Şimdi Ara

Packard Bell Easynote LS hakkında yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Packard bell easy note ls aldım. İlk dizüstü kullanımım olacak ve bu markayı daha önce hiç duymadım hiçte bilmiyorum. Bu bilgisayarı ve markayı kullanan ve ya hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.

    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ls44-hr-611tk-ls44-core-i5-2450m-25ghz-8gb-ddr3-750gb-173-dvdrw-2048mb-hd7670m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=59954







  • bu modeli vatanda indirim başlayandan beri birkaç kişi buraya yazdı özelliklerine göre güzel bilgisayar packardbell acer'in 2008 yılından beri bünyesine kattığı bir marka acer eşittir pb.
  • hocam bende siparisimi dun verdim, yasadigim ilde vatan notebook vardi, istedigim seri olmadigi icin alamadim ama kasayi gozlemledim, speaker sesi malesef dusuk ama, kasanin kalitesi bana ortalama geldi, kotu degil. acerin 7750 serisine gore cok daha iyi bi kalitesi var.

    Bu arada sunuda belirtiyim 611tk da usb 3.0 yok, bunu gozumle gordum :) 610 tkda ise forumda denilene gore usb3.0 mevcut. Vatani aradim onlarda 610da var 611 de yok dediler. Siparis vericeksen bunu goz onune al.

    17.3 olarak alternatif g770 mevcut, ama bunda taksitte vade farki biniyo, kasasi biraz daha odun gibi, ama odun olmasina ben kotu bakmiyorum daha saglam olur dusuncesindeyim

    http://www.pcdepo.com/lenovo-g770-59-324731-notebook-urun7360.html

    packard bellin ram miktari vs hizi daha yuksek, g770 e gore. Bide acikcasi ls44 daha gosterisli. G770 de guzel, pesin alicaksan dahada ucuz


    edit: siparisini henuz vermedigini anlamisim yanlislikla, hayirli olsun seninkide :) 17.3 ayri bi guzel duruyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 20 Mayıs 2012; 17:27:23 >




  • ekran boyutuna ve özelliklerine göre güzel bir model, büyük ekranda hd film izlemek ayrı bir keyifli oluyor, şu an vatanda fiyatıda cok uygun , düşünenler kaçırmasın derim
  • Ben de aldım, memnunum. Bir türlü orta-üst seviye bir oyun alıp ekran kartını denemek nasip olmadı ama donanım kontrolü yapan sitelere göre aklımdaki oyunları çok rahat oynatacak gösteriyor.
  • Benim şuana kadar gözüme çarpan tek kötü özelliği şarjı çok çabuk bitmesi. en fazla 1 bucuk saat falan dayanıyor onun dışında gayet güzel bir bilgisayar. birde ben packard bell hp'nin diye biliyordum acer'inmiş demek :)
  • Sadece isim benzerliği, HP'nin değil

    Ben batarya ile kullanmıyorum, bataryayı çıkartıp prizde kullanıyorum.
  • bataryayı kullanımın yanlış bataryayı çıkarman bataryayı korumaz.kenarda unutursan zamanla nekadar çabuk yıprandığpını görürsün fişe takılı batarya üzerinde olsun zarar etmez haftada 2 kezde pil uyarı verene kadar doldur boşalt yap hücrelerin beslenmesi açısından.
  • Öyle yapayım o halde. Tekrar teşekkürler
  • bataryada dikkat etmen gereken tek sey, asla %5-10 sarjin altina dusurmemen usta, birde elektrik sarfiyatinin artacagi durumlarda, ornegin oyun oynarken falan, bataryayi cikarman dogru olucaktir. Dongu sayisini azaltirsin. Uzun bi sure notebooku kallanmayacagin zamanda, bataryayi full birakma %40-%50 dolulukta birak
  • Oyun oynuyorum sürekli, gün içerisinde de laptop 5-6 saat açık kalıyor. Ondan bataryayı çıkartıyordum. Şimdi normal kullanımda batarya takılı, oyunlarda çıkartılık ve batarya kullanımdayken de %5-10 arasından aşağıya düşürmemeye gayret edip bataryayı uzun süre dışarıda bırakacaksam da yüzde elli civarında mı bırakayım yani?
  • oyundayken bile takılı olsun batarya,üzerinde tam doluyken makine fişten beslenir bataryadan değil bataryayla alakası yoktur.dediğinizi uzun süre makineden uzak kalacaksanız yarıya kadar doldurun serin bir yerde muhafaza edin.
  • Tamam hocam, çok sağolun, bundan sonra öyle kullanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Tamam hocam, çok sağolun, bundan sonra öyle kullanırım.

    benim ls44 de suan eskisehire geliyo
  • Ekran kartından pek verim alamıyorum. 7670 kullanıp da ekran kartından memnun olan var ise özel mesajdan ya da buradan ulaşırsa sevinirim. 2009-2010 oyunları yüklüyorum bir de yani.
  • ekran kartı ayarlarını yaptın mı?masaüstü sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik sürücüsünde yüksek performanslı gpu seç bunun öncesinde ati olan modellerde biosa seçenek koymuş advanced bölümüne girip vga kısmında gerekli ayarları yapabilirsin enable ve mixed diye seçenekler olması lazım bu şekilde ayarlarsan düzelir bununla dediğin oyunları çok rahat oynarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    ekran kartı ayarlarını yaptın mı?masaüstü sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik sürücüsünde yüksek performanslı gpu seç bunun öncesinde ati olan modellerde biosa seçenek koymuş advanced bölümüne girip vga kısmında gerekli ayarları yapabilirsin enable ve mixed diye seçenekler olması lazım bu şekilde ayarlarsan düzelir bununla dediğin oyunları çok rahat oynarsın.

    söylediğin şeyi tam yapamadım sağ tıklıyorum değiştirilebilir grafik yapılandır var ondan sonrasında senin dediğin adımlar yok
  • bu genelde sürücü hatasından kaynaklanır ama biostanda yaptınızmı ayarı
  • Evet yaptım hocam, önce bios'u güncelledim sonra ati yazılımından kartı seçme ekranı açıldı. Kart seçili ama performansı düşük gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fraps programını kurup oyunda ne kadar fps aldığını yzabilirmisin icabında oyunun ekran resminide atabilirsin aldığın fps'ye gör iyi mi kötü mü ozaman karar verilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.