Şimdi Ara

p21w ampül yerine linkteki led ampulü alsam olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • https://tr.aliexpress.com/item/car-DC-12V-LED-33-SMD-universal-1156-light-lamp-Watt-LM-reversing-light-backup-light/32817654462.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.jqJrwP

aracın stop lambalarında p21w tipinde ampul bulunmakta. acaba bunlardan taksam çalışır mı? araç l300 bu arada. teknolojik bir araç olmadığı için ekranda ampul arızası gibi bir mesajla karşılaşma derdim yok.

geçende yolda yürürken bi tane transit mk7 gördüm. geri lambalarına led ampul takmış sanırım bayağı parlak ve beyaz renkliydi. ordan görüp heves ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 12 Kasım 2017; 18:49:5 >

• güncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: triptister

Led takarsanız hiçbir sıkıntı olmaz ancak bu tipler çok aydınlatmaz.Gündüz sıkıntı olur. Cree led tiplerinde olanlarına bakın.

valla gündüz aydınlatmaması sıkıntı olur mu hocam frenler için? hem fren, hem sinyal hem de geri lambalarına takacaktım bunları.

bu arada bunları sipariş ettim. ilk mesajdaki linki de düzelteyim:
    https://tr.aliexpress.com/item/car-DC-12V-LED-33-SMD-universal-1156-light-lamp-Watt-LM-reversing-light-backup-light/32817654462.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.jqJrwP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 12 Kasım 2017; 18:48:49 >

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Bunlar biraz küçük kalır ve gücü yetersiz.Daha ledli ve mercekli olanları var onlara bakın isterseniz. Yoksa normalinden farkı olmaz. Sinyallerde direnç gerekecek. Onu da elektrikçide halledersiniz. Sinyaller hızlı yanıp söner direnç olmaz ise. Diğer taraflar için sıkıntı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bunlar iyi hocam ortalam düzeyde ışık verir.

• quote:

Bunlar iyi hocam ortalam düzeyde ışık verir.

hocam dirençleri kendim halledemez miyim? internette bunla ilgili video var mı acaba?
    Daha Fazla Göster
    Valla benim elektrikle hiç alakam yok o yüzden dedim :) yoksa yönergeleri var internetre yapabilirsiniz

Düzeltme:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 12 Kasım 2017; 19:10:50 >
  • quote:

Valla benim elektrikle hiç alakam yok o yüzden dedim :) yoksa yönergeleri var internetre yapabilirsiniz

Düzeltme:yazım hatası

youtube u kurcalarım konuyla ilgili. cevabınız için teşekkürler yine de aklıma sinyallerin böyle yapacağı gelmemişti. beni uyarmış oldunuz.

6 led aldım. eğer direnç işini halledemezsem kalan 2 led ampulü diğer aracın geri vites ampulleriyle değiştiririm olmazsa.

• sinyal ve geri lambası olarak bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum hatta güzelde parlak yanar ama kısa ve uzunlarda ledlerden bir cacık olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.