Şimdi Ara

ÖZEL RENAULT SERVİSİ ARIYORUM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
6
Favori
26.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar debriyaj seti clio hb 1,4 16 w servis 650 ytl diyor.
    İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler,Bakırköy,Bağcılar,Güngören,Esenler civarında yeni nesil araçlara bakabilecek güvenilir ve uygun fiyat veren özel servis arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ve bir çok arkadaşa ve işini hakkı ile yapanlarada yardımcı olmuş olursunuz.Firma ismi önemli değil kısa mekan tarifi ile buluruz.teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 25 Nisan 2008; 23:40:35 >

• özel servise giden yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: biz

Arkadaşlar debriyaj seti clio hb 1,4 16 w servis 650 ytl diyor.
    ....................................

Ben bu hafta debriyaj setini değiştirdim. Orjinal kutu ve ambalajında reno debriyaj setini 80 ytl ye parçacıdan aldım ve bir ustaya götürüp değiştirttim. Bir fikir vermesi amacıyla yazdım, İst.da yaşamadığım için bir servis veya usta önerisinde bulunamayacağım kusura bakma.
  • Merhaba
    eğer anadoluı yakjasında yaşasaydın sana benim ustamı tavsiye ederdim.. iyi bir ustadır.. bi hatası oldumu kabul eder ve ücret almadan düzeltir.. bu yönünü seviyorum.. valla kurtlar vadisinin nevzatı bile buraya geliyor yani.. fiyatıda gayet makul.. ama anadolu yakasında.. ben sana şunu söyleyim eğer dışarıda yaptırırsan.. servise göre en az %50 farkeder.. buna garanti veririm bu arada şunu belirteyim.. şu güne kadar periyodik bakımlarada servise gidiyordum.. 15000 Yağ bakımı renault master.. artık servise gitmiyorum.. orjinal renault yedek parçaları kullanıldığında dışarıda 120 YTL serviste, 270 YTL .. arada tam 150 YTL fark var.. serviste orjinal balata valeo 210 YTL bir takım dışarıda valeo renault yazmıyo sadece üzerinde 65 YTL, geçen disk değiştirdik 110 YTL takımı ön diskler(150.000 Km gitti..) serviste.. 950 YTL, Triger değişiminde bazen kampanyalar oluyor işte o kampanyada ilkini değiştirdim 650 YTL geçen sene, bu sene dışarıda değiştirdim 380 YTL.. Baskı balata değişimine serviste 1200 YTL yi geçer dediler.. dışarıda değiştirdim 500 YTL .. bilya da değişti yani.. serviste bilya da değişse 1400 YTL ..
    Ama mesela bir Renault Mascott Umuz var.. kimse anlamıyor o araçtan dışarıda 5000 Km de bir bakım yaptıracan diolar.. 110 YTL tutuyor.. Servis Bakımı 25000 Km de bir .. 190 YTL yani mesela kamyon gurubunda servis ekonomik.. mesela ısuzu da da aynı biz ısuzuları servise gönderiyoruz.. ama binek ve diğer renolar direk hüseyin ustaya

• quote:

Orjinalden alıntı: downahar

Merhaba
    eğer anadoluı yakjasında yaşasaydın sana benim ustamı tavsiye ederdim.. iyi bir ustadır.. bi hatası oldumu kabul eder ve ücret almadan düzeltir.. bu yönünü seviyorum.. valla kurtlar vadisinin nevzatı bile buraya geliyor yani.. fiyatıda gayet makul.. ama anadolu yakasında.. ben sana şunu söyleyim eğer dışarıda yaptırırsan.. servise göre en az %50 farkeder.. buna garanti veririm bu arada şunu belirteyim.. şu güne kadar periyodik bakımlarada servise gidiyordum.. 15000 Yağ bakımı renault master.. artık servise gitmiyorum.. orjinal renault yedek parçaları kullanıldığında dışarıda 120 YTL serviste, 270 YTL .. arada tam 150 YTL fark var.. serviste orjinal balata valeo 210 YTL bir takım dışarıda valeo renault yazmıyo sadece üzerinde 65 YTL, geçen disk değiştirdik 110 YTL takımı ön diskler(150.000 Km gitti..) serviste.. 950 YTL, Triger değişiminde bazen kampanyalar oluyor işte o kampanyada ilkini değiştirdim 650 YTL geçen sene, bu sene dışarıda değiştirdim 380 YTL.. Baskı balata değişimine serviste 1200 YTL yi geçer dediler.. dışarıda değiştirdim 500 YTL .. bilya da değişti yani.. serviste bilya da değişse 1400 YTL ..
    Ama mesela bir Renault Mascott Umuz var.. kimse anlamıyor o araçtan dışarıda 5000 Km de bir bakım yaptıracan diolar.. 110 YTL tutuyor.. Servis Bakımı 25000 Km de bir .. 190 YTL yani mesela kamyon gurubunda servis ekonomik.. mesela ısuzu da da aynı biz ısuzuları servise gönderiyoruz.. ama binek ve diğer renolar direk hüseyin ustaya

teşekkürler.

• önemli değil.. umarım yazdığım repy size yardımcı olabilmiştir.. saygılarımla..
  • TOpkapda yeşil kunduranın arkasında Teknik Oto sanayi var. sanayinin içinde Baykan kardeşler Renault servisi. Arslan ustayla görüşebilirsiniz. bende araba varken oraya götürüyodum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot özel servis tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: biz

Arkadaşlar debriyaj seti clio hb 1,4 16 w servis 650 ytl diyor.
    İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler,Bakırköy,Bağcılar,Güngören,Esenler civarında yeni nesil araçlara bakabilecek güvenilir ve uygun fiyat veren özel servis arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ve bir çok arkadaşa ve işini hakkı ile yapanlarada yardımcı olmuş olursunuz.Firma ismi önemli değil kısa mekan tarifi ile buluruz.teşekkürler.

2005 yılında, 2001 model megane aldım. 37.000 km'de idi. 40.000 bakımını Yenibosna'da Bağdatlılar'da (Yetkili Servis) yaptırdım. Daha sonra, 50.000 ve 60.000 bakımlarını ise özel Renault servisinde yaptırdım. Bahçelievler'de E-5 üzerindeki Gold Teknoloji Marketi'nin arkasında "Açıkel Renault". Ama fiyatlarıyla ilgili (karşılaştırma yapmadığım için) fikrim yok. Bakım sonrası bana "şu kadar tuttu" diyorlar; ben de ödüyorum. Acaba hiçbir şey sormayarak ve alternatif periyodik bakım yöntemleri/yerleri aramayarak yanlış mı yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAMAN -- 12 Mayıs 2008; 1:48:30 >

• downahar kardeş, ben anadolu yakasında oturuyorum, yazarmısın lütfen ustanın yerini ve adresini, benimde bakımları yaptırmak için ekonomik ve iyi bir ustaya ihtiyacım var. direk adres verirsen çok işimize yarar.
  • arkadaşlar hüseyin ustanının adresini öğrenmek isteyenler bana PM atsın lütfen
  • Silivri Ayhan Oto Reno Özel Servis.Kaliteli Güvenilir.Şahsen Reno marka otom olmamasına rahmen oraya gidiyorum.
  • Renault Ustası DOLAPDERE.... yokuşundan dümdüz pangaltıya çıkarken yokuşun ortasını geçtikten sonra sagda BOSCH Enjektör cü var. Bitişigi ise KAFKAS OTO TAMİRHANESİ....Orada iki usta var. Tankut ve Nasır....Bu Nasır usta gerçek Renault ustası. Yalanı dolanı yok...Verdiginiz arabayı dogru dürüst tamir edip veriyorlar...Fiyat konusu biraz tuzlu. Herkes 15 der, bunlara gel 20 derler...Başka yerde 25 derler bunlar 30 der...Ama garip bir durum var. Yolu bu tamirhaneye düşenler kovsan başkaa yere gitmiyorlar...Sıra bekleyen çok müşteriye rastladım....Yan tarafta bomboş müşteri bekleyen 3, 4, 5 tane tamirhane dururken bunlarda millet sıra bekliyor...Fiyat yüksek. İşçilik yalansız dolansız kesin çözüm.... Yedek parça ise Renault için yazıyorum. Tarlabaşı bulbarının en üstünde Karton Otelin 20 mt yanı ERDEMLER var...Orjinal parrça bu fiyatı bu...Yan sanayi istersen şu bu birde bu var fiyatları şu kadar....Deyip açıkca söylüyorlar...Kazıklama ve yalan yok....Bu yazdıklarım 12 yıllık tecrübemdir. Perpa da 8 adet şirket aracını ben tamir ettiriyordum... Ezbere yazmıyorum...Saygılarımla... İŞİN SIRRI ADAM GİBİ BİR USTA BULUP YEDEK PARÇAYI KENDİNİZ ALACAKSINIZ...GÖTÜRÜP TAKTIRACAKSINIZ...VE UNUTACAKSINIZ...GİT GEL GİT GEL OLMAYACAK...ORJİNAL PARÇA, İYİ USTA.... Size maliyeti ise yetkili servisin tam yarısı fiyat...Dandik parça takmayınız...Usta parası az degil... ZORUNLU EK...geçen süre içinde .....KAFKAS OTO NUN YERİ YIKILDI.....NASIR USTA biraz yukarıda OTO ÇAĞDAŞ Mahmut İngeç ile ortak oldu....Motor, kaporta, mekanik, boya, hepsi orada...yazdığım yerin 50 Mt yukarısı....Kime sorsanız gösterirler...İkiside temiz şahsiyetli insanlar..Fırıldak yok...Yalan yok....Bilerek yazıyorum....Sallama değil...... saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Mart 2016; 11:25:53 >

• açıkelden uzak durun kazık
  • Arkadaşlar ben 150 tl ye debriyaj setini aldım.işcilik 150+25 yağ 175 tuttu birde motor kulağı kırılmış dedi onuda değiştirdim dedi 180 ytl ye imiş 150 de ondan aldı kulağım cınladı şu kulak yüzünden.
  • ilerde lazım olursa merter kerestecilerde de Gelişim oto var yeri merter postanesinin arka tarafı , yanılmıyorsam ıhlamur sokak üzerinde olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itas59 -- 4 Şubat 2009; 14:56:53 >
  • açıkel iyi, neticede 30 yıllık servis ama hala kendilerini yetkili servis sanıyorlar, bilgisayardan parça işçiliği bakmalar falan enteresan oluyor.
  • ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sambut -- 22 Şubat 2009; 21:57:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: downahar

Merhaba

teşekkürler.

kardeş siz bu ustaya götürdünüzmü,nasıl tavsiye edermisiniz.tel.verirmisniz.

• Bağdatlilardan uzak durun da ne yaparsanız yapın.Fiyat inanılmaz kazık.Sormadan işe başlayıp emrivaki durumunda bırakıp faturayı yaslıyorlar.Allah a havale ediyorum arkadaşları.Özel servislerde yeni nesil araçlarla ilgili problem çıkıyormu??
  • Cevizlibağ Topkapıda ( Teknikoto Sanayide) Ke-İr oto var, Kenan Usta. 20 yıldır ona giderim. Adam tamir dehası parça marça mecbur kalmadan değiştirmez. Telefonu: 4821731. Tavsiye edrim, en azından deneyin derim.... Selamlar....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.