Özel üniversitelerin birinde ilk derstir ve öğretmenler öğrenciler bu derste birbiriyle tanışmaktadır...Öğretmen sırayla öğrencilere isimlerini,ailelerinin durumunu falan sorar e tabi herkes zengin çocuğudur patron çocukları daha sonra bi çocuğa gelir sıra öğretmen sorar bu öğrenciye babasının ne iş yaptığını sorunca çocuk SÜTÇÜ diye cevap verir e tabi herkes güler alaycı tavırlarla koskoca özel üniversitede sütçünün oğlu alaycı gelmiştir onlara....
Sonra çocuk sınıfa döner ve şu cevabı verir:
SÜTAŞ ın sahibi
Döt etmiş sınıfı.
quote:
Orjinalden alıntı: Bbjk1985
Özel üniversitelerin birinde ilk derstir ve öğretmenler öğrenciler bu derste birbiriyle tanışmaktadır...Öğretmen sırayla öğrencilere isimlerini,ailelerinin durumunu falan sorar e tabi herkes zengin çocuğudur patron çocukları daha sonra bi çocuğa gelir sıra öğretmen sorar bu öğrenciye babasının ne iş yaptığını sorunca çocuk SÜTÇÜ diye cevap verir e tabi herkes güler alaycı tavırlarla koskoca özel üniversitede sütçünün oğlu alaycı gelmiştir onlara....
Sonra çocuk sınıfa döner ve şu cevabı verir:
SÜTAŞ ın sahibi
Maymun etmiş orda dalga geçenleri valla...
komik mi bu şimdi, sanki alay edilmesi birisi ile çok normal birşey de bu alay konusu göz ardı edilip o çok komik(!) cevap üzerinde yoğunlaşılıyor
OOFFFF çok pis olmuş beah
özel üni ortamını bilen birisi olarak bu olayın yaşanacağını hiç sanmıyorum....kesinlikle uydurma üniversite efsane lerinden biridir...hiç bi hoca kalkıpta en az 30-40 kişilikl sınıfta (ki bu sayı bölüme göre de 100ü aşar) babanız ne iş yapıyor diye sormaz..ALLAH aşkına bura ilkokulmu yaaa..
özel üniversite ortamını bilmiyorum fakat böyle birşey olcağına inanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: aakın
özel üni ortamını bilen birisi olarak bu olayın yaşanacağını hiç sanmıyorum....kesinlikle uydurma üniversite efsane lerinden biridir...hiç bi hoca kalkıpta en az 30-40 kişilikl sınıfta (ki bu sayı bölüme göre de 100ü aşar) babanız ne iş yapıyor diye sormaz..ALLAH aşkına bura ilkokulmu yaaa..
Asparagasta olsa güzel.
bizim bi arkadaşın babasınında çorap fabrikaları var.3tane falan
sorunca çorapçı diyo
dershane hocası anlatmıştı
istikbalin sahibinin oğlu onların dershanedeymiş zamanında
o da kanepeci diyormuş
Artık embesillere bile üniversite diploması verdiklerinden üniversitelilerin kıymeti düştü. Mesela tıp fakültesine girmek zordur. Ama girdikten sonra mezun olamayanı dövüyorlar.
bncede çok süper
nıe ozelkı devlette de olur bunlar ben su zamana kadar devlet okularnda okudum ozelde de
ozelde olmayan alaycı davranslar devlette oluo
bu sekılde ayrım kıyaslama yapmayalm
offf ne yapmmış bea öyle.abaawwwww
daha önceden tecrübesi vardır kesin bunun.planlı bi konuşma yapmış bence.
1 senede forumun yaş ortalaması ne kadar düşmüş, yazık oldu DONANIM HABER SIK SIK GÜNCELLENEN HABER SİTESİ 'ne
"zengin çocuğudur", "patron çocukları", "koskoca özel üniversitede", "sütçünün oğlu" tabirlere bak hizaya gel
quote:
Orjinalden alıntı: kuruincir
1 senede forumun yaş ortalaması ne kadar düşmüş, yazık oldu DONANIM HABER SIK SIK GÜNCELLENEN HABER SİTESİ 'ne
"zengin çocuğudur", "patron çocukları", "koskoca özel üniversitede", "sütçünün oğlu" tabirlere bak hizaya gel
Bir bilgi vereyim o zaman: Benim geçen sene başka bir nick 'im vardı.1000 küsür gibi bir mesaj sayısına ve Binbaşı rütbesine sahiptim.Peki ne oldu dersin, şifremi unuttum, yetmedi almış olduğum 10larca email adresinden hangi email adresini verdiğimi unuttum.Yöneticilerden biri ile temasa geçtim bana şifremi temin edemeyeceğini, aynı anda iki nick kullanamayacağımı dolayısıyla kuruincir nick 'ine devam etmemin mantıklı olduğunu söyledi.
quote:
Orjinalden alıntı: Bbjk1985
@kuruincir:Saçma saçma şeyler yazma
İlk duyduğumda acaip gülmüştüm okulun adını verirdim de reklama girmesin şimdi
Tabii dimi ben saçma saçma şeyler yazmayayım.Siz o çok ince espri anlayışınızla insanların maddi durumları ile alay edilme durumunun sözkonusu olduğu bir hikayemside, o çok komik(!), çok eğlenceli(!), çok zeka pırıltısı ürünü espri(!) lere smileylerini gönderip durun.
Böyle bi olayı duymuş olmana, duyup da acaip gülmüş olmana şuan hiç şaşırmıyorum, seni hiç yadırgamıyorum.Senden olgun yorumlar beklemiyorum, tartışma bitsin bence.