Şimdi Ara

Ozellikle kaliteli fotograf ciktisi icin yazici onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Evimde lazer siyah beyaz yazici var, sadece renkli fotograf cikartmak icin yazici almayi dusunuyorum. 700tl ye kadar butcem var, benim icin onemli olan ciktinin kalitesi. 300 tl ye cok iyi cikti veren kartuslu bir yazici da alabilirm, 700 tl ye ayni kalitede cikti veren doldurulabilir bir yazici da alabilirim. Benim icin onemli ciktinin yuksek kalitede olmasi, ciktilarin bir fotografcidan cikartilan fotograflara yakin kalitede olmasi lazim, esim cocuk fotograflari icin kullanacak. Kaliteli bir fotograf kagidi ile wifi uzerinden cepte telefonundan cikti alabilecegim birsey ariyorum. Hangi modelleri tavsiye edersiniz?



  • canon mg5650 öneririm. photoink murekkepte renk sapması ve hızlı solma var galiba.

    ++

    epsonun l800 serisi cihazları ve üstü hariç orijinal mürekkep kullanmazsanız fotograflarda birkaç sene içinde solma kacınılmaz.

    en iyisi uygun fiyata fotoğrafcıda bastırtmak. ( 10 * 15 foto cıktısı 35 kurus, 100 ve uzeri olursa 25 kurus )
  • Yurtdisinda yasiyorum, burada bastirmak icin fotografci bulmak biraz zor oluyor, ayrica evde yazici olmazsa fotograf bastiracagimizi pek zannetmiyorum. Esim cekip hemen bastirmak istiyor. Epson XP-960 modeli iyi diye okudum ama A3 boyutuna ihtiyacim yok. A4 icin bununla ayni kalitede birsey var mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.