Şimdi Ara

P4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle şunu söylemeliyimki çok güzel bir site oldu site sahipleirne teşekkür ederiz böyle bir avantaj bizlere sundukları için bizlerde her zaman arkalarındayız herzaman destek vericez
    benim sorunum şu p4 asus anakart kullanıyorum geforce ekran kartı
    yanlız ben windows98 cd sini taktıgımda bir türelü başlarken otomatik olarak tanıtamıyorum d ye düşmem lazım ama düşömüyor otomatikk windowsa gidiyor buna bir çare lütfen birde windowsun içinddee bir d ye girişin komutu vardı bide onu dizin olarak anlatırsanız sevinirimm şu cd rom kafamı çok sıktıı ilk defa p4 kullanıyorumm tabiki nbiraz kasıyom yardım lütfenn şimdiden çok sagolun

• pek anlaşılır değil anlattıkların..
    işletim sistemi mi kuracaksın bilgisayara.. Ve disketten boot ettirip cd ye geçeceksin galiba (pek anlamadım ama ne anladıysam ona cvp yazmaya çalışıyom:)) dosta komut d:, c: dizinler arası geçiş
    yani disketten cd desteği ile başlatırsan makinayı (disketten boot edince ilk seçenek) c:, d: gibi geçiş sağlayabilirsin. Bu arada diskte sadece bir partition varsa (yani c:) cd-rom un e: olacaktır.
    d: da ise bilgi görürsün ama o MS-RAMDRIVE dir.. Ne kadar detaylı anlatırsan o kadar detaylı bilgi alabilirsin.
  • Söylemeden duramayacağım..:)
    Söylediklerinle p4 ün alakası nedir? onu da açıklayı ver bari.:)
  • valla deme şu kusura bakma ama pek anlama yani benim dedigim eskiden celeronda anakarta window98 cd sini taktımmı şap diye açılırkenn kendisi d:/ düşüyodu imdi tanımadan direk windowsa giriyor acaba p4 oldugundanmıdır diye kafam karıştı bıos ayarlarına baktımm no yanik afamın ,sardıgı kadar yaptım ama olmadıı sen sadece bana msdos tayken bir komut yazıyosunya hanii bilmem ne exe var ondanda drirek d: yada e: giri yapabiliyorsunn bana o komutu verin yeter:))
  • iyide p4 le hiç bi alaka yoooooookkkk
  • evet anlattıkların p4'den kaynaklanan bişey değil
  • bi taş attın 40 akıllı çıkaramıyor :))
    Valla kafamı daha da çok karıştırıyorsun. Ben kafayı sağlam tutmak istiyom..
    Anlayan varsa cvp yazsın arkadaşa beyler :))
  • bir şey anlamadım;
    cd den boot edemiyormusun ?
    otomatik windows açılıyor dediğin için cd den boot edemediğini farz ediyorum.
    Biosa gir boot devices falan seçeneği olmalı. Orada cdromu 1.boot device olarak seç ve cdni takıp makineyi restart et... CDden boot edecektir

bu arada makinende bir hdd var sanırım (C:\). bu durumda boot etikten sonra E:\'ye girmeyi dene...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.