,sadece yön tuşları tuhaf gelebilir biraz küçük kalmışlar,kamera 1.3mp yazıyor ama sanırım driver güncellemesiyle daha netleşebilir biraz kötü şuan,ekranı çok güzel,görüş açısı olarakta çok iyiyanlardan yada yukardan görüntü kaybolmuyor derece olarak sanırım 160 larda falandır,diğer kullandığım notebooklar gibi monitörün orta alt kısmından yanıyormuş gibi bir sıcaklık dışa vurmuyor,bu fiyata alınabilecek kesinlikle ve kesinlikle en uygun f/p cihazı,bunu almadan önce tam 1,5 ay araştırma yaptım,özellikle i7 p60 serisi anakartların sorunlu ve ilerde pc ömrünü kısaltacak durumu olması,çoğu firma geri çağırsada 2.jenerasyon olup olmadığını bilmemek i5 e yöneltti,hız olarak zaten bir sıkıntınız olmaz,alacak olanlara kesinlikle tavsiye ettiğim bir ürün,alan herkese h.olsun güle güle kullansın,saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

yok öyle bişi cızırtı falan yalan hep kaç tane packart bell kullandım tık demedi geri dönüşü en az olan marka şu an

bncede haklısın bn packard bell kullanıorum hiç bir sorun yok
  • F/P ürünü olarak tavsiye edilir.1 hafta oldu alalı hiç bir şikayetim yok.
  • bende bu ürünü alalı yaklaşık 4 - 5 ay oldu kasa kalitesi düşük seviye sanırım touchpad tuşunun o mat rengi aşınmayla parlamaya başladı klavye tuşlarınının rengi bile degişti ayrıca amd görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasını veriyor zaten yaz geldi fanı da tozlandı elektrik süpürgesi ile bile çeksem işe yaramıyor tozlar yapışmış günde 6-7 saat açık durunca sürekli kasıyor ve bataryayı çıkarmadan düzelmiyor 999 tl ye saturn den almıştım i5-460m,ati mobility radeon hd 5470 512mb,320gb hdd,3 gb dd3 ram e sahip ben pek memnun kalmadım kasa kalitesi yüzünden ayrıca notebook soğutucu pekte işe yaramadı bende :/ bu elektronik işi şans işi kimini güldürür kimini sövdürür nese .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.