|
arac nissan qashqai 2008 1.6 benzin lpg uzun yılladır sadece tek yer shellden yakıt alıyordum araç yaklaşık olarak 2013 yılından bu yana 47 bin km den beri bende lpg de shell benzinde katkılı shell benzinden başka benzin görmedi desem yeridir geçenlerde bi konuşma muhabbet arasında petrol ofisi daha uzun menzil yol yapıyor shell çok yanıcı olduğu için çok yaktırıyor arabaya dediler deneme amaçlı petrol ofisinden benzini fulledim 1 depo petrol ofisi benzini bitirdim böyle 5 6 depo daha bitirdim genellikle uzun yol kismi şehir içi olarak adamın söylediği doğru çıktı evet shell göre daha fazla km ve menzil yapıyor araç ama son depodan sonra egzozdan yoğun bi şekilde koku gelmeye başladı pek dikkat etmedim daha sonra motor arıza ışığı yakmaya başladı arıza tespit cihazı bağladım p0172 hata kodu çıkıyor gogle amcaya sordum zengin karışım hatası olduğunu öğrendim bu hata kodunun arızayı sildim kullanmaya devam ettim fakat bir süre sonra yine yakıyor bunun için ne yapmam gerekli ? ustamı aradım hava filitresinden olma ihtimali var yakıttan da yapabilir dedi sizce ne olmuş olabilir ? buji ve bobinler sağlıklı 2 adet oksijen sensörü kontrol edildi 2 si de çalışıyor çekişte kalkışta gidişinde en ufak bir problem yok edit: bu süre zarfında kullanılan yakıtın tamamı benzin lpg ye hiç alınmadı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 28 Nisan 2024; 11:36:5 > |
|
|||ANKART|||[/coplar] Asus ROG Strix Z890-F Gaming WiFi soket: 1851 DDR-5 SATA6 |||İŞLEMCİ||| Intel(R) Core(TM) Ultra 9 285K |||RAM||| 32+32 xpg a-data rg dual kit 600 mhz |||SSD||| ssd1 Samsung SSD 990 PRO 1TB windows ssd-2 Samsung SSD 990 PRO 2TB oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Fazen fazeon f15 akvaryum kasa |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| asus rog strix scope ıı 96 snow wireless
|||MOUSE||| logitech g502 hero rgb |||EKRAN KARTI|||| asus tuf rtx 5080 oc 16gb gddr7 |||FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M Gen5 1200 W plaitum full moduler Power Supply||| ||| ZALMAN ALPHA2 A36 SİYAH 71 CFM 3X120mm ARGB AMD/Intel LGA1700 360mm SIVI SOĞUTUCU |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler