Şimdi Ara

PABBUC.COM 3 al 2 öde kampanyası yeniden başladı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
13.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hudaverdi34

quote:

Orijinalden alıntı: metulen

6 nike çanta ve 3 Deri converse bu gün adresime teslim edildi. Zaten dün almıştım. Ürünler orjinal arkadaşlar. Zaten daha önce kullandığım ayakkabılardı. Normalde tanesini 150ye aldığım, bir ara indirimle 100tl ye aldığım convarse'lar 63TL ye geldi şaka gibi. Bu arada dediğim modelleri bilmeyen yoktur. Link:

http://www.pabbuc.com/converse_chuck_taylor_all_star_premium_leather_hi_cikolata_kahverengi
    http://www.pabbuc.com/converse_chuck_taylor_all_star_premium_leather_hi_siyah_gri

fazla abartmaya gerek yok, dediğiniz converseler bugün daybuyday a gelmiş ve 69.90

İndirimden bahsetmek abartı mı oluyor? 4 5 stokla arada indirime giriyor bu ayakkabı ama ne yaptıysam denk gelemedim günlük indirim sitelerinden. Ayrıca daybuyday'e baktım sadece tek rengi ve tek numarası var. Zaten 2 numara satışa çıkmış allah bilir birer tane vardı. Bence sen abartılı eleştiri yapıyorsun. Ben bu siteden ise hiç kasmadan aldım.
    Bu gün mağazaları gezsen en ucuz bulacağını yaz buraya. Bende ozaman abartmayayım. İster abartı de ister yaygara de Converse bayiinde 189TL bu modeller

• Yazlık ayakkabı yok sanırım 43 numara günlük baharlık +sonbaharlık ayakkabı alacağım bulamadım önereceğiniz model markalar varsa sevinirim Metropolis'İ biliyorum Docker's kalmamış diğerleri ?

quote:

quote:

6 nike çanta ve 3 Deri converse bu gün adresime teslim edildi. Zaten dün almıştım. Ürünler orjinal arkadaşlar. Zaten daha önce kullandığım ayakkabılardı. Normalde tanesini 150ye aldığım, bir ara indirimle 100tl ye aldığım convarse'lar 63TL ye geldi şaka gibi. Bu arada dediğim modelleri bilmeyen yoktur. Link:

http://www.pabbuc.com/converse_chuck_taylor_all_star_premium_leather_hi_cikolata_kahverengi
    http://www.pabbuc.com/converse_chuck_taylor_all_star_premium_leather_hi_siyah_gri

fazla abartmaya gerek yok, dediğiniz converseler bugün daybuyday a gelmiş ve 69.90

İndirimden bahsetmek abartı mı oluyor? 4 5 stokla arada indirime giriyor bu ayakkabı ama ne yaptıysam denk gelemedim günlük indirim sitelerinden. Ayrıca daybuyday'e baktım sadece tek rengi ve tek numarası var. Zaten 2 numara satışa çıkmış allah bilir birer tane vardı. Bence sen abartılı eleştiri yapıyorsun. Ben bu siteden ise hiç kasmadan aldım.
    Bu gün mağazaları gezsen en ucuz bulacağını yaz buraya. Bende ozaman abartmayayım. İster abartı de ister yaygara de Converse bayiinde 189TL bu modeller

indirim siteleriyle kıyaslamak yersiz adamlar aynı gün kargo yapıyor çünkü, hemde numara çeşidi fazla

• quote:

quote:

Daybuyday'den bir tane Camel Active almıştım. Hemen geri gönderip iade ettim. Dikişleri söküktü ve işçilik sıfırdı. Yapıştırıcı olmuştu her tarafı ayakkabının doğal olarak da ayakkabıyı elime alır almaz bir yapıştırıcı kokusu geldi burnuma. Çakma olduğundan şüphelenmedim desem yalan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Bebeklerim bugün geldi valla beklediğimden çok daha çabuk ve kaliteli çıktı iyikide almışım

PABBUC.COM 3 al 2 öde kampanyası yeniden başladı

Güzel seçimler yapmışsın tarzını sevdim

• Bir çok arkadaş çeşit az, ellerinde az kalan ayakkabılarla indirim yapmışlar, hiç bir işe yaramaz demiş.. İlk indirim yapıldığında gayette güzel ve bol çeşitler vardı.. İlk görenler aldı bir çoğunu.. Şimdi kalkıpta burda huysuzluk etmenin anlamı yok. Kimse kimseye zorla ayakkabı satmıyor. İşine gelen varsa alırsın, gelmeyen varsa almazsın.. Bir çok kişinin yapamadığı indirimi de gayet güzel ve süper fiyatlarla adamlar satışa çıkarmış. Helal olsun..
    Ne yazsak olmuyor. artik imza yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

bize gelen ürünün kesinlikle orjinallikle uzaktan yakından tanisikligi bile yoktu
    bende ilk kampanya larından beri takip ediyorum bu siteyi almak istediğim ve 42 numarasının gelmesini beklediğim bir kaç ayakkabı vardı ama bu gelen ürün den sonra kesinlikle güvenip iğne dahi almam
    eğer nike vinlex ayakkabı satıyor sa ozaman suç sitenin değil nike'nin
    alan arkadaslarinda iyi günlerde giymesi dileğiyle

En kısa sürede sorunu çözmeniz dileğiyle.
    Bu arada ilk cümle bence biraz yanlış olmuş.
    Çünkü ürünün orijinalini bilmeden kalitesiz bulup "ürün orijinal değil" demek bence pabbuc.com'a haksızlık.
    Sizin de dediğiniz gibi Nike size göre dandik bir ürün ürettiyse onlar ne yapsın.

iki hafta önce beylikdüzü marmara park nike,puma, adidas magazasında bir çok ürünü denemiş biri olarak yazdım
    orda ayagıma giydigim yada elime aldıgım yada uzaktan baktıgım tüm ayakkabılar kesinlikle kalitesini belli ediyor ama bize gelen ayakkabı kesinlikle ama kesinlikle sorunluydu

dedigim gibi eğer iki günde iade etme zorunlulugu olmasaydı bu hafta sonu arkadasımla marmapark nike magazına gidip orjinalligini kontrol ettirecektim

yani nike ın okadar kalitesiz bir ayakakbıyı piyasaya sürebilecegine ben imkan vermiyorum

kimse bu siteye bok attıgımı düşünmesin yukarda bazı arkadaşlar işi o tarafa cekmeye çalışmışlar benim sorum orjinalliğinden eminmisiniz di çünkü ben gelen ürünün orjinal oldugundan şüpheliyim

bu kadar kişi alışveriş yapıyorsa ve bir cogu orjinal diyorsa vardır bir bildikleri ama benim gibi bu sorunu yaşayan baskalarıda var şikayetvar.com sitesini ziyaret ederseniz yada farklı forum sitelerinde gelen ürünün orjinal olmadıgını söyleyen insanların yazdıklarını okursanız nedemek istedigimi anlıcaksınız
    ilk mesajımıda sağolsun dayanıksız itham oldugu için yönetici arkadaslar silmiş

Eğer fırsatınız olurda marmarapark nike'a bakabilirseniz iyi olur.
    Biz de bilgilenmiş oluruz. Sonuçta çok büyük online alışveriş sitelerinin bile sahte ürün gönderdiği oluyor.
    Belki ürünü göndermeden telefonla fotoğraflarını çekip, mağazaya gittiğinizde telefondan bakıp kıyaslama yapabilirsiniz.

Ayrıca pabbuc.com'a telefonla ulaşamamanız kötü. Sorun yaşarsam ofislerine giderim herhalde İstanbul'da.

Ben de Nike Future II aldım. Fabrikasyon hatası vardı. Serçe parmaktan başlıyor, geriye doğru ayağın yarısına kadar içeriye dikiş atılmış gibi ayağa vuran sorunlu bir kısım vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

İstanbulda olup 3 ayakkabıya ihtiyacı olmayan varsa birleşip alalım. Ben sadece tek ayakkabı beğenebildim numaram olandan. Kredi kartı mevcut olup,kargonuz ücretsiz tarafınıza teslim edilecektir.

Bu tip taleplerde kaç TL 'lik ayakkabı beğendiğinizi de yazarsanız iyi olur. Sonuçta yakın fiyatlı ürünler olduğunda bir anlamı oluyor indirimin.
  • quote:

Bebeklerim bugün geldi valla beklediğimden çok daha çabuk ve kaliteli çıktı iyikide almışım

"indir20" kupon koduyla "outlet" dışındaki ürünlerde %20 ilave indirim yapıyor.
    Seçtiğim 3 ürün de %40 indirimliydi + bugün biten bu kampanyayla 3 al 2 öde oldu , üstüne bir de indir20 ile %20 yapınca harika oldu.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• quote:

hocam hayırlı olsun 3 ü toplam kaça geldi

pabbuc.com efsane resmen

1,5 günde elime ulaştı. 3 al 2 öde+yüzde 20 indirim koduyla birlikte çok uyguna geldi.Ürünler resimde göründüğünden dahada güzel.Ayakkabı numaralarını da giydiğimiz numaralara göre vermiştik tam oldu. Bu alışverişler ile birlikte toplam 21 tane ayakkabı alışverişimiz olmuş pabbucdan :-)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 29 Kasım 2012; 17:45:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Ürünlerde problem çıkmadıkça gerçekten efsane. 3 tane daha çanta aldık bakalım hediyelik. Yılbaşı yakın, dağıtırız.
    Ufak bir defo vs. çıkarsa yandık. Uğraş dur.

internetten ayakkabı alma konusunda hep şüphelerim vardı... hırsıma yenildim ve benim de siparişlerim oldukça hızlı geldi... hem de inanılmaz hızla... lakin gelin görün ki iki ayakabıda sorun yaşadım dar geldi... halbuki yorumları okuyup bir numara büyük istemiştim...

bugün kargo ile geri gönderdim ama ebat üzerinden hesaplandığı için yaklaşık 20 tl tuttu... pabbuc kendi gönderince 5 lira, biz iade edince 18 tl civarı...

demek ki bazan kendi bildiğin doğrulardan şaşmayacaksın... ucuz ayakkabı alalım derken kargonun da bize girmesiyle ayakkabının fiyatı normale geldi...

bir yerde bi sorun var ama bilemiyorum...

• kampanya hala decam ediyor mu bir de bu % 20 olayından nasıl yararlanılıyor

Orijinalden alıntı: 1lac

kampanya hala decam ediyor mu bir de bu % 20 olayından nasıl yararlanılıyor

devam ediyor indir20 beya bayram20 yaz

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

bazı ayakkabılar zaten % 40 felan indirimli onlarda da geçer limi bu % 20 indirim

quote:

quote:

bazı ayakkabılar zaten % 40 felan indirimli onlarda da geçer limi bu % 20 indirim

hepsinde evet(outlet olanlar hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 29 Kasım 2012; 19:51:09 >

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

quote:

quote:

hepsinde evet(outlet olanlar hariç)

peki mesela ben 42, 42.5 giyiyorum . Buradan aldığım ürünün numarası bana sıkıntı çıkarır mı yukarıda birisinin yorumunu gördüm 1 numara büyük almasına rağmen dar gelmiş

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.