Şimdi Ara

PABBUC.COM 3 al 2 öde kampanyası yeniden başladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
13.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metulen

6 nike çanta ve 3 Deri converse bu gün adresime teslim edildi. Zaten dün almıştım. Ürünler orjinal arkadaşlar. Zaten daha önce kullandığım ayakkabılardı. Normalde tanesini 150ye aldığım, bir ara indirimle 100tl ye aldığım convarse'lar 63TL ye geldi şaka gibi. Bu arada dediğim modelleri bilmeyen yoktur. Link:

http://www.pabbuc.com/converse_chuck_taylor_all_star_premium_leather_hi_cikolata_kahverengi
    http://www.pabbuc.com/converse_chuck_taylor_all_star_premium_leather_hi_siyah_gri

Nike veya Puma yla karşılaştırdığımızda numara olarak Converse leri kaç numara almalıyız acaba ?

Not : Şimdiye kadar hiç Converse'm olmadı.
    Oneplus 5T 128 GB | Oneplus 3 64 GB | BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition | Oneplus One SandStone Black 64 Gb Minolta XG-M 35mm SLR | Minolta MD 50mm f/1.7 | Sun 80-200mm f/4.5 Macro Vivitar 28mm f/2.8 MC Close Focus Wide Angle | Ozcek II Auto MC 135mm f/2.8

• quote:

6 nike çanta ve 3 Deri converse bu gün adresime teslim edildi. Zaten dün almıştım. Ürünler orjinal arkadaşlar. Zaten daha önce kullandığım ayakkabılardı. Normalde tanesini 150ye aldığım, bir ara indirimle 100tl ye aldığım convarse'lar 63TL ye geldi şaka gibi. Bu arada dediğim modelleri bilmeyen yoktur. Link:

http://www.pabbuc.com/converse_chuck_taylor_all_star_premium_leather_hi_cikolata_kahverengi
    http://www.pabbuc.com/converse_chuck_taylor_all_star_premium_leather_hi_siyah_gri

Alıntıları Göster
    Bu david jones çantalar sahte midir acaba pabuc'ta? Hediye alacağım, pek anlamam bu ürünlerden ama Trendyol butiğine baktım, pabbuc'taki modelleri göremedim.

• 1 Bot 2 ayakkabıda ben aldım oncekiler gibi memnun kalırız umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bennuarda

quote:

Orijinalden alıntı: selo224

şu üç ayakkabıyı aldım aslında 1 ayakkabıya ihtiyacım vardı ama ne yapalım 3 olsun. (140 a geldi)

http://www.pabbuc.com/dockers_erkek_ayakkabi_211185_taba

http://www.pabbuc.com/metropolpolis_erkek_bot_8276_siyah

http://www.pabbuc.com/metropolpolis_erkek_bot_8281_kahverengi

Arkdaşım modelleri beğendim 43 numara alacağım ..aynı numara mı üst 44 numara mı aldınız metropolis + dockers alanlar ne önerir?
    ek : no kalmamış ilk ayakkabıda 40 + ikinci 43+ üçüncü ayakkabı 44 numara var
    başka modeller öneren varmı?

Alıntıları Göster
    Selam Arkadaşlar Son Zamanda ( dün bugün ) değişim gönderen oldumu acaba ? 2 ürün ufak geldi değişim yapmak istiyorum Kargo Ücreti sabit 5 tl'den mi gönderiliyor ve gidiş geliş bizmi karşılıyoruz bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bladecarter

Selam Arkadaşlar Son Zamanda ( dün bugün ) değişim gönderen oldumu acaba ? 2 ürün ufak geldi değişim yapmak istiyorum Kargo Ücreti sabit 5 tl'den mi gönderiliyor ve gidiş geliş bizmi karşılıyoruz bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

Evet kargoyu siz karşılıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: latiff1903

quote:

Beyler bilen birisi cevaplayabilir mi lütfen.Adidasta 44.5 giyiyorum.Niketa bu kaça tekabül eder.Kalıpları farklı diye biliyorum ben..

adidas ve nike kalıpları genelde aynıdır. Adidasın Brasic modellerinde biraz kalıbı geniş onun harici nikeda kaç giyiyorsanız adidasdada o numara olur.

Adidas - Reebok - Nike = Normal ayakkabılara göre numaraları takriben 0,5 - 1 numara civarı dardır.
    Converse = Normal ayakkabınızla numarası hemen hemen aynıdır. Kalıpları tamdır bazılarında nadiren yarım numara dardır.

Ben sanki 1 numara fark var diye hatırlıyordum.Adidasta 44.5 giyen niketa 43.5 giyiyor diye hatırlıyordum.Neyse 44.5 söylerim..Puma içinde aynı numara geçerli değil mi..
    Bu arada indir20 kuponunu nasıl kullanabiliriz.Ekstradan %20 indirim yapıyormuş..
    Dockers ayakkabılar adidas kadar kaliteli mi..

hayır adidasda 44.5 ise niketa 43.5 olmaz çok ufak gelir. 44 yada 44.5 almanı tavsiye ederim. eğer olmazsa bana satarsın ayakkabıyı

3 ürün yada katlarını eklediğinizde sepetim kısmında altta çek kodu kısmına indir20 yazarsanız %20 tüm ürünlere indirim yapar.

dockers ürünlerdende bolca aldım güzel ürünler vardı. ama şuan çokda iyi modelleri kalmadı . pek tavsiye etmem şuan kalan modelleri.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler bilen birisi cevaplayabilir mi lütfen.Adidasta 44.5 giyiyorum.Niketa bu kaça tekabül eder.Kalıpları farklı diye biliyorum ben..

adidas ve nike kalıpları genelde aynıdır. Adidasın Brasic modellerinde biraz kalıbı geniş onun harici nikeda kaç giyiyorsanız adidasdada o numara olur.

Adidas - Reebok - Nike = Normal ayakkabılara göre numaraları takriben 0,5 - 1 numara civarı dardır.
    Converse = Normal ayakkabınızla numarası hemen hemen aynıdır. Kalıpları tamdır bazılarında nadiren yarım numara dardır.

Ben sanki 1 numara fark var diye hatırlıyordum.Adidasta 44.5 giyen niketa 43.5 giyiyor diye hatırlıyordum.Neyse 44.5 söylerim..Puma içinde aynı numara geçerli değil mi..
    Bu arada indir20 kuponunu nasıl kullanabiliriz.Ekstradan %20 indirim yapıyormuş..

hayır adidasda 44.5 ise niketa 43.5 olmaz çok ufak gelir. 44 yada 44.5 almanı tavsiye ederim. eğer olmazsa bana satarsın ayakkabıyı

3 ürün yada katlarını eklediğinizde sepetim kısmında altta çek kodu kısmına indir20 yazarsanız %20 tüm ürünlere indirim yapar.

dockers ürünlerdende bolca aldım güzel ürünler vardı. ama şuan çokda iyi modelleri kalmadı . pek tavsiye etmem şuan kalan modelleri.

Cevap için sağol.Zaten 2 saat önce aldım..İndir20 yazdım.
    http://www.pabbuc.com/puma_nyter_bmw_beyaz_kirmizi Pumanın bu ayakkabısını aldım.Adidasta 44.5 giyiordum.Puma içinde 44.5 sipariş ettim.Umarım adidas kadar kalitelidir bu modeli.Çünkü üst sınıf modeli pumanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap için sağol.Zaten 2 saat önce aldım..İndir20 yazdım.
    http://www.pabbuc.com/puma_nyter_bmw_beyaz_kirmizi Pumanın bu ayakkabısını aldım.Adidasta 44.5 giyiordum.Puma içinde 44.5 sipariş ettim.Umarım adidas kadar kalitelidir bu modeli.Çünkü üst sınıf modeli pumanın.

Alıntıları Göster
    Bebeklerim bugün geldi valla beklediğimden çok daha çabuk ve kaliteli çıktı iyikide almışım

PABBUC.COM 3 al 2 öde kampanyası yeniden başladı
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Bebeklerim bugün geldi valla beklediğimden çok daha çabuk ve kaliteli çıktı iyikide almışım

PABBUC.COM 3 al 2 öde kampanyası yeniden başladı

Alıntıları Göster
    metropolis botlar nasıl kalite olarak?
    ucuz pazar malları gibi mi yoksa kalitelimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead

3 metropolis bot alıp , 120 TL ödemiştim.
    Bugün kargom geldi , şüphe etmiştim ama hepsi kaliteli ve rahat
    Tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: énigma

quote:

Nike veya Puma yla karşılaştırdığımızda numara olarak Converse leri kaç numara almalıyız acaba ?

Adidasta ve tiger da 43,5 giyiyorum. Converse'te 42. Sanırım nike'ın kalıpları da adidasla aynı. Puma da nike'la aynıdır diye düşünüyorum çünkü puma almadım hiç. Converse şekli nedeniyle tabanda daha geniş. Adidas ve nike gibi yanlardan çok sarmıyor. Bu nedenle daha ufak numarası tam geliyor. tavsiyem bir numara ufak alman converse'i

• quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

3 metropolis bot alıp , 120 TL ödemiştim.
    Bugün kargom geldi , şüphe etmiştim ama hepsi kaliteli ve rahat
    Tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    http://www.pabbuc.com/dockers_erkek_ayakkabi_211185_taba

3 ayakkabı almıştım sadece bu biraz dar geldi tek bunu göndersem ne olacak bilen var mı ?

40 numara isteyen varsa aldığım fiyattan verebilirim istanbul içine

• quote:

quote:

quote:

Adidasta ve tiger da 43,5 giyiyorum. Converse'te 42. Sanırım nike'ın kalıpları da adidasla aynı. Puma da nike'la aynıdır diye düşünüyorum çünkü puma almadım hiç. Converse şekli nedeniyle tabanda daha geniş. Adidas ve nike gibi yanlardan çok sarmıyor. Bu nedenle daha ufak numarası tam geliyor. tavsiyem bir numara ufak alman converse'i

Alıntıları Göster
    Beyler Converse'de 43 giyiyorum hafiften bol oluyo ama hosuma gidiyo Nike kaç olur bana nike de 43 istedim ins büyük olmaz :(

Birde 23.40 ta aldım ayakkabıları ne zaman gelir.Yarın gelirse evde yokum gelirde bulamazlarsa ne olur birde hangi kargo ????

• quote:

Teşekkürler cevap için.Ben Adidas'ta 43,3 , Nike'ta 42,5 giyiyorum. Puma'nın bu linkteki Mercedes-Petronas ayakkabısı da mağazada denediğimde 42,5 numara olmuştu.O yüzden dediğinizle uyuşuyor.Sanırım doğru numarayı aldım.

Ayrıca fikir olması açısından başka arkadaşlar için belirtmek istedim.

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Beyler Converse'de 43 giyiyorum hafiften bol oluyo ama hosuma gidiyo Nike kaç olur bana nike de 43 istedim ins büyük olmaz :(

Birde 23.40 ta aldım ayakkabıları ne zaman gelir.Yarın gelirse evde yokum gelirde bulamazlarsa ne olur birde hangi kargo ????

Yurtiçi Kargo'yla gönderiliyor ürünler sanırsam.Çarşamba 23.40'ta vermiş olduğunuz sipariş Cuma günü size ulaşması lazım.
    Oneplus 5T 128 GB | Oneplus 3 64 GB | BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition | Oneplus One SandStone Black 64 Gb Minolta XG-M 35mm SLR | Minolta MD 50mm f/1.7 | Sun 80-200mm f/4.5 Macro Vivitar 28mm f/2.8 MC Close Focus Wide Angle | Ozcek II Auto MC 135mm f/2.8

• quote:

Teşekkürler cevap için.Ben Adidas'ta 43,3 , Nike'ta 42,5 giyiyorum. Puma'nın bu linkteki Mercedes-Petronas ayakkabısı da mağazada denediğimde 42,5 numara olmuştu.O yüzden dediğinizle uyuşuyor.Sanırım doğru numarayı aldım.

Ayrıca fikir olması açısından başka arkadaşlar için belirtmek istedim.

Umarım benim aldığım bmw modelinde pumanın numarası adidas ile aynıdır.Adidasta 44.5 giyiyorum ben.
    Bu modeli almıştım.Umarım bol gelmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 29 Kasım 2012; 2:54:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

Fiyata göre genel ortalamada 15 ile 20 tl arasında bi indirim oluyor yinede iyi, fakat doğru düzgün marka yok çeşit de yok, örneğin bi CAT bot yok bi DOCKER'S bot yok, sanırım kalan seri tüketme politikası gibi bişey, ihtiyacı olan ve beğenisine uyanlar için güzel fırsat.. .

Kesinlikle dediğiniz gibi. Siteyi sürekli gözlemliyorum da kaliteli, F/P ürünleri hep kaldırmışlar. Çürükleri çıkarmışlar.

Nike almam bir daha. Her seferinde kalıp hatası yaşıyorum. Ayrıca firma hakkında; Fabrikasyon hatası olan ürünün bile kargosunu bana ödettiler. Diğer konuda laf yok, hızlı gönderi yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: paez

3 ürün aldım birisi ücretsiz oluyordu malum kampanyayla, sipariş verdikten sonra bir baktım ücretsiz olan ayakkabı görünmüyor siparişte. yani 2 ayakkabı gönderilecek gibi görünüyor.

arıyorum açmıyorlar, mesaj bıraktım ona da daha dönmediler. nolacak bakalım.

aynısı bana da oldu.
    oğlum için 3 ayakkabı sipariş verdim. 1 gün sonra ayakkabıların 2 si elime ulaştı. sisteme girip kontrol ettiğimde farkettim ki; ayakkanbıların 2 si siparişe geçmiş 1 tanesi hala sepetimde duruyor. mesaj attım falan ama nafile, kabul etmediler. kontrol edeceksiniz siparişi verdikten sonra diyorlar. bence hemen iptal edin eğer geç kalmadıysanız. sisteminizde hata var diyorum onuda kabul etmiyorlar. demek ki sorun bende değilmiş. yeni sipariş verecek arkadaşlarda kontrol etsinler veya siparişi tamamlamadan önce sepet sayfasını son defa yenilesinler.

yarın iade için gönderip tekrar sipariş vericem ama bir anlamı kalmıyor 20 lira kargo parası ödedikten sonra...

• Fiyatlar çok pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: `bELa

Fiyatlar çok pahali
    merhaba arkadaşlar herkese iyi günler müsadenizle bir sorum olacak . şimdi ben incinin 43 numara ayakkabısını giyiyoum conversede ise 44 numara oluyor ancak gecen yıl aldığım adidas ise 45 numara oldu sorum şudur aceba bu pumanın mercedes ve bmw modellerinden hangi numarayı almalıyım 44 mü 45 mi son olarak ayakkabıların neden kalıplarıyla oynarlar hala anlamış değilim . şirkete göre kalıp değişiyormu

• quote:

fazla abartmaya gerek yok, dediğiniz converseler bugün daybuyday a gelmiş ve 69.90

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.