Şimdi Ara

ÖZELOKUL/DERSANEYE GİDENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul öncesi sabahları bir çalışma yapıyor musunuz? Şubat itibariyle 5te kalkıp 8e kadar çalışma yapmak faydalı olur mu sizce yoksa abartmış olabilir miyim?

• Faydalı olur kesinlikle. Ben hem okul hem de dershaneye gidiyorum çalışacak zamanım olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence gitmeme gibi bir imkanınız varsa gitmeyin okulda çok vakit gidiyor

• Evde disiplininizi nasil sagliyorsunuz

• Okula gidiyorum dershaneye gitmiyorum okul sabah 9'da başlıyor 6'da kalkıp 8'e kadar ders yapıyorum gayet verimli
  • dersaneye gidiyorum duş alıyorum o sürede
  • GhastManTR kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam şubat gibi 5 küsur kalkmaya başlarım sanırım vaktimizi öyle değerlendirelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • altankorayb kullanıcısına yanıt
    Özel okul olduğu için aile izin vermez buna
  • varken 4.30 kalkış en geç 5 benim işime yaradı

• Değerli arkadaşlarım merhaba; matematik öğretmeniyim. kanalım 5 yıllık . mesai saatlerinden dolayı çok video yükleyememiştim. Şimdilerde video sayısını artırmaya çalışıyorum. Bu videolar ders esnasında kayıt altına alınmıştır. Youtube için değildir . Doğal olması daha iyi olur diye düşündüm. O yüzden giriş seremonisi yok kusura bakmayın. Direkt derse başlıyorum. İstek üzerine soru ya da konu videoları atabilirim. Destek olursanız memnun olurum.

• Saat 5de kalkarsan iyi oluyor 7.30'a kadar çalışıyorum. Dershaneye 7.50 de gidip 4.20de evde oluyorum benim için dershaneye gitmek zaman israfı aile zoruyla maalesef kütüphaneler de kapalı zaman öldürmeye gidiyorum desek daha doğru

• Okullar açılmayacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.