Şimdi Ara

P90X VE LES MİLLS COMBAT İLE 36 KG ZAYIFLA+BODY BEAST AFTER-BEFORE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
7
Favori
15.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beni dinlersen hacim almaya bak biraz :) güzel ilerlemişsin artık hacimlenme zamanın gelmiş gibi.
  • teşekkürler, sadece 4 aylık evde body beast programı ile çalıştım, hacim almaya çalışacağım.
  • P90X VE LES MİLLS COMBAT İLE 36 KG ZAYIFLA+BODY BEAST AFTER-BEFORE
  • P90X VE LES MİLLS COMBAT İLE 36 KG ZAYIFLA+BODY BEAST AFTER-BEFORE
  • evin bir odasını spor odası olarak ayarladım :)
  • 1 YIL BOYUNCA CARDİOYA AĞIRLIK VERMEDEN EVDE AĞIRLIK ÇALIŞMAYI PLANLIYORUM,
  • :) body beast programı sıkmaya başladığı için program değiştiriyorum
  • Harikasin be abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_103369755/f_//tm.htm#103381749 arkadaslar burdanda diyet ve çalışma hakkında genel bilgiye sahip olabilirsiniz
  • hafta da ancak 3 gün ile salonda devam ediyorum
  • bende insanty ile 89a düştükten sonra bu kışın bitimnde 108 oldum p90x başladım ve 2 hafta oldu 105 oldum hala devam ediyorum pazartesi tekrar tartılıcam
  • HELAL OLSUN HOCAM. ELLERİNİZDEN ÖPERİM.. SİZİN GİBİ GODAMAN GİBİ GÖZÜKMEKTEN SIKILAN VE TÜM TÜRKİYEDEKİ KİLOLU ÖĞRETMENLERE İDOL OLMANIZ DİLEĞİYLE.

YAZMAMDAKİ AMAÇ 3 4 BASAMAK ÇIKAMAYAN ÖĞRETMENLERE İLHAM VERMENİZ.

TEŞEKKÜRLER.
  • Hocam saygılar.

Ben de sınıf öğretmeniyim. Bursa'da...

Öncelikle sizi tebrik ederim.

Ben de yıllardır köylerde çalıştığım için hep spor salonlarına gitmeyi bekledim. 20 yıl öncesinde salonlarda çalışırdım. Sonunda Bursa Keles'e geldim. Belediye'nin salonunda 4 ay çalıştım. Fakat geçen sene aşırı kar yüzünden spor kompleksinin çatısı çöktü. Orada görevli laz güreşçi ve partinin torpillisinin işine gelmediği için salon kapandı.

Bu sene Bursa merkeze gelince, Ocak ayında spora başladım. Benim kilo sorunum yok. Ama belimde bir ağrı sorunu var. Bu da canımı sıkıyor.

Salondaki bir BESYO mezunu arkadaşın yazdığı programı takip ediyorum. Ama emin değilim...
  • 24 Mayıs 2017 tarih kenarda kalsın ki tekrar bırakırsam utanmam için bir sebep olsun :(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.