Şimdi Ara

Özgüvenim Yok Fakat Kızlar Peşimde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında tam olarak özgüvenim yok diyemem ama kilomdan ötürü kızlarla yüz yüze konuşurken biraz çekiniyorum. Ben kızlardan bu sebebten dolayı kaçarken genellikle aynı ortamda bulunduğum kızlar benle muhabbet kurmaya çalışıyolar ama ben konuşmanın bir an önce bitmesini bekleyip oradan uzaklaşmak istiyorum.Boyum 1.78 kilom 86 cuma günü spora başladım aynı durum orda da oldu.Nasıl kurtulabilirm bu huyumdan kızlarla konuşmak haricinde bir özgüven problemim yok.

• Rahat olacaksın, ne fazla yav-uşak ne de çok soğuk olacaksın. Karşındakini kız kardeşin, annen veya bir akraban gibi hayal et, samimi davran ama çok ileri gitme, alınacakları bir şey söylememeye de dikkat et. Yanlışlıkla ağzından bir şey kaçar, farkında olmazsın sonra uğraş babam uğraş. Öz güvenini arttırmanın tek yolu rahat olmak. "İnsanlar dalga geçecek" vb. vb. düşüncelere kapılma çünkü kiloyla dalga geçilmiyor artık. Geçen olursa da rahat o ortamdakilerin %80'i seni savunur. Ama sakın ha bir konuda gaza gelme, rezil olursun ve öz güven işi başlamadan biter bir daha toparlayamazsın kendini. Ortaokul-Lise isen o olay hakkında 4 yıl dalga geçerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat ol deniyor da rahat ol diyince rahat olunmuyor. Yapacagin ilk sey hayatin icine karisip bir mesgale bulmak olsun. Günün dolu ve verimli gecsin. Ondan sonra korktugun ama yapamadigi bi seyi yapacaksin. Benimki sokaktan gecen kizlarla tanismakti mesela. Onu yap. Sonra ters bir durumla karsilassan bile adimi atacak cesareti gosterdigin icin rahatlayacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.