Şimdi Ara

Özel üniversite mi 3.kez mezuna kalmak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailemin durumu orta git istiyosan arkandayız diyolar ama kararsızım kalırsam da 3.kez kalıcam ve bunalmıştık da var napmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hangi bölüm için sıralama kaçtı?

• quote:

Orijinalden alıntı: luuvlaa

Hocam hangi bölüm için sıralama kaçtı?
    Psikoloji 140bin

• verimli çalışmadıysanız hala eksiklerinizin olduğunu düşünüyorsanız kalın eğer çok çalıştıysanız elinizden geldiği kadar bazı şeyler sınav anı sadece olmayabilir bence bunları düşünüp öyle karar verin

• ben de senin gibiyim ama kalıp şizofren olmak istemiyorum eğer sen de hala güç varsa iyi düşün karar ver yoksa pişman olmayacağın bir özele gitmeni öneririm .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luuvlaa

verimli çalışmadıysanız hala eksiklerinizin olduğunu düşünüyorsanız kalın eğer çok çalıştıysanız elinizden geldiği kadar bazı şeyler sınav anı sadece olmayabilir bence bunları düşünüp öyle karar verin
    Evde çalıştım ve çok stresliydim sağlığımı dahi etkiledi bu yıl kalırsam dershane düşünüyorum ama bilemedim

• kalllll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tpd akredite olan bi okulda okuyacaksan ve annenlere yük olmazsa oku bence bir seneni ingilizceye verirsin onun yerine
  • 3 yıl kalıp da 140 bin civarı yaptıysan bi daha kalma bi şey değişmez en iyi 120 130 yaparsın kapasiten bu kadarmış yapacak bi şey Yok gir bi yere oku

• Hocam imkaniniz varsa ozele gecin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: bora321

3 yıl kalıp da 140 bin civarı yaptıysan bi daha kalma bi şey değişmez en iyi 120 130 yaparsın kapasiten bu kadarmış yapacak bi şey Yok gir bi yere oku
    1 sene boyunca sağlık sıkıntısı yaşadım sınavda da hastalandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Corvoattano581

Hocam imkaniniz varsa ozele gecin bence
    Şuanlık var ama 4 sene boyunca ne olur bilemen eğitimim yarıda kalmasından korkuyorum

• 3. ye kalmak dedigin sinava 4. kez girmek sanirim. Bence cok gereksiz, yasitlarin mezun oluyor neredeyse. Olmuyorsa olmaz, hayatin boyunca universite sinavina mi gireceksin? Gir bir yere, atil hayata artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

3. ye kalmak dedigin sinava 4. kez girmek sanirim. Bence cok gereksiz, yasitlarin mezun oluyor neredeyse. Olmuyorsa olmaz, hayatin boyunca universite sinavina mi gireceksin? Gir bir yere, atil hayata artik.
    İstediğim bölüm paralı istemediğim bölüme de gitmek istemiyorum

• er12345 E kullanıcısına yanıt
    Ailen arkandayiz demis, onlar dusunup tasinmistir zaten, sendej daha deneyimlilee hayatta ve kendi paralari, daha fazla dusunme ve git istedigin bolume, istemeseler teklif etmezler zaten.

Salliyorum 120.000 degil de 70.000 yapmis olsan isverenlerin gozunde bir fark olacak mi saniyorsun? Hicbiri girip siralamalara bakmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.