Şimdi Ara

P90X Mİ FİTNESS SALONU MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay 12 cd lik bir programını buldum acaba düzenli p90x programı ile fitness salonlarına bir fark varmı vücut gelistirme için hangisi daha yararlı olur ?

• İmkanın varsa salon, değilse p90x
  • Salon çünkü evde olduğundan 1 saat sonra yaparım , 20 dk. sonra yaparım deyip erteliyorsun , olmasa bile 1-2 hafta sonra isteksizlik oluyor. Ama salon olunca para verdik gidelim madem muhabbetine mecburen gidiyorsun. Böyle böyle alışıyorsun.
  • fitness salonuna gittiğimizde hoca tutmamızı tavsiye edermisiniz. yoksa indir internetten bir program salonda uygula.
  • Riwalp kullanıcısına yanıt
    Eger yeni başlıyorsanız ve imkanınız varsa tabiki personal trainer (Hoca) çok daha verimli olur. Ben yıllardır bodybuilding yapıp, haraketleri düzgün yapamayan bir sürü insan tanırım. Siz işin başında doğruyu profesyonel birinden öğrenmiş olursunuz. Bir çok profesyonel trainer beslenme programı da verir ve sizi takip eder. Dolayısıyla sizde kaytaramazsınız ve maksimum sonuc alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riwalp

fitness salonuna gittiğimizde hoca tutmamızı tavsiye edermisiniz. yoksa indir internetten bir program salonda uygula.

Yeni başladığını belirtirsen zaten 1 hafta yardımcı olup 1. ay programı verip hareketleri göstereceklerdir. En azından benim gittiğim salonda öyle. İzmir'deysen benim gittiğim yeri öneririm , salon gayet büyük , ferah , temiz , hocalar ilgili ve 3 ayı 160 liraya yazıldım. İzmir Askeri Hastane'nin karşısında kalıyor , Universal Spor Salonu.
  • P90X Derim . Parandanda olmazsın ve daha etkili olduğuna dair yorumlar okudum. Tabi beslenmeye dikkat etmek şartıyla. 1 yıl salona gidipte 1 aylık p90x performansını alamayan bi yığın adamın yorumunu okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Fitness ve hergün kardiyo
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

P90X Derim . Parandanda olmazsın ve daha etkili olduğuna dair yorumlar okudum. Tabi beslenmeye dikkat etmek şartıyla. 1 yıl salona gidipte 1 aylık p90x performansını alamayan bi yığın adamın yorumunu okudum.

İstisnalar kaideyi bozmaz, salon her şekilde daha iyi.
  • quote:

P90X Derim . Parandanda olmazsın ve daha etkili olduğuna dair yorumlar okudum. Tabi beslenmeye dikkat etmek şartıyla. 1 yıl salona gidipte 1 aylık p90x performansını alamayan bi yığın adamın yorumunu okudum.

2 sinide yaptım.3 ayda p90x le yaptığın kas kütlesini salonda 1-1.5 ayda yapıyorsun.P90x ancak definisyon zamanında yapılır kas kütlesi için
  • P90x kilo vermek isteyenler için. Şişmek istiyorsan body'e gitmen gerekir. P90x kondisyonunu arttırır ve yağ yakımını hızlandırır, zaten yanında diyet veriyorlar p90x'in...

Kısaca şişmek istiyorsan spor salonu, zayıflamak istersen p90x derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

quote:

2 sinide yaptım.3 ayda p90x le yaptığın kas kütlesini salonda 1-1.5 ayda yapıyorsun.P90x ancak definisyon zamanında yapılır kas kütlesi için

Bakın arkadaş body mi p90x mi demiyor. Fitness mı p90x mi diyor. Bodyi kastediyorsa bende salonu öneriyorum ama amacı fitness, kondisyon beachbody yapmak ise p90x açık ara önde.

Düzenleme : Vücut geliştirme yazmış görmemişim kusura bakmayın.
    Başlığı body salonumu p90x mi diye düzenlersen daha etkili cevaplar alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 6 Kasım 2013; 14:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.