Şimdi Ara

Özlendin Ygs/Lys, özlendin forum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Ben cook uzun zamanlar once burada aylarini gecirmis, ne efsaneler, ne komiklikler, ne troller gormus biriyim. Birkac kucuk seyi sadece paylasmak istedim sizlerle. Forumun mevcut jargonundan epey uzak oldugumu dusunuyorum. Bunun icin kusura bakmayin. Ben soyle forumda bir gezindim ama kimseyi tanimiyorum tabii ki. Bu hesabim cok eski, burada daha once o veya bu sekilde bir seyler okuyarak cok faydalanmistim zamaninda. Simdi yillar gecti ve ben de bir seyler yazmak istedim. Sanirsam ilk mesajim olacak bu. (kurallar falan bayagi degismis.)

Arkadaslar forumcular detaycidir. Her seye hakim olmak ister. Ben de oyleydim. Kafamda kurgulardim. Ancak ben bazi detaylara fazla girmeden kendimden bahsetmem gerekirse, bilgisayar muhendisligine aktif olarak devam ediyorum ancak bir yandan da calisiyorum. Turkiye/İstanbul sartlarinda da fazlasiyla iyi para kazanabiliyorum. Bir kiz kardesim var o da sizler gibi sinava hazirlaniyor, ona dun kitap kargolamistim. Ve bu sabah sozlukte takilirken donanimhaberle alakali bir seyler gordum ve "ya bir zamanlar forum vardi" seklinde tatli hatiralar geldi aklima ve iste bu yuzden size yaziyorum.

-> Eminim kendinizi yalniz(mezunlar ozellikle) hissediyorsunuz, sanssiz(virus ve sinav muhabbetleri) hissediyorsunuz ama inanin bu muhabbetler ve hisler universitenin ilk 3 ayi itibariyle cogu arkadasta kalmayacak. bu donemin etkilerini yasayan/yasayacak arkadaslarin da o zamanki ve hatta simdiki profillerini/duygular ve fikirler dunyasini az cok biliyorum. Sizlerden biriyim. Caninizi disinize alin ve calismaya devam edin. Bu "universite sinavi" hayatinizda cok yer kaplamamali. Bakin universite demiyorum, universite sinavi diyorum.

-> Foruma girer girmez gozume hemen bir seyler carpti, su tayfa, bu yikim ekibi, su yayinlar falan derken bircok sey hâla ayni, bu bakimdan cok guldum sabah sabah, her neyse buradan kendinize dostlar edinmenizi oneririm arkadaslar. acikcasi buradan tanistigim 4-5 tane cok saglam arkadaslarim var. Hâla gorusuruz. (Ben agirlikli olarak ('uye' olarak) 2015-2016'da kismen de 2016-2017'de burayi kullanmistim ama cok azdi.) Bu dedigim cok kiymetli... Geriye donup baktiginizda anilariniz birbirinizde yasiyor oluyor.

-> Zaten size su yayin bu deneme diyebilecek bir guncelligim ve bilgim de yok. Bu bakimdan tecrubelerimi ilkel ve kit seviyede tuttum, kusura bakmayin.

-> Konusulacak cok sey, yazilacak cok sey var ama fazla dallandirip budaklandirmaya gerek yok. Vaktiniz cok kiymetli, sinava cok iyi calisin, simdilik sonrasinda, mumkunse beraberinde okuyun, gezin, kesfedin, taniyin.

Hepinize basarilar diliyorum. Umarim bir an once bu surec istediginiz gibi sonlanir. Hepiniz tatli bir universite hayati yasarsiniz. Gezerek, kesfederek, taniyarak ve butun bunlarin icinde eglenerek... Soyledigim her eylemin icini siz istediginiz sekilde doldurabilirsiniz.

Aci yok calismaya devam :)

• vaay bee tarih kokuyor tarihhh.

eskiler güzel be hocam. teşekkür ederiz yazınız için. gerçektende ihtiyacımız vardı buna.

çok sağolun. :)
  • Çaycı hüseyin Ç kullanıcısına yanıt
    inanin forumu kullanmayi bile unutmus olabilirim. forumda cidden cok guzel/kaliteli/donanimli insanlar var. onlari bulmak gerek, onlarla olmak gerek, onlardan olmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x4erdem6 -- 28 Nisan 2020; 22:51:50 >
  • nostaljiyi çok seviyorum baya duygulandım güzel yazı olmuş daha detaylı olsa bir kaç örnek verseydiniz denk geldiğiniz komik olaylardan çok tatlı olurdu
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    merhaba, nostaljiyi ben de cok seviyorum. cunku insanin icinde bir seyleri harekete geciriyor. soyle ki, genellikle gecmis zamanlarda -nostalji yapmak- gelecege baktigin zaman icinde korku olmazdi. icin umuttan yapilmis olurdu. simdi donup o zamanlari dusundugun zaman iste nostaljinin iyi tarafi, icinde her seyin guzel olabilecegine dair inanclar birakmasi. inanin artik ben de cogunu unuttum. ancak sinav sonucu su zaman aciklanacaklardan tut, moderatorlerin bile (wisdom falan) trollenmesi, koyune ders calismak icin yerlesen semihler, canavar gibi soru cozen elemanlar... inanin bir suru ornek var hep unuttum... buradan birbirine acilan insanlar, sevgili olanlar, dost olanlar...var da var yani... ki ben daha cok eksi sozlukte falan vakit gecirirdim -ki hâla oyle- ancak o zamanlar yatar kalkar dh derdim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.