Şimdi Ara

Özel Üni de yaşanan bir hikaye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kuruincir
    Bir bilgi vereyim o zaman:
    Benim geçen sene başka bir nick 'im vardı.1000 küsür gibi bir mesaj sayısına ve Binbaşı rütbesine sahiptim.Peki ne oldu dersin, şifremi unuttum, yetmedi almış olduğum 10larca email adresinden hangi email adresini verdiğimi unuttum.Yöneticilerden biri ile temasa geçtim bana şifremi temin edemeyeceğini, aynı anda iki nick kullanamayacağımı dolayısıyla kuruincir nick 'ine devam etmemin mantıklı olduğunu söyledi.

^3

@Kuruincir
    Alıngan olunacak bir durum yok.
  • quote:

komik mi bu şimdi, sanki alay edilmesi birisi ile çok normal birşey de bu alay konusu göz ardı edilip o çok komik(!) cevap üzerinde yoğunlaşılıyor

Haklısın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bbjk1985

@kuruincir:Saçma saçma şeyler yazma

İlk duyduğumda acaip gülmüştüm okulun adını verirdim de reklama girmesin şimdi

Tabii dimi ben saçma saçma şeyler yazmayayım.Siz o çok ince espri anlayışınızla insanların maddi durumları ile alay edilme durumunun sözkonusu olduğu bir hikayemside, o çok komik(!), çok eğlenceli(!), çok zeka pırıltısı ürünü espri(!) lere smileylerini gönderip durun.

Böyle bi olayı duymuş olmana, duyup da acaip gülmüş olmana şuan hiç şaşırmıyorum, seni hiç yadırgamıyorum.Senden olgun yorumlar beklemiyorum, tartışma bitsin bence.

Olgun yorummuş oymuş buymuş burda eğlenmeye çalışıyoruz işin içine çomak sokan birtek sen varsın bir de insanların maddi durumları değil burda anlatılmak istenen birşeyi sonuna kadar dinlemek ve karşı tarafın konuşması bittikten sonra cevap vermek ama sen başka türlü anlamışsın o senin sorunun

Şu ana kadar gerek forumlarda yazdığımda gerek yüzyüze anlattığımda herkes güldü çok komik karşıladı şu ana kadar bir tek böyle tepkiyi senden gördüm 100 kişide 1 kişi herkes hatalı sen haklısın....

Bak bakalım yorumlara senin gibi yorum yapan var mı başka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Alert -- 29 Ağustos 2006; 1:57:03 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Alert -- 29 Ağustos 2006; 2:01:25 >
  • güzel hikaye ama şehir efsanesi olabilir.. inanamamak lazımm :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaiser I

özel üniversite ortamını bilmiyorum fakat böyle birşey olcağına inanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: aakın

özel üni ortamını bilen birisi olarak bu olayın yaşanacağını hiç sanmıyorum....kesinlikle uydurma üniversite efsane lerinden biridir...hiç bi hoca kalkıpta en az 30-40 kişilikl sınıfta (ki bu sayı bölüme göre de 100ü aşar) babanız ne iş yapıyor diye sormaz..ALLAH aşkına bura ilkokulmu yaaa..

böle birşey olduğuna inanmıyorum fıkradır bu fıkra.
    komik bi şekilde sölemşse arkadaş bilemem.
  • Bu anlatacağım olayda gerçekten olmuş ,

Aşırı zengin bir çocuk Özel Üni'de (Ankarada) Burs ile okuyan öğrencilerle takılıyormuş yani gruplaşma olmuş o kısımda az bişi...

Çocuk zengin olduğunu göstermemek istiyormuş diğer arkadaşlarına onun için onlar gibi takılıyormuş falan , arabasıda Kartal'mış....

Neyse bu eleman Üniversitenin Otopark'ına girip park etmek istemiş arabayı fakat içeri almamışlar ( kuş isimli arabalar giremez yaziomuş )

bu elemanın kafası atıyor ve kendisini tutamıyor , diğer gün altında baya bir lüks araba ile geliyor ve arka cam'da Kartal yazıyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNDAM -- 29 Ağustos 2006; 2:57:20 >
  • bu yazdığın da şehir efsanesi öle bişi yokk .. bundan sonra yazacaklarınızda şrehir efsanesi.. herşey ş.e.
  • Saçmalıktan ibaret...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

bizim bi arkadaşın babasınında çorap fabrikaları var.3tane falan

sorunca çorapçı diyo

dershane hocası anlatmıştı

istikbalin sahibinin oğlu onların dershanedeymiş zamanında

o da kanepeci diyormuş

ne güzel..mütevazi adamlarmış!
  • evet evet, hatta çocuk sonra birkez daha sınıfa dönüp adını söylemiş: Hasan SÜTAŞ!!

• Onu bunu bırakın

Ülkemizin nacizane bir özel üniversitesinde : FERARRİLERİ OLANLAR DERNEĞİ war
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Onu bunu bırakın

Ülkemizin nacizane bir özel üniversitesinde : FERARRİLERİ OLANLAR DERNEĞİ war

Ben nerde olduğunu biliyorum sanırım
  • bilkent mi
  • adamlar porsche a biniyor porsche a en ucuzu 150.000 euro ya

ayrıca zengin olmakta kötü birşey bence,hayatta amacın yok hedefin yok

şahsen zengin olmayı istemem
  • Olay Urban Legend özel üniversite ağzıyla yazayım...
  • kuru incir e katiliyorum; forum coluk cocuk kayniyor. Cok gereksiz ve uyduruk bi hikaye, komik de deil ayrica. En siradan Temel fikrasi bile daa komiktir. sanki Sutas diyen cocuk o cevabi ver-e-mese ezik duruma dusmesi dogal bi durummus gibi. Burslularda var ozel okullarda, sutcu mutcu neysen osundur, komik deil ki bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

Bu anlatacağım olayda gerçekten olmuş ,

Aşırı zengin bir çocuk Özel Üni'de (Ankarada) Burs ile okuyan öğrencilerle takılıyormuş yani gruplaşma olmuş o kısımda az bişi...

Çocuk zengin olduğunu göstermemek istiyormuş diğer arkadaşlarına onun için onlar gibi takılıyormuş falan , arabasıda Kartal'mış....

Neyse bu eleman Üniversitenin Otopark'ına girip park etmek istemiş arabayı fakat içeri almamışlar ( kuş isimli arabalar giremez yaziomuş )

bu elemanın kafası atıyor ve kendisini tutamıyor , diğer gün altında baya bir lüks araba ile geliyor ve arka cam'da Kartal yazıyormuş :)

o kuş hikayesi bilkent üni ye aittir..ve böle bişeyde yokturrrr....
  • bende özel ünide burslu okuyom hiç böle şeyler olmaz kim burslu kim paralı bilinmez gruplaşma olmaz
  • Bence fikra filan olmasi gerek bu temel fikralari gibi.Birde insanimiz herzaman kis yolldan zengin olmak istemistir .Bu yuzden boyle zengin olma zengin ken neler yapabilecegi tarzinda ruyalar kurarlar.Su anki dizilerin konulari oldugu gibi
    Saygilar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.