Şimdi Ara

Özel Plaka Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi plakanın uygun olup olmadığı bilgisini nereden alabiliriz ? Trafiği arıyorum bilgi veremeyiz diyor bazıları Noterden öğrenmen lazım diyor.

Mesela 01 EJO(ordunun o'su) plakasını almak istiyorum, plakanın sonunda O olmaz diyorlar. Bu bilgilerin hepsini nereden bulabiliriz ?

• plakada harflerin başında ve sonunda I İ O olmuyor, rakamlardaki 0 ve 1 ile karışabileceği için. ortada olabiliyor ama BIM BOM gibi...

düşündüğün plakanın boşta olup olmadığını da sanırım sadece plaka almaya gittiğin zaman öğrenebilirsin. ben de düşündüm plaka değiştirmeyi de alternatif birkaç harf kombinasyonu ile giderim demiştim. sonra arabayı yakında satarım zaten gerek yok dedim yine kararsızlıktan.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Çok üzüldüm ya... Hayaller hayatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

plakada harflerin başında ve sonunda I İ O olmuyor, rakamlardaki 0 ve 1 ile karışabileceği için. ortada olabiliyor ama BIM BOM gibi...

düşündüğün plakanın boşta olup olmadığını da sanırım sadece plaka almaya gittiğin zaman öğrenebilirsin. ben de düşündüm plaka değiştirmeyi de alternatif birkaç harf kombinasyonu ile giderim demiştim. sonra arabayı yakında satarım zaten gerek yok dedim yine kararsızlıktan.
    İzmir'de bu söylediğiniz seri plakaların bir çoğu açık.

35 OAA
    35 OAB
    35 OGA

sahte değilse 35 ALİ XXX plakasını da bir ara görmüştüm.
  • O zaman takipteyim...
  • Emniyetten tanıdığınız varsa, müsait olan Plakaları öğrenebilir ve alabilirsiniz (Ben öyle yaptım). Yalnız Her İlçenin plakalı gurupları farklı o guruplardan birisini seçebilirsiniz. Bunun dışında sonu 222, 333, 444 gibi numaraları almak isterseniz, Bağış yapmanız isteniyor (Genellikle 2500-3000 TL gibi). Harf guruplarından da özel bir anlam içerenleri almak isterseniz yine bağış yapmanız isteniyor (EFE, CRN, CAN vb)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.