Bu akşam biri aradı annen evdemi annen evde mi şarkı söylüyor illet oldum bu numarayı nasıl bulabilirim ?? Not:Hayrettin olmadığına eminim
Oha 2 hafta önce kadar banada oldu aynısı arkadaş işletiyor sandım baktım şarkıya devam ediyor kapadım suratına
quote:Orijinalden alıntı: dragen Oha 2 hafta önce kadar banada oldu aynısı arkadaş işletiyor sandım baktım şarkıya devam ediyor kapadım suratına aynı kişi mi acaba
quote:Orijinalden alıntı: rockman52 quote:Orijinalden alıntı: dragen Oha 2 hafta önce kadar banada oldu aynısı arkadaş işletiyor sandım baktım şarkıya devam ediyor kapadım suratına aynı kişi mi acaba Olabilir bilemicem artık organize bi iş galiba
quote:Orijinalden alıntı: dragen quote:Orijinalden alıntı: rockman52 quote:Orijinalden alıntı: dragen Oha 2 hafta önce kadar banada oldu aynısı arkadaş işletiyor sandım baktım şarkıya devam ediyor kapadım suratına aynı kişi mi acaba Olabilir bilemicem artık organize bi iş galiba kesinlikle
quote:Orijinalden alıntı: DarkDevil_ Bir daha alarsa şöyle de ''Benim annemi boşver de senin annen şuan altımda ona bir çözüm getir'' tanıdık çıkarsa promlem olur ama;)
quote:Orijinalden alıntı: 377 Cidden yapılıyor mu böyle bir şey? Milletin uğraştığı şeylere bak uğraşıyor millet ne yapalım:)