Şimdi Ara

Özel Üniversiteye Geçeyim mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kocaeli Üniversitesi Metalurji Malzeme okuyorum.2. sınıftayım.Hazırlık okumadım.Kendi şehrimdeki Orhangazi Üniversitesi Makine veya Endüstri mühendisliğine geçiş yapayım mı dönem arası? LYS puanım ile yapacağım.Geçtiğim dersleri saydırabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Kocaeli Üniversitesi Metalurji Malzeme okuyorum.2. sınıftayım.Hazırlık okumadım.Kendi şehrimdeki Orhangazi Üniversitesi Makine veya Endüstri mühendisliğine geçiş yapayım mı dönem arası? LYS puanım ile yapacağım.Geçtiğim dersleri saydırabilirim.

Tam burslu değilse gereksiz dostum, üniversite bilinmiyor zaten

%50 burslu.Daha iyi bir mesleğim olacak o yüzden de istiyorum kendi şehrimde olacağım için de istiyorum.
  • Geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

Geç

Ciddi misin dalga mı geciyorsun.Konu disi ozel bura

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de Bursalıyım,geçmeni tavsiye etmem.Bölüm daha iyi desen de üniversite kalitesi de önemli.İki şehir de sanayi şehri tamam ama tanıdığın yoksa Orhangazide okurken staj ayarlamakta çok zorlanırsın Uludağ ve Bursa Teknik öğrencileri varken.Hem türkiyede adam gibi iyi eğitim veren özel üni sayılıdır ama devlet ünileri ne kadar kötü de olsa bir saygınlığı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: radamelfalcao

Hocam ben de Bursalıyım,geçmeni tavsiye etmem.Bölüm daha iyi desen de üniversite kalitesi de önemli.İki şehir de sanayi şehri tamam ama tanıdığın yoksa Orhangazide okurken staj ayarlamakta çok zorlanırsın Uludağ ve Bursa Teknik öğrencileri varken.Hem türkiyede adam gibi iyi eğitim veren özel üni sayılıdır ama devlet ünileri ne kadar kötü de olsa bir saygınlığı oluyor

Tanıdıklar var hocam.Staj için.Tofas olsun durmazlar olsun

• Maddi durumun iyiyse geçmeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Princess Chelsea

Maddi durumun iyiyse geçmeni öneririm.

Hesaplara göre ayni paraya denk geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.