Şimdi Ara

p0171 arıza kodu nissan ss-li 100-km lik video eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar dün akşam seyir halinde iken aracım arıza lambasını yaktı evin önüne gelince park edip obd2 bluetooth cihazım ile aracıma bağlanıp hata kodlarını tarattım

not: yakın zamanda depoya Würth Benzin ve Hibrit Enjektör Temizleyici 200 ml üründen koymuştum ama onun ile alakası varmıdır ?

https://www.hepsiburada.com/wurth-benzin-ve-hibrit-enjektor-temizleyici-200-ml-pm-HB00000Y9CNK

ARACIM BENZİN+LPGLİ LPG ENJEKTÖRLERİ YENİ DEĞİŞTİ YAKIN ZAMANDA LPG FİLİTRESİDE YENİ AFRVE LPG AYARLARI DA YAPILI

p0171 arıza kodu nissan ss-li  100-km lik video eklendiberke kızılayyoutube
    100 km deki araç verileri
    https://www.youtube.com/watch?v=qrunVIZX66M

p0171 arıza kodu nissan ss-li  100-km lik video eklendi

eğer sanayiye gidersem bana değişmedik yer bırakmayacaklar o sebep ile daha önce nissan qashqai 2008  araçlarında veya benzer bir şekilde bu hatayı alanlar nokta atışı yapmam için yardımcı olurlar ise sevinirim

bobinler yeni bujiler yeni motor çelik subaplara çevirildi motordaki tüm contalar yeni bakımlara daha 6 bin km var eksik gedik yok araçta her şey tam yağ-su-antifiriz her şey tam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 6 Eylül 2021; 16:10:14 >

• Yakıt karışımı zayıf lpg ayarıyla alakalı yani. Ya ayar yaptırıcaksınız tekrardan ya da zaman zaman böyle yanıp söndürmeye alışıcaksınız. Derseniz ki lpg ayarından eminim sıkıntı yok öyleyse 1 hafta benzinde gezin bakalım tekrardan yakıcak mı

• Sen yinede ayarı düzgün yapamamislardir belki Arızayı sil benzine al lpgde hiç kullanma eğer lamba tekrar yanmazsa başka afr ayarı yapan yere götür normal lpg ciler yapamıyor yanar sıkıntı yok diye yalan söylüyorlar. Benzinde de yanarsa işin zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Yakıt karışımı zayıf lpg ayarıyla alakalı yani. Ya ayar yaptırıcaksınız tekrardan ya da zaman zaman böyle yanıp söndürmeye alışıcaksınız. Derseniz ki lpg ayarından eminim sıkıntı yok öyleyse 1 hafta benzinde gezin bakalım tekrardan yakıcak mı

Ayar yaptırayım hocam yeniden olur ben eminim ama garanti olur en azından kontrol edilir bana Çanakkale Biga civarında bir lpg ayarı nerede yaptırabilirim hocam yok ben sürekli uğraşamam adam gibi olsun 1 kere olsun zırt pırt ayar sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

Sen yinede ayarı düzgün yapamamislardir belki Arızayı sil benzine al lpgde hiç kullanma eğer lamba tekrar yanmazsa başka afr ayarı yapan yere götür normal lpg ciler yapamıyor yanar sıkıntı yok diye yalan söylüyorlar. Benzinde de yanarsa işin zor

anladım hocam zaten benzinde iken araç rolanti de sabit çalışırken anlık gaza basınca devir anında tepki veriyor ama lpg de 1 saniye geç tepki veriyor anlık devir yükseltmiyor anlık gecikme gibi bir şey oluyor umarın anlatabilmişimdir olmaz ise bir video çekip paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 5 Eylül 2021; 20:22:37 >
  • Elm327 var yolda giderken stft ve ltft değerlerine bakın bir değer +25 olmuş ki fakir karışım uyarısı veriyor. 5 e kadar ayar iyi demek 10a kadar idare eder (zengin karışım için) 10 üzeri ayar gerekli.
    Elm327 ile yolda giderken değerlere bakın hem benzinde hemde lpg de

• bu arabanın asıl sıkıntısı LPG bu araca 8 enjektörlü sistem takılacak 4 enjektörlü sistemde araya attıkları emülatör maalesef çözüm olmuyor
    Ankara trafiğinde dizel otomatik 2010 cee'd 8.5 lt yaktığı yerde makyajlı kasa Fluence cvt 8.7 lt (aynı motor ve şanzıman) yakardı ben 33000 km almıştım LPG taktırdım canımdan bezdirdi sattım bir arkadaşımda da vardı canından bezdirdi çareyi oda satmakta buldu LPG fiyatlarının 5 TL olduğu bir ortamda benzinle binin tasarruflu motordur tasarruf ederken bir taraftan da götürüyor
    bu motorun 4 enjektörlü versiyonu Megane 4 bulunur
    öncelikle AFR ayarı yaptırın ama öyle her LPG cide değil Ankara'da iseniz Fark otogaz sefa usta ile görüşün size fikir verebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

bu arabanın asıl sıkıntısı LPG bu araca 8 enjektörlü sistem takılacak 4 enjektörlü sistemde araya attıkları emülatör maalesef çözüm olmuyor
    Ankara trafiğinde dizel otomatik 2010 cee'd 8.5 lt yaktığı yerde makyajlı kasa Fluence cvt 8.7 lt (aynı motor ve şanzıman) yakardı ben 33000 km almıştım LPG taktırdım canımdan bezdirdi sattım bir arkadaşımda da vardı canından bezdirdi çareyi oda satmakta buldu LPG fiyatlarının 5 TL olduğu bir ortamda benzinle binin tasarruflu motordur tasarruf ederken bir taraftan da götürüyor
    bu motorun 4 enjektörlü versiyonu Megane 4 bulunur
    öncelikle AFR ayarı yaptırın ama öyle her LPG cide değil Ankara'da iseniz Fark otogaz sefa usta ile görüşün size fikir verebilir

Hocam maalesef bana Çanakkale Biga tarafında bi oto gaz lazım bulunduğum yer Biga burada prins yok maalesef onun için ç. Kale merkeze sadık oto gaz firması yarın yine gideceğim daha 1 ay bile olmadı aşağı yukarı zaten enjektör gaz filitresi değişmişinide onlar yaptı yeniden görüşüp gideceğim umarm sıkıntı çıkarmazlar bana uğraştırmadan yaparlar yalnız araca değişimler sonrası afr ayarı yapılmıştı eğer zengin fakir karışımı yeniden ayarlanır ise bu afr ayarı sil baştan yapılması gerekli mi?

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    öncelik arızanın neden kaynaklandığını bulmak gerekiyor Balıkesir merkeze yolunuz düşerse sadık otogaz var işinde iyidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorun cozulsun kafam rahat olsun diyorsan lpg yi sokeceksin. Lpg cebi rahatlatir. Kafayi degil.

• Tüpten benzine geçişte veya benzinden tüpe geçişte yapıyorsa beyni resetleyebilirsiniz (uyarıyı silin bir daha çıkmaz)
    2005 almerada aynı hatayı tüp bittikten 30-40 km sonra alıyorum genelde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

öncelik arızanın neden kaynaklandığını bulmak gerekiyor Balıkesir merkeze yolunuz düşerse sadık otogaz var işinde iyidir

Bakalım hayırlısı olsun hocam şuan yoldayım Çanakkale dayı oğlu lpg doğru yoldayım sonuçları yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

anladım hocam zaten benzinde iken araç rolanti de sabit çalışırken anlık gaza basınca devir anında tepki veriyor ama lpg de 1 saniye geç tepki veriyor anlık devir yükseltmiyor anlık gecikme gibi bir şey oluyor umarın anlatabilmişimdir olmaz ise bir video çekip paylaşırım

Alıntıları Göster

lpgciye gittiğinizde bunu da söyleyin, geç tepki vermesi ayarla ilgili değil gibi başka bir arızası olabilir

• Hocam bi bitmedi şu arabanın dertleri en iyi sat kurtul p0171 arıza kodu nissan ss-li  100-km lik video eklendi 

• quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Hocam bi bitmedi şu arabanın dertleri en iyi sat kurtul  

Vallahi hocam aynen dediğiniz p0171 arıza kodu nissan ss-li  100-km lik video eklendi  gibi ama olsun seviyorum arabamı memnunum her işimi fazlasıyla görüyor en son double teyp ve iç ambians aydınlatma ile daha da güzel hale geldi bunu satıp başka alsam oda elbet sorun çıkaracak er ya da geç araba piyasası zaten malum Şahin doğan 40 50 bin isteniyor hiç gerek yok macera aramaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Yakıt karışımı zayıf lpg ayarıyla alakalı yani. Ya ayar yaptırıcaksınız tekrardan ya da zaman zaman böyle yanıp söndürmeye alışıcaksınız. Derseniz ki lpg ayarından eminim sıkıntı yok öyleyse 1 hafta benzinde gezin bakalım tekrardan yakıcak mı

@Josepth @vendetta1.6 @ozgutozkan @m_kucukaksoy @dndd

bu gün itibari ile biga dan ç.kale merkezde bulunan dayı oğlu lpg gittim adamlar herhangi bir sorun olmadığını söylediler ayaların yapılı dendi arıza ışığı yaktı ve ben sildim dedim kötü yakıt almış olabilirsin dediler yine ve yeniden arıza ışığı yakar ise ve sık sık tekrarlar ise o zaman bakalım dediler toplam 230 km git gel yaptım lpg de herhangi bir arıza ışığını yakmadı henüz çekiş gidiş 10 numara tekleme sarsma hiç bir şey yok

çanakkale den biga ya dönerken çıkışta kaydı başlattım aracın verileri bu şekilde yaklaşık 100 km kayıt aldım son 5 10 dakikası devirden anlaşılıcağı üzere sehir içine griş yaptığım kısım hep lpg ile geldim benzine hiç çekmedim lpg sistemi prins teknomax ilk seri ve modeli obd2 v.s yok

• Stft değeri yüzde 25 gözüküyor normalde sıfıra yakın olması gerekir. Ondan dolayı yakmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgutozkan

Stft değeri yüzde 25 gözüküyor normalde sıfıra yakın olması gerekir. Ondan dolayı yakmıştır.

video oldukça uzun hocam onun 25 olması neyden kaynaklı acaba ? araç tekrardan lpg de fakir karışım hatası verdi sildim lpg bitti benzine geçti bu seferde hem fakir hem zengin karışım hatası veriyor dün istanbula giderken lpg yi opet aygazdan satın aldım (tam boş depo fulledim 39.500 litre aldı) normalde shellden şaşmam asla başka yerden almam istasyonu değiştirdim ay gaz dan alınan lpg ç.kale ile biga dan silivriye kadar herhangi bir arıza lambası yakmadı silivriliyi yarıladım tekrardan yaktı çektim kenara bağladım obd2 cihazına yine fakir karışım hatası vermiş istanbul mertere vardım oradan bp den fulledim lpg yi tam 40 litre aldım tam boş depo 1 1.5 saat araç içinde klima açık uyudum istanbul içinde kullandım daha sonra gün içinde dönüş yaptım bu gün de gezdim dolaştım şehir içinde saat 5 ten 11,30 kadar kullandım herhangi bir arıza lambası yakmadı yakıtı değiştirmem arıza lambasının sönmesine vesile oldu evin önün geldim yine cihaza bağladım kendim arıza kodları tarattım (herhangi bir lamba yakmadığı halde) herhangi bir hata çıkmıyor bp nin lpg si iyi geldi

birde araç çalışırken egzoz boğazı gaz verince mesala 1,5 2 bin devirde uğultu yapıyordu biraz daha basınca eksiliyor du onu da kesti belli belirsiz çok az var oda normal diye düşünüyorum ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 9 Eylül 2021; 0:18:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgutozkan

Stft değeri yüzde 25 gözüküyor normalde sıfıra yakın olması gerekir. Ondan dolayı yakmıştır.

birde araç çalışırken egzoz boğazı gaz verince mesala 1,5 2 bin devirde uğultu yapıyordu biraz daha basınca eksiliyor du onu da kesti belli belirsiz çok az var oda normal diye düşünüyorum ama ?

• O kadar anlamam. Sağlam bir LPG ustası İstanbula olsada gider yaptırırdım. Benim kit 10 yıllık tıkır tıkır ayara ihtiyaç duymadan çalışıyor. İlk sahibi taktırmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.