Şimdi Ara

OZYEGİN MİMARLIK Mİ YOKSA SAMSUN DİS Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ozywgin baya iyi bir üniversite ama bayada pahali bir universite maddi imkanin iyiyse ozyegin degilse samsun diş

• özyeğin yaz direk.ben şöyle tıp hukuk diş vs için saçma şehirlere gitmeyi anlamıyorum ya.yaz bro özyeğini.mimarlık binası eylüle bitiyormuş.değişik bir şekli olucakmış hatta.mimarlığa yaraşır düzeyde.hemde oklulun imkanlar iyi.
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Tam burslu

• mimarlığı seviyorsan yaz bence.üniversiteyi gezip gördün mü bilmiyorum ama çok güzel akademik kadrosu da öyle.
  • kesinlikle özyeğin mimarlık abim orda okudu harika bi üniversite
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavmagduru

Tam burslu

Tam burslu olsada gene aldikdirlari kitapda falan gene kitliyorlar tabi sonucda cok fazla bir rakam degil ama güzel universite fakat senin yerinde olsam itü istanbul universitesi falan yazarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsun diş bence.evet tıp, hukuk ve diş için saçma şehirlere !! (bu da neyse) gidilir.Asıl sırf iyi diye bir şehir veya kampüste saçma bir bölüm okunmaz. Mimarlık da fena bir alternatif tabiki değil ama ben dişi tercih ederdim.
  • saçma sehir samsun mu oluyor

• çok farklı meslekler? bence bunu düşünüyorsan aslında mimarlık istiyorsundur ama bir yandan çevre yorularıyla garanti meslek olarak düşündüğün için aklın diş hekimliğindedir. ikisinde de maddi sıkıntın olmaz ömür boyunca yapmak istediğin mesleği düşün.Omü dişde iyi bir okuldur ben dandik olduğunu düşünmüyorum kolay bir bölüm değil emek vericeksin kalan zamanda da samsunda sıkılmazsın bence öğrenci ortamı kötü değildir bana kalırsa
    ama ben de mimarlık düşünen biri olarak senin yerinde olsam özÜ mimarlık yazardım sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.