< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 17 Mayıs 2010; 12:33:29 > |
|
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P / Windows 11 Home
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
Öğrenci profili de genel olarak iyi. Burslu(%100,%50) Puanları diğer çoğu vakıf üniversitesinden yüksek. Bunlara Ösym sitesinden ulaşabilirsin. Üniversitemizde bulunan akademisyenleri herhangi bir haber kanalında veya tartışma programında konuk olarak görebilirsin ve bu fikir edinmene yardımcı olabilir.
. Ben tercih yapmadan önce neredeyse bütün Vakıf Üniversitelerini dolaştım İstanbul ve Ankara'da . Çoğunun otoparkı araba galerisi gibiydi, özellikle Koç Üniversitesine gittiğimizde baya bir Audi gördüm.
Bu dediklerimin çoğu Özel Üniversitelerde var. Ancak ben devlette Marmara, İstanbul Ü. gibi yerlere girebiliyorken Bahçeşehir'i tercih ettim. Bizim okulda kimse senin bursunla ilgilenmiyor. Arabası olan da var olmayan da var. Şu ana kadar birçok arkadaşım oldu. Hepsi de adam gibi adam ders çalışan adamlardı. Birçok arkadaşım ise şehir dışından. İlginç ama öyle. Ancak yukarda da bahsettiğim gibi böyle olmayan insanlarda var. Evet çevre önemli ancak biz kendi işimize bakarsak hiçbir sorun olmaz. Zaten Bahçeşehir Ü. de benim görebildiğim sorun diyebileceğim bir problem yok.
) Ayrıca kusura bakmayın ama sosyalleşme konusunda dağın başındaki bir üniversiteyle şehrin göbeğinde ki bir üniversiteyi karşılaştırmam mümkün değil
kullanıcısına yanıt
Hızlı