http://www.p90xtr.com/p90x-baslama-formu/ burada türkçe olduğu söyleniyor alan varmı ben internetten indirdim videoları mevcut elimde buradan çalışma programınıda buldum ama
bunların hepsi ingilizce yazıyor acaba sipariş versemmi ya 90 lira birşey değil açıkçası adamları gördükçe kafayı yicem dana gibi adamlar tığ gibi olmuş six pack yapmış bir sürü örnek var sitede nasıl oluyor bu aklım almıyor alan varmı türkçe anlatımı nasıl acaba ?
Almana gerek yok programı indir ingilizce bilmeden yapabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: AlfredBorden
Almana gerek yok programı indir ingilizce bilmeden yapabilirsin
peki birşey sorucam herkes diyor protein takviyesi şart protein tozu alın vs herhangi bir zararı olmadığını biliyorum bu protein tozlarının ama ben yinede karşıyım yani kullanmak istemiyorum fındık fıstıkta çok fazla yemek iyi değil kalorisi yüksek tavuk et yiyebilirim başka nasıl karşılayabilirim bu protein ihtiyacını yoğurt süt içip yiyebilirim baklagillerde protein çok var bunları yesem yeterli olurmu şuan tek takıldığım konu bu protein meselesi.
semamca_07S
kullanıcısına yanıt
Öncelikle... Hayır,www.p90xtr.com için falan çalışmıyorum, ama sorunuzun cevabı evet, oradan Türkçe seti aldım. İtiraf etmek gerekirse, ben de buradaki hemen herkes gibi P90X'in zaten internetten indirme videolarına sahiptim ama işin onunla bitmediğini sonradan çok iyi anladım.
Türkçe desteği olmadan, ne yogayı yoga gibi yapabiliyorsunuz, ne diğer bişeyi doğru dürüst... Normalde üşenmeyip de forumlara yanıt veren biri de değilim ama P90X Türkiye sitesinden ve özellikle de Aykut Hoca'dan o kadar inanılmaz memnun kaldım ki, burada yazmayı bir borç bildim.
Şu an P90X'te 53. günümdeyim ve hayatımda kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Sadece setin kendisi değil, oradaki tüm motivasyon yazıları, başkalarının başarıları ve Aykut Hoca'nın desteği ile bunların olduğunu düşünüyorum.
Dediğim gibi, sadece bunu yazmayı siteye bir borç bildiğim için yazmak istedim. Tekrar soruna gelirsem, evet. Hayatımda harcadığım en akıllı 90 TL olduğunu söyleyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: ortadoguteknik
Öncelikle... Hayır,www.p90xtr.com için falan çalışmıyorum, ama sorunuzun cevabı evet, oradan Türkçe seti aldım. İtiraf etmek gerekirse, ben de buradaki hemen herkes gibi P90X'in zaten internetten indirme videolarına sahiptim ama işin onunla bitmediğini sonradan çok iyi anladım.
Türkçe desteği olmadan, ne yogayı yoga gibi yapabiliyorsunuz, ne diğer bişeyi doğru dürüst... Normalde üşenmeyip de forumlara yanıt veren biri de değilim ama P90X Türkiye sitesinden ve özellikle de Aykut Hoca'dan o kadar inanılmaz memnun kaldım ki, burada yazmayı bir borç bildim.
Şu an P90X'te 53. günümdeyim ve hayatımda kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Sadece setin kendisi değil, oradaki tüm motivasyon yazıları, başkalarının başarıları ve Aykut Hoca'nın desteği ile bunların olduğunu düşünüyorum.
Dediğim gibi, sadece bunu yazmayı siteye bir borç bildiğim için yazmak istedim. Tekrar soruna gelirsem, evet. Hayatımda harcadığım en akıllı 90 TL olduğunu söyleyebilirim.
dediğin gibi aykut hoca çok iyi biridir , istersen hiç bir kar amacı gütmeyenwww.sporcu.biz ve facedeki p90x grubumuzla da etkileşimde olabilirsin.Bizlerde de p90x yapan onlarca yüzlerce kişi var herkesin sorusuna sorununa yardım ediliyor kar amacı gütmeksizin.
Türkçe olmasına hiç gerek yok zaten basit ingilizce adam özellikle basit şekillerde anlatıyor ve göstermeye öncelik veriyor böyle yap diye arada küçük komutları anlasan yeter kalk şunu yap bunu yap filan çünkü ekrana bakamıyorsun her an ama onuda 1 hafta 2 hafta çalış kaparsın
bence türkçesine gerek yok zaten yapamıyorumda programı özellikle yoga dersini hiç yapamadım desem yeridir :D adamlar lastik gibi onları gördükçe moralim bozuluyor diğer videoları yarım yamalak yapıyorum ama çok zor gerçekten.şu ramazan bir geçsin belki alabilirim parası sorun değilde yapabilirmiyim emin değilim.
Sagolun, sizin sitenize de şimdi bakacağım, eminim çok faydalı olacaktır. Bu konuda ne kadar Türkçe kaynak artarsa o kadar iyi.
Son bir söz: Aykut Hoca'nın yazılarından uzun zaman Amerika'da yaşadığını biliyorum, eee kar amacı olarak, Kapitalizmin kalesinden birazcık etkilenmesi doğal. Ama yine de bence 90 TL'ye büyük hizmet. Ben ne dünyanın en iyi Oscar'lı filmini altyazısız zevkle izleyebilirim, ne de P90X'i o şekilde yapabilirim. Bana büyük katkısı oldu.
Bir de ben biraz mental açıdan bakıyorum. Ortalıkta gezinen, internetten indirme, görüntü kalitesi düşük dvd'lerle benim spor yapasım pek gelmez. Ama az birşey olsa da bir meblağ ödeyince insan yapmak zorundaymış gibi hissediyor. Bana böyle enteresan bir faydası da dokundu.
Kaldı 3.5 hafta :-)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme