Şimdi Ara

P90X VE LES MİLLS COMBAT İLE 36 KG ZAYIFLA+BODY BEAST AFTER-BEFORE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
7
Favori
15.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncellendi
  • artık çok zor,gitmiyor yağlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokdogan2

artık çok zor,gitmiyor yağlar...

hocam sabret bende aynı durumdayım bir süre sonra çok zor gitmeye başlıyor sabırlı olmak lazım isterseniz 1 hafta spora ara verin tekrar başlayın baya etkisi oluyor.
  • Tebrik ediyorum hocam.

Benim de bi 9-10 kilo fazlam var fakat okul-yurt ortaminda veremiyorum sanki. Boy 175 kilo 81. En azindan 71-72'yi hedefliyorum. Gobek, gogus ve bel cevresinde fazla yaglanma var ve ciddi anlamda rahatsiz ediyor beni. Tavsiye ettigin program var mi acaba? Malum yurt ortaminda kahvalti olarak pratik hazirlanan biseyler onerebilir misin?

Tesekkur ederim simdiden. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba shift41

kahvaltıda yumurta, yeşillik, domates yeme imkanın varsa çok iyi olur. yurt ortamında kahvaltı genelde reçel baş aktördür, reçelin içindeki şeker yağ yakmanı olumsuz etkiler...

göbek bölgesi için yapman gereken kardio ağırlıklı antreman, mekik vs işe yaramaz, kas oluşumunu sağlarsın fakat mekik ile deri ile kas arasında kalan yağı yok edemezsin. bunun için koşacaksın, kürek çekeceksin ya da yurt odasında les mills combat videolarını indirerek yapacaksın....yaşın itibari ile insanity sana daha faydalı olacaktır...

kahvaltıda ekmek yemekten kaçın, en azından tam tahıllı ekmek ye, uno'nun premium ekmeklerini bulabilirsin...

kahvaltıda şeker-reçel-ekmek bunlardan uzak dur :)

koşmaya başla... google da 30 dakika koşma programı diye aratırsan bir plan çıkacaktır....
  • alfredborden, saol tavsiyen için, psikolojik olarak da biraz zordaydım, pazartesi 96 kg'dım gene hala aynıyım...normal de haftada 1 kg gidiyordu, sanırım incir-kayısı gibi kuru meyveleri abarttığım için azaldı...spora ara verirsem, başlamakda zorlanırım düşüncesindeyim. bir de les mills combat programının son haftasındayım bitiriyem, yeni birprogram için bir kaç gün dinlenicem :). çok saol...
  • up up upppp :)
  • kabızlık için üstünde açan güneş resmi olan bir ilaçtan iki tane kullandım :). gece uyandırdı :). sonuç olarak sabah rahatlamış uyandım...bir daha kullanmak zorunda kalmam umarım...sindirim sistemini tembelleştiriyormuş....beni şaşırtan şey bir gün önce tartıda 95,9-96 çıkarken ertesi gün 94,5 çıktım, artık ne kadar biriktirdiysem....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokdogan2 -- 27 Nisan 2013; 12:13:35 >
  • tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

tebrik ediyorum

teşekkürler :)
  • up
  • ağırlık anremanına başalayacağım giriş için programım.....ev için....5kg'lık ağırlıkla :)
    LMs antremanının ardından...
    1.güne dumbbell bench press 3 set 10 tekrar
    dumbbell flyes 3 set 10 tekrar
    dumbbell curl 3 set 10 tekrar

2.güne dumbbell arnold press 3 set 10 tekrar
    side raises with dumbbell 3 set 10 tekrar
    one arm dumbbell extension 3 set 10 tekrar

3.güne one arm dumbbell row 3 set 10 tekrar
    dumbbell shrungs 3 set 10 tekrar
    dumbbell deadlift 3 set 10 tekrar

4. güne squat 4set 10 tekrar
    dumbbell stepping lunge 3 set 10 tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokdogan2 -- 29 Nisan 2013; 15:13:02 >
  • up
  • bu ağırlık programını kaslanmak için mi yoksa zayıflamak için mi yapıyorsunuz?
  • program çok hafif, 1 saatlik LMS antremanın ardından ek olarak yapıyorum...amacım yağ yakmak bu arada ağırlık antremanlarına çok hafifde olsa bir giriş yapmak...sol bileğimde de sıkıntı var, ağırlık arttıramıyorum...
  • yağ yakmak için tekrar sayıları ve hareket seçimi bana pek uygun gelmedi de o yüzden sordum açıkcası.
    LMS antremanını bilmiyorum. O bakımdan ilave olarak neler eklenmeli bir şey söyleyemem.
    Ancak yukarıdaki program için şahsi görüşüm şudur ki başlangıç olarak ağırlığa alıştırır ancak yağ yakımı konusunda başlı başına ele aldığımızda set -tekrar sayılarını 4-16 olsa daha uygun olur. hatta onun yerine tüm bu programı circuit yapıp süreli çalışmanız daha iyi olur gibi geliyor bana...

bir de kullandığın ağırlıklar shrugs-deadlift ve squat için yetersiz. (squat sonuçta vücut ağırlığıyla hızlı tempoda olur bir lafım yok ama shrugs ve deadlift için hiç verim alamazsınız.)

squat lunge combosu yağ için fevkalade bence... omuz, kol ve göğüs çalışmalarına da bir şey demiyorum (beni bilenler bilir biraz yüksek ağırlık kullanılmasını savunurum ben) ancak shrug ve deadlift hareketleri kitaplarda bile "ağır bir barbell/dumbell" ile diye geçer zira o bölgedeki kaslar çok yüksek lif oranına sahip. nacizane görüşüm eğer yapabiliyorsanız 4 set 16+a çıkmanız (yağ için) ve circuit halinde aşağıdaki hareketleri yapmanızdır gün aşırı. A-boş-B-boş şeklinde.

1.güne
    dumbbell stepping lunge
    dumbbell bench press
    dumbbell flyes
    squat
    dumbbell curl
    turkish get up

2.güne
    dumbbell stepping lunge
    dumbbell arnold press
    side raises with dumbbell
    squat
    one arm dumbbell extension
    one arm dumbbell row

ha bu programı LMSden onra ağırdır diyebilirsiniz (bilmiyorum zira LMSyi) ama zaman konusunda bir sıkıntınız yok ise bu şekilde çalışmanız hatta tekrar sayısını 3x10dan 4x16ya taşımanız baya fark ettirir. baştaki ve ortadaki bacak hareketleri seri yapılırsa nabız yüksek kalır. bu arada diğer hareketlerden de biraz fayda alırsınız. ama tek tek klasik şekilde yaparsanız nabzınızı yüksekte tutmanız zor olur zira omuz kol küçük kas grupları...

kolay gelsin...
    Çabanıza saygımdan ve takdirimden ötürü yazmak istedim...

• çok teşekkür ederim...her tecrübe benim için çok önemli...tavsiyelerinizi not ettim, uygulayacağım...Les Mills Combat cardio ağırlıklı epey ter çıkıyor :). çok çok yorucu olmasada sonrasındaki antreman biraz zor oluyor...bir de giriş amaçlı, sol bileğimdeki sıkıntı nedeniyle yüklenemiyorum .... :)
  • güncellendi.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.